Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

wybór smartphona

matiaspl

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

jak dla mnie super. szkoda, ze nie ma slotu na karte sd, ale 32gb wbudowane w zupelnosci wystarcza. aparat 12mpix, super zdjecia. duzy wyswietlacz hd i praktycznie mini plazma do ogladania filmow ;) intuicyjmy interfejs, do nauczenia w moment. nawet jak ktos nigdy nie obslugiwal soniaka. oczywiscie android, szybki procesor, wszystko smiga, nie muli. ja malo co korzystam z jakis aplikacji na androida, ale jesli juz jakas gre, to bez problemu. mini konsola ;) poza tym szybko mozna postawic hot spota przez kabel usb i juz mamy internet na lapku/kompie (o ile oczywiscie mamy pakiet danych do wykorzystania od operatora sieci).

Odnośnik do posta

matias, nie zawracaj sobie dupy jakimis xperiami (bez obrazy dla userow ofkorz) ale jakosc samsunga to jakosc. bierz nowy bo dla fona najgorsze sa upadki i woda. chyba ze znasz osobe lub daje gwarancje na sprawdzenie

samsung daje ci pewnosc ze jak bedziesz potrzeowal opmocy przy telefonie to w sieci bez problemu to znajdziesz i kazdy soft n aniego ci pojdzie.

reszta to wielkie nieznajome...no moze troche przesadzam.

iphony to do kosza

Odnośnik do posta

Potwierdzam, i zgadzam sie ze spaced.

TYLKO android !

iphone nie warto se dupy zawracac.

Samsung i HTC.

Wiem co mowie z doswiadczenia, przerabialem te tematy.

A ile Samsung S3 w PL kosztuje ? albo "HTC One X" ?

Odnośnik do posta

a ja juz mialem wszystko samsungi htc iphone-y xperie.... no i ostatecznie znowu wracam do samsunga... teraz s2 bo te nowsze to tablety a nie telefony :P

jak kupisz s2 to powiadam Ci - bedziesz pan zadowolony

Odnośnik do posta

Nie tak dawno również stałem przed podobnym wyborem i muszę powiedzieć, że jestem w 100% zadowolony z S2. Jest to już dobrej klasy sprzęt, a te nowsze modele z superprockami i tak jak pisze Zaju z wyświetlaczami od tableta, to już przesada, bo robi się nieporęczne i prądu żre od cholery. Tutaj bateria całkiem przyzwoicie trzyma, a można jeszcze zamienić na pojemniejszą, no i parę razy zdarzyło mu się spaść z dobrego metra i bez żadnych konsekwencji. Niektórzy narzekają na tylną plastikową klapkę, ale jak dla mnie jest porządnie wykonana i telefon dość pewnie leży w dłoni.

Odnośnik do posta

wez nowy bo na uzywce jakies 200zl przyoszczedzisz a nie wiadomo co sie z nia dzialo i nie dostaniesz chinczyka z xkom-u :P

Odnośnik do posta

zanim swipniesz swoja naladowana pozytywnymi zlotowkami zlota karta kredytowa w sklepie to pomysl o tym ze s4 ma LTE na pokladzie czego poprzednik s2 nie ma wogole a s3 wystepuje jako bialy kruk.

LTE polecam! na tym spoko pohandlujesz na bf:)

Odnośnik do posta

nie moge zgodzic sie ze stwierdzeniem, ze s3 cz s4 sa gorsze od s2 :P

w takim razie ja polecam nokie 6310i. bateria trzyma z tydzien i jest to prawdziwy telefon, a nie mini komputer :P a i sms-a mozna wyslac i w weza pograc :P

jesli chodzi o kupowowanie uzywanego, to tylko taki, ktory posiada jeszcze gwarancje (minimum roczna). juz mozna ladnie urwac z ceny, a jak jest normalnie uzytkowany nic mu nie bedzie (chyba, ze jakas wada fabryczna wyjdzie w praniu, ale tego nie unikniemy biorac nawet nowke w salonie).

Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.