Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Czy zostalem oszukany?

Stoyan

Promowane odpowiedzi

Zagralem dzis rynek over1,5 z myslą odsprzedania go po pierwszej bramce.Mecz sie zaczyna i 7 minuta bramka.Pieknie zacieram rece z mysla ze zaraz bedzie sprzedaz,a tu zdziwienie bo rynku juz nie odwieszono a mecz zakonczyl sie wynikem 1;0.Strata 60 euro ciezko zarobione na nauce treadingu.Probowalem pisac do nich na adres polska@betfair.pl ale nic z tego.przychodzi jakas odp po angielsku,a ja nie znam jezyka.Jak myslicie;czy to zgodne z regulaminem?

Odnośnik do posta

Poczekaj chwilę, Poniewież ta odpowiedź po Angielsku to najprawdopodobniej jest informacja że Mail dotarł i że postarają się jak najszybciej odpowiedzieć. Dziwne trochę że tego meczu później nie odblokowali, pierwszy raz się z czymś takim spotykam. Na odzyskanie pieniędzy raczej bym nie liczył. Mają napisane w regulaminie coś o czymś takim.

Odnośnik do posta
Probowalem pisac do nich na adres polska@betfair.pl

Napisz na polska@betfair.com odpisują po polsku na każdy mail. Najpierw otrzymasz wiadomość, że mail dotarł. Później czekasz max 24h na odpowiedź.

PS. O kasie możesz zapomnieć. Niestety to są minusy tej giełdy. Dlatego powinieneś mieć kasę u jakiegoś buka lub na moneybookers aby zrobić kontrę. Innej rady nie ma.

Odnośnik do posta

Ja też tak kiedyś miałem w egzotycznej lidze, jak się nie mylę to w brazylijskiej. Handlowałem przed meczem i nie zdążyłem sprzedać a byłem pierwszy w kolejce więc wszedłem in-play z myślą, że do 30 sec mój zakład zostanie kupiony. Rynek się zawiesił (jak zawsze przy rozpoczęciu spotkania) i nie odwiesił się aż do przerwy. Na forum admin tłumaczył się, że nie mają podglądu na to video i rynek zawiesili, otwierając go w przerwie aby ludzie mogli wyjść z rynku ze strata lub zyskiem. Na moje szczęście miałem back gospodarzy po kursie 2,02 chyba i prowadzili 2-0 do HT. Pięknego miałem greena. Ale to był fart. Od tamtej chwili nie zostawiam otwartych zakładów przed gwizdkiem.

Odnośnik do posta

mialem dokladnie tak samo jak gofer, z tym ze u mnie byl red. tez odwiesili dopiero na przerwe. pisalem do supportu ale zapomnij ze kase oddadza. tlumaczyli ze firma zew obslugujaca ten mecz dala dupy i tyle. maja to zastrzezone w regulaminie i niestety mniej popularne ligi tak wygladaja czasami jesli chodzi o in-play. nauka drogo mnie kosztowala, ale pozostanie w pamieci na zawsze :)

Odnośnik do posta

Niestety wczoraj przytrafiło się coś podobnego w Copa del Rey w meczu Valladolid - Huesca. Z tym, że zawiesili rynek na kilka minut przed końcem przerwy i do końca mecz już nie odblokowali.

Odnośnik do posta

to jest cały urok grania mniej popularnych spotkan- nie mozecie byc pewnie, ze nie zniknie sygnal tv lub cos w tym stylu co sprowokuje pracownika betfair do zawieszenia rynku. zdecydowanie nie warto ryzykowac tam duzymi sumami

Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.