Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Zawieszanie się systemu na betfair

Promowane odpowiedzi

6 dzień z rzędu betfair mi sie zawiesza w trakcie handlowania (trejduje za pomocą Cymatic Trader) i zostaje z Betem i przegrywam. Czy to jest normalne na tym serwisie, ze sie wiesza czy co jest grane? Zaczynam wątpić, bo sześc dni z rzedu przegrywać betem wszystko co sie ugrało w trejdach, płąkać sie chce. Jak u was, nie ma zawiech?

Odnośnik do posta

Problem będzie leżał po stronie cymatic. Sam handluje przez stronę i przez ostatnie dni nie zauważyłem żadnych problemów. Być może powinieneś się zastanowić nad zmianą softu.

Odnośnik do posta
Napisano (edytowane)

Problem będzie leżał po stronie cymatic. Sam handluje przez stronę i przez ostatnie dni nie zauważyłem żadnych problemów. Być może powinieneś się zastanowić nad zmianą softu.

Tylko wiesz co zauważyłem: Gdy sie wiesza Cymatic i probuje wejsc na strone Betfair to ona dziala dobrze do momentu az otwieram zdarzenie na ktorym mam pozycje, wówczas przeglądarka też mi sie wiesza i nie moge zamknąć otwartej pozycji także przez strone www.

Edytowane przez Krolewsky
Odnośnik do posta

w programie geeks toy nie zauwazylem w ostatnich dniach problemow. nie jestem informatykiem, ale skoro nikt nie zglaszal problemow w ostatnim czasie wiec moze wina lezy po Twojej stronie. jakis blad przegladarki, czy moze utrata polaczenia z internetem ?

Odnośnik do posta

Też miałęm takie przypadki w Cymaticu. Niestety ten soft jest niestabilny i coś tam można się pobawić, ale grać na serio za większe siano nie polecam. Kilka razy też coś mi się zwiesiło, wyskoczył błąd i dopiero w kilku kolejnych próbach udało się kontrować zakłady.

Odnośnik do posta

Witam wszystkich!

podobnie jak koledzy uwazam ze wina lezy po stronie programu do handlu. Osobiscie uzywam BetAngel i nie pamietam zebym mial podobne problemy.

pamietajcie rowniez ze BF moze  policzyc Wam dodatkowe koszty w momencie gdy uzywacie programu podpietego do API i jednoczesnie glownej strony BF jako supporu gdyby cos poszlo nie tak. tyczy sie to glownie wyscigow konnych gdyz  wymiana danych pomiedzy softem a BF API jest wysoka.

Odnośnik do posta