Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

07.09.2010

Kto wygra tą rundę?  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto wygra tą rundę?

• skalcik
    • leno86

Promowane odpowiedzi

Back Norwegia, 3.35 od ręki, lub można ustawić się po 3.40 i 3.45. Portugalia dała sobie wbić 4 bramki w meczu z Cyprem. Norwegia wygrała w Islandii. Kursy u buków lecą, myślę że po 3.25 będzie można odsprzedać.

Odnośnik do posta

A mnie zainteresował mecz Szwajcaria-Anglia

Kurs na gości można mieć za 1.94 spokojnie. Przed meczem było dużo wątpliwości co do składu Anglików, ale jak sie okazało nie zagra tylko Dawson. Po wysokim zwycięstwie na Bułgarią, liczę że ten kurs troche spadnie.

U Bukmacherów jest nieco niżej, ale był niedawno duży skok w górę, a po takim skoku czasami jest korekta w dół.

(tylko proszę się tym nie sugraować bo jestem początkujący a dodaje to po to żeby ktoś to ocenił)

Odnośnik do posta

Ja dziś mam dylemat co kupić Białoruś czy Youzhny Mikhail. Białoruś na fali po pokonaniu Francji zaś Rumunia bez Mutu i do tego w słabej formie kursy już spadają. Mikhail uważany za zdecydowanego faworyt jest w wyśmienitej formie zaś Robredo to co reprezentuje w us open to podobno powinien już odpaść wcześniej.

Odnośnik do posta

A ja licze na spadek kursu na Schiavone w meczu z Venus Williams, włoszka jak narazie prezentuje sie znakomicie, amerykanka nie błyszczy, kurs narazie 3,05, średnia u buków 2.83, pinnacle 2.9

Odnośnik do posta
A ja licze na spadek kursu na Schiavone w meczu z Venus Williams, włoszka jak narazie prezentuje sie znakomicie, amerykanka nie błyszczy, kurs narazie 3,05, średnia u buków 2.83, pinnacle 2.9

Sam przyglądam się temu spotkaniu. liczę na dość wyraźne spadki tuż przed rozpoczęciem gry.

Odnośnik do posta

ja dziś prubuje Anglie jak dziś teraz można kupić po 2,02 liczę że około godziny 17 możę 18 jak kibice Angli zasiądą do grania to poleci do 1,90 - nie ważne czy są w osłabionym składzie

grał bym też na back remis Rosja vs Słowacja ale kursy remisów to całkowice żyją swoim życiem na Betfair - tutaj jeżeli mogę prosić o komentarz bardziej doświadczonych kolegów czemu te remisy są zawsze tak zawyżone na Betfair i do tego rosną przed meczem!

Kwestia olewki graczy remisem???

Pozdro

Danio

Odnośnik do posta
ja dziś prubuje Anglie jak dziś teraz można kupić po 2,02 liczę że około godziny 17 możę 18 jak kibice Angli zasiądą do grania to poleci do 1,90 - nie ważne czy są w osłabionym składzie

grał bym też na back remis Rosja vs Słowacja ale kursy remisów to całkowice żyją swoim życiem na Betfair - tutaj jeżeli mogę prosić o komentarz bardziej doświadczonych kolegów czemu te remisy są zawsze tak zawyżone na Betfair i do tego rosną przed meczem!

Kwestia olewki graczy remisem???

Pozdro

Danio

nie zawsze, mi się czasami udało coś ugrać na spadku kursu remisu, ale specjalistą nie jestem, poprostu obserwowałem ruchy na pinnacle ;)

Odnośnik do posta
kurs na Bialorus ostro w gore na pinnacle do 2,8. za to na rumunie spada. radze przygladac sie temu spotkaniu. duzo sie dzieje.

teraz znów białoruś spada, ja rano jednak kupiłem tego tenisa teraz jednak pomyśle o białorusi.

Sam przyglądam się temu spotkaniu. liczę na dość wyraźne spadki tuż przed rozpoczęciem gry.

masz jakies informacje co do tego ?

Odnośnik do posta

Konkretnych info nie mam, jednak tak jak ktoś wcześniej napisał siostra Williams nie jest obecnie w optymalnej formie. Zobaczymy jak to będzie, jeżeli kurs troszkę podskoczy to zagram to.

Odnośnik do posta