Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

17-05-2013 Real Madrid - Atl Madrid

Promowane odpowiedzi

Rynek: MO
Moja propozycja: Back 
Obecny kurs: 1.63 -1.64
Link do rynku na stronie betfair: http://www.betfair.com/exchange/football/market?id=1.109385206

Uzasadnienie: Oberwując wykresy na bf chyba juz osiągneły max. wysokości . Wczorajsze zapowidzi Ronaldo o determinacji i walce w 'Realmadrid TV' chyba nie dziwią nikogo. Muszą gryść trawe azeby zapomnieć o porazce z Dortmund. Myśle , ze powinno to przełozyć sie na wykresy i spadki rynku MO . 

post-2296-0-90543700-1368692436_thumb.jp

Odnośnik do posta
Napisano (edytowane)

Wychodzimy na zero !!!  Tutaj chyba Lay bedzie lepszą propozycją !!! .  Osobiscie mysle ze pomysł jest dobry zagrania Back na MO tylko jak zwykle za wczesne wejscie w rynek . :(  Zobaczymy gdzie to wszysko pójdzie ...

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta
Napisano (edytowane)

Tak sobie tereaz patrzę na ten wykers i mysle , ze jednak pierwsza myśl była słuszna. Rynek Mo spadł z poziomu 1.64 do 1.61. Troche mało jak na tyle godzin oczekiwania . Niektórzy powiedzą -> lepsze to niz nic , ale mnie nie urządzaja spadki 3 ticków na takich rynkach . Idąc dalej wraz z pierwsza myślą myśle ze ten rynek  powinien spaść do poziomiu ok. 1.55 . Moje wyjscie z rynku było spowodowane tym iz żadko gram rynki MO ( troche spanikowałem ) . Mamy jeszcze troche zapasu do meczu wiec czas pokaze  jak zachowa sie ten rynek . 

post-2296-0-38533400-1368777613_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Bardzo ładnie to na MO wygląda. Ja swoje sidła zarzuciłem wcześniej na rynek over 1,5 gola, gdzie jeszcze wczoraj spokojnie brało po 1,19 , a w tym momencie mamy już 1,22 na back. Zagrałem tak ponieważ znając defensywne usposobienie trenera Atletico - Diego Simeone, które jak myślę rynek wziął pod uwagę" + rosnący kurs na Real, taki scenariusz wydał mi najbardziej prawdopodobny. Nadal uważam, że spokojnie można atakowac lay-em ten niski overek. 

ps. Norek5 po raz kolejny brawo za piekną propozycję do handlu ;)

Odnośnik do posta

Mecz w regulaminowym czasie zakonczyl sie remisem 1-1.

W dogrywce wygralo Atletiko 2-1, zdobywajac tym samym Puchar Krola Hiszpanii.

post-4254-0-05026900-1368825939_thumb.pn

Edytowane przez norek5
Odnośnik do posta

No ładnie kosisz norek, ogólnie bardzo fajna propozycja. Nie wiem czy zapisujemy na konto osiek czy norek5 ale gratulacje dla Was obojga ! Mam nadzieje, że na zlocie się widzimy ;d

Odnośnik do posta