Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

The Geeks Toy - Ustawienia pod trading w przerwie

Promowane odpowiedzi

Wreszcie postanowiłem wziąć się za naukę obsługi tego programu, bez tego trading w przerwie jest chyba bardzo ograniczony.

1. Jak stawiam zakład np. wybieram BACKA o tick wyżej niż aktualnie można kupić, to gdzie widze czy mój zakład został przyjęty? Może coś sobie wyłączyłem?

2. Jak chce anulować jeden zakład to gdzie to zrobić? Klikam na Ladder prawym na kursie gdzie leżą moje pieniądze?

3.Jak anulować wszystkie nieprzyjęte zakłady na danym rynku?

4. Gdzie ustawia się zachowaj zakład? Mam tak ustawione że wszystkie są zachowane.

5. Da się jakoś powiększyć wykres? (ten który informuje o kształtowaniu się kursów)

6. Jeśli korzystam z opcji tick offset to program rozkłada sam stawki tak aby skleić równomiernego greena?

7. Kiedy opcja Tick offset jest włączona, a kiedy wyłączona? wystarczy ją zminimalizować żeby wyłączyć, a otworzyć żeby włączyć?

8. Co mam zrobić żeby program bez włączonej opcji tick offset, sam rozkładał odpowiednio stawki? tzn. powiedzmy ze kupuje BACKA za 2.10 i ustawiam się w kolejce po lay za 2.07 i chce żeby program dobrał mi automatycznie odpowiednią stawkę do lay.

Jak to zrobić?

Co powinienem jeszcze zmienić w ustawieniach, na co uważać, jakie błędy mogę popełnić?

Trochę sie boje że podczas nauki obsługi programu postawie przez przypadek jakiś bardzo niekorzystny zakład.

Tak wygląda mój GT

Co tu dodać? Jestem całkiem zielony.

Odnośnik do posta

To moze ja pokaze na przykladzie dzisiejszego tenisa:

Odpowiedz na 1'

selkwnj.jpg

Odpowiedz na 2' i 3'

hyqcbrn.jpg

Oczywiscie anulowac zaklad mozna z pozycji Laddera klikajac na nasz nieprzyjety zaklad.

aoenymw.jpg

Ad. 5

Nie wiem dokladnie ale na 95% nie da sie powiekszyc.

Ad. 6

Tick offset nie robi greena. Wystawia tylko kontre jezeli Twoj zaklad zostanie przyjety.

Rada: wlacz sobie opcje "Tick Partial"

Odnośnik do posta

ruchman,

Tick offset nie robi greena. Wystawia tylko kontre jezeli Twoj zaklad zostanie przyjety.

CO znaczy że nie robi greena, nie rozkład odpowiednio stawki? Dajmy na to że kupuje Backa za 1.91 program wystawia mi lay za 1.9 i jesli to zostanie przyjęte to mam greena? GT sam dobierze stawkę do lay?

p.s

dodałem jeszcze dwa pytania

Odnośnik do posta

Geeks wystawia kontre tzn. jak kupiłeś backa 1.91 za 100e to geeks wystawi lay 1.90 też za 100e. Wtedy tylko zysk będziesz miał na jednym rynku. Hedge musisz zrobić sam.

Odnośnik do posta

Ponawiam pytanie.

gofer,

i nie można tego jakoś ustawić?

a w tick offset też tak jest?

7. Kiedy opcja Tick offset jest włączona, a kiedy wyłączona? wystarczy ją zminimalizować żeby wyłączyć, a otworzyć żeby włączyć?

Na tych dwóch rzeczach zależy mi najbardziej, bez nich nie moge zacząć gry z GT

Odnośnik do posta

Opcja Tick Offset jest wlaczona gdy widnieje w okienku Staking & Tools. Zeby ja wylaczyc wystarczy wcisnac duzy, czerwony przycisk STOP. Zeby ponownie wlaczyc PPM w okienku Staking & Tools a nastepnie Activate>Tick Offset

Odnośnik do posta

W Geeks Toy nie ma takiej mozliwosci. Program jedynie przy pomocy wlasnie Tick Offset moze wystawic kontre w tej samej kwocie co sie kupilo Back lub wystawilo Lay. Greena juz sobie trzeba zrobic samemu jednym przycisnieciem myszki :)

Odnośnik do posta
W Geeks Toy nie ma takiej mozliwosci. Program jedynie przy pomocy wlasnie Tick Offset moze wystawic kontre w tej samej kwocie co sie kupilo Back lub wystawilo Lay. Greena juz sobie trzeba zrobic samemu jednym przycisnieciem myszki :)

Sorry z banalne pytanie ale ktorym przyciskiem robi sie greena? Klikając na kurs trzeba jeszcze recznie dopisac stawkę czy sie mylę?

Odnośnik do posta