Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

AdHitProfits i wyplaty...gdziekolwiek

spaced

Promowane odpowiedzi

czesc

ahp to fajny program, zarabia i wogole oh i ah.

ale gdy dochodzimy do kwestji zmaterializowania wirtualnych pieniedzy na koncie ahp stajemy przed sciana mega prowizji tzw procesorow, czasu oczekiwania, wogole calego lancuszka operacji - na czele ktorego stoim nigdy nienażarta gęba każdego posrednika . To skutkuje tym ze z moich np 100$ zostaje mi 80$:(

dlatego pada tuu pytanie o metody wyplat z ahp albo na karte kredytowa , na konto pl czy na inna popularna w pl portponetke jak moneybookers aka skrill czy nettelera.

jakie doswiadczenia ludzi z programu?

jak wy to robicie?

s

Odnośnik do posta

Nie doszedłem do etapu wypłat, wciąż reinwestuje w kolejne paczki ale jak dojdę to chyba tak będzie to wyglądać:

AHP --> Payza ---> zamawiam kartę prepaid Payza --> bankomat

Odnośnik do posta

Ja także jeszcze nie wypłacałem i w najblizszej przyszlosci nie bede, ale jeśli mi będzie dane to sprzedam paczki za hajs na i-transferze a potem do MB. Dalej to już wiadome ;)

Odnośnik do posta

problem z payza i stp (bo chyba obydwa maja karty ) jest taki ze kasa w operacjach kartowych jest tam bardzo droga , prowizje masakra.

i karta sama w sobie ok 35$!!!

itransfer niby jest ok - ale czas wyplaty na konto pl min 3 w praktyce, supportu praktycznie nie ma - facet nie odpowiada na skype czy na zgloszenia przez portal i maile. wiec slabo to wyglada

jedyna opcja to nie wyplacac na konto z itransfer tylko sprzedawac i kupowac  - ale z moneybookers wogole praktycznie nie ma tam ofert:( a netka wogole nie ma wiec jest dupa

Odnośnik do posta

te 3 to przesada ale po roznych forach widzialem - 1,5-2 michy na konto pl to standard...tylko co to za standard...

wiec opcji tu malo- jedynie probowac tymi kartami w procesorach. nie wiem ile kasrta w stp kosztuje

Odnośnik do posta

najlepiej to wybrać jeden najbardziej opłacalny sposób i się go trzymać :) ile sie czeka na karte pre paid ? Nie mam jeszcze takiej to korzystajac z okazji pewnie wybiorę ten ezybounds.

Odnośnik do posta

eb to nowa sprawa jest ale widze po ahp maja z nimi jakis uklad bo wszedzie ich bannery nawalaja i jakies reve share tam jest ale wuj wie o co chodzi.

ja mam stp i payza i z nich na razie nie moge kasy wyplacic bo zeby z ahp wyplacic kase jesli sienie przelewalo zadnym procesorem to musisz miec konto na payze a tam zeby wyplacic to musisz sie zweryfikowac albo przez karte visa (mastera nie obslugiuuja) albo przelew na 50$ zrobic do nic - ani jednego nie szrobilem bo nie mam karty visa a kasy nie przelalem wiec pozostaje przekazywanie srodkow albo na inneg usera ahp albo zweryfikowac sie na stp tam dokumenty i dowodem.

Odnośnik do posta

tu masz payza- koszty ooooooooojjjjjjj

If the have a CAD Payza prepaid card, the following fees will apply:

Card load fee: $1.00*
Point of sale (POS) usage and/or decline fee: $0.50
Activation fee: FREE
ATM transaction fee (domestic Canada & US): $2.50
ATM transaction fee (international): $3.00
Monthly service fee: FREE
Inactive fee (after 3 months of inactivity): $1.00**
ATM decline transaction fee: $0.50
ATM balance inquiry fee: $0.75
PIN change fee: $1.00
Non-ATM withdrawal/over the counter withdrawal fee: $10.00
Chargeback fee: $35.00
Foreign exchange fee: 2.5%

*Charged on your Payza account
**Charged monthly on your Payza account

a tu stp:

FEES

* Card purchase cost: $ (includes all postage, activation & registration fees)
* Monthly maintenance fee: $5.00
* Card to card transfer fee: $1.50
* ATM cash withdrawal fee: $3.50
* POS (point of sale) fee: 1% or purchase price to a maximum of $10
* Maximum daily ATM withdrawal: $5,000
* Maximum running card balance: $30,000
* Load from SolidTrust Pay balance: $5.00 standard / $5.00 + 2% for INSTANT

oplaty stp moga byc troche inne...ale te znalezione w sieci bo na inch stornie nie moglem nic o tym

wyglada ze jedno gorsze od dtugiego. jeden syf.

najlepiej wypada skrill i netteler.

ale tam kase zapodac z ahp to ja widze na razie najlepiej

1. ahp->inny user ahp ->kasa na mb/nettka

2. ahp->sprzedaz przez itransfer->wyplata konto pl

3. ahp->sprzedaz przez itransfer->zakup mb (bo nie ma netka)

Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.