Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

12-05-2013 Manchester United - Swansea

Promowane odpowiedzi

Rynek: CS  
Moja propozycja: Back AU 
Obecny kurs: 4.30 
Link do rynku na stronie betfair:  http://www.betfair.com/exchange/football/market?id=1.109310375

Uzasadnienie: Spadki na rynku MO jak i na rynkach o 2.5 , 3.5 gola powinny przełożyć sie na rychy kursów AU . 

post-2296-0-33134900-1368341208_thumb.jp

Odnośnik do posta
Napisano (edytowane)

Rynk podskoczył i 1 tich do góry. Aktualnie wynasi 4.40 . Wedłóg moich notatek powinno spaść do poziomu  nawet 3.65 !!!  . Analizując całą sytuacje i biorąc fakt , ze to juz koniec sezonu sam juz nie wiem jak zachowa sie ten rynek . Proszę zwrócic szczególą uwagę i trzymac rekę na pulsie . Postanowiłem jeszcze poczekać , ale jak podskoczy do poziomu 4.50 niestety odpuszczam i tnę straty .  

Buki cały czas spuszczają  AH -1,-1.5 +  over 2.5 gola . 

post-2296-0-51392600-1368351602_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Jakoś przed 11 skupiłem prawie wszystko z 4.3, wystawiłem kontrę na 4.2 i po około 10 minutach zgreenowałem. Zysk niewielki, ale tak jak mówisz, mamy koniec sezonu, rynki nie zachowują się już modelowo, trzeba brać co się da albo ewakuować kasę.

Odnośnik do posta

Własnie tak  wszysko oddane ze stratą . Jak pisałem wczesniej z Norkiem na pw to mysle  ze juz odpuszczaja i pewnie nie zobaczymy wielu goli w meczu. Szkoda tylko ze swoich przemyślen nie zrealizowałem na bf. CS 0-0 juz ładnie poleciało ... 

Odnośnik do posta

Kto miałby mocne nerwy mógł nawet zarobić, bo tuż przed meczem AU chodziło po 4,20.

Typ na pewno był niezły, ale ja zwróciłem uwagę przede wszystkim na fakt, że to ostatni mecz SAF-a na OT i piłkarze będą gryźć trawę, żeby wygrać i to wygrać wysoko. To zresztą zapowiadał Carrick.

Dość niespodziewane było to wybicie na kilka godzin przed meczem, ale można się było domyślić, że tarcia na linii Rooney - MU będą się tylko wzmagać i może się to przełożyć na rynek. Ja się nie domyśliłem i wziąłem reda.

Potem łapałem AU po 5,2 i 5,1 co było dobrym ruchem, ale potem nie zdążyłem wycofać kontry z 4,70 i poszło niestety po tej cenie :/

Odnośnik do posta