Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

wybór smartphona

matiaspl

Promowane odpowiedzi

Pisalem na samym początku że cena tak max 800 zł, więcej nie wydam, ale jeśli to ma być nówka to pewnie koło 1k się cena zakręci, nie ?

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 55
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

yavor, linki nie działają

Co do xperii, to czy ma takie gadżety jak Galaxy S2 czyli:

- przeglądasz sms od kogoś - przykładasz telefon do ucha i sam zaczyna do niego dzwonić

- patrzysz się na ekran - jest podświetlony, odwracasz głowę - podswietlenie znika

- słuchasz muzyki, kładziesz komórkę ekranem do dołu - muzyka się wyłącza

Tyle mi opowiedział kumpel, może są jakieś jeszcze. Ja też się przymierzam do Galaxy s2, miałem Xperie neo V, nic nie mogę jej zarzucić ale samsung ma więcej softów na XDA, bardziej popularny.

Odnośnik do posta

x peria T  http://allegro.pl/sony-xperia-t-lt30p-czarny-w-wa-i3252181894.html  1050 pln

x peria S http://allegro.pl/sony-xperia-s-lt26i-32gb-24m-gw-poznan-dluga-14-i3243153692.html  969 pln

galaxy s II odstaje od obydwu, szczegolnie od x perii "bondowskiej". s III moze konkurowac, chociaz nie w przypadku aparatu, bo tu nadal jest przepasc.

Odnośnik do posta

kejsok ja oceniam telefon pod katem: procesora, ramu, rozdzielczosci i wielkosci wyswietlacza, mocy baterii i aparatu do zdjec i filmow.

pisalem wczesniej, ze kazdy musi dopasowac "sluchawke" pod siebie. skoro dla kogos bedzie wazniejsze automatyczne dzwonienie poprzez przylozenie telefonu do ucha (mi wystarczy kliknac na ekranie z poziomu sms-a i wybiore w ten sposob potrzebny numer) od szybkosci procka czy jakosci zdjec, to wezmie sobie samsunga i bedzie happy :)

Odnośnik do posta

yavor , dobrze gadasz, dajcie mu chleba!

fakt sluchawka to jak wibrator, very personal thing:)

wiec musi pasowac. tak samo jak wibrator.

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Proste pytanie:

Sony Xperia S czy HTC ONE S

http://versusio.com/pl/sony-xperia-s-vs-htc-one-s

Jakie jest Wasze zdanie?

zicoo, jak dla mnie soniak lepsza rozdzielczosc ekranu, wiecej pamieci wbudowanej (a zaznaczyc nalezy, ze ani jeden ani drugi nie obsluguje kart pamieci), duzo lepszy aparat.

obydwa posiadaja ten sam procesor, podobna moc baterii, podobne gabaryty.

na korzysc htc przemawia to, ze jest cienszy i lzejszy.

teraz sobie postaw pytanie czy lepiej miec kilka gram mniej w kieszeni, czy wiecej pamieci i lepsza rozdzielczosc wyswietlacza ;)

Odnośnik do posta

Proste pytanie:

Sony Xperia S czy HTC ONE S

http://versusio.com/pl/sony-xperia-s-vs-htc-one-s

Jakie jest Wasze zdanie?

Bez wątpienia Sony Xperia S. Co prawda HTC nie miałem okazji używać, ale porównując parametry to zdecydowanie Sony. Co prawda nieznacznie gorszy procesor, ale nawet nie zauważysz różnicy. Sony się trochę bawiłem, telefon ekstra, zdjęcia rewelacja. Ale od razu mówię- przygotuj się na wytrzymałość baterii maks 2 dni- przynajmniej u mojego kumpla tak to wygląda. 

Odnośnik do posta

jesli chodzi o baterie, to zalezy co robimy z telefonem. bez wlaczania bluetooth, wifi, gier czy korzystania z internetu potrafi potrzymac 5 dni. przy czym tak jak mowie jest to 5 dni na czuwaniu, sms-ach i rozmowach w niewielkiej ilosci, a to raczej malo spotykane.

Odnośnik do posta

No w sumie można to przedłużyć, ale wtedy po co taki telefon prawda? O ile bluetooth będzie wyłączony, o tyle wifi czy internet już raczej nie. A, że to jest kombajn no to i energii potrzebuje, niestety

Odnośnik do posta

Tylko, że to po prostu na czas rozmowy uaktywnia dyktafon, czyli nagrywane jest tylko to, co słyszy Twój mikrofon. Sprawdza się może przy trybie głośnomówiącym lub jeżeli jedynym co chcesz nagrać jest Twój piękny głos :)

Odnośnik do posta

jesli chodzi o baterie, to zalezy co robimy z telefonem. bez wlaczania bluetooth, wifi, gier czy korzystania z internetu potrafi potrzymac 5 dni. przy czym tak jak mowie jest to 5 dni na czuwaniu, sms-ach i rozmowach w niewielkiej ilosci, a to raczej malo spotykane.

yawor nie znam zadnego smartfona z polki galaxy s2 ktory trzyma>3 dni. poprostu imposible

Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.