Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

z mojego doswiadczenia to troche ruletka / czesto jest tak ze mimo chwilowej przewagi slabszego przeciwnika kurs nie raczy drgnac a po wyrownaniu wyniku badz tylko ugraniu punktow przez faworyta leci w dol / mimo malego ryzyka finansowego tak naprawde jest dosyc spore bo przy tak niskich kursach ciezko uciac straty / kazdy punkt kursu w dol faworyta to spory umykajacy procent stawki / tenis to trudny rynek dla mnie czesto zbyt nieprzewidywalny / miesiac gry na rynkach przyniosl bilans bliski zeru wlasnie gra na lay faworyta / dzisiejszy hit tenisa to byl swojego rodzaju brylancik dla ludzi o mocniejszych nerwach

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 70
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Tenis dziś gorzej poszedł. 2 rynki na 6 na plus. Jednak ja od razu ustalam back na poziomie zysk 100 % od zakładu. Gdyby oglądać mecze live znacznie można było by zwiększyć zyski. Myślę, że ta strategia ma sens gdyż strata jest ograniczona do 100 % a zysk może znacznie przekraczać stawkę bazową. Mimo to na razie odpuszczam testowanie tego sposobu i skupiam się na handlu przedmeczowym.

Meksyk - Urugwaj . Moje przewidywania się sprawdziły i kurs na remis w końcu wywindował w górę. Na giełdę zajrzałem za późno (przed samym spotkaniem) mimo to zysk jest bardzo zadowalający.

średni lay na betfair po 1,90 srzedaż po 2,09

i jeszcze troche na betdaq lay po 1,83 - back po 2,05

v5m33zor4y.jpg

Na jutro mam zagrane 3 zakłady back :

USA - Algieria -> under 2,5 -> kurs 1,8

Słowenia - Anglia -> under 2,5 -> kurs 1,88

Brands - Dawidienko -> Dawidienko -> kurs 1,61

Odnośnik do posta
USA - Algieria -> under 2,5 -> kurs 1,8

Słowenia - Anglia -> under 2,5 -> kurs 1,88

Brands - Dawidienko -> Dawidienko -> kurs 1,61

Da rynki na minus , Jeden na plus ( dawidienko )

Poza tym wtopiłem kapitał na grze live. :( miałem pecha. Od tej pory nie gram live !!!!

Musiałem chyba ponieść taką lekcję kolejny raz.

Dziś ugrałem ticka w przerwie meczu Słowacja - Włochy

Pytanie do was. Czy często dokładny wynik jest podczas trwania przerwy w takim trendzie horyzontalnym ?

wwc9doph93.jpg

Odnośnik do posta

Z mojego doświadczenia wiem, że kursy które do przerwy leciały w dół w przerwie odbijają się kilka ticków do góry. W drugą stronę to samo, jeśli kurs do przerwy rósł to w przerwie leci w dół. Na MŚ tylko są trendy horyzontalne, chyba już o tym pisałem w pierwszym tygodniu mistrzostw. Tutaj kursy na każdym rynku zachowują się inaczej, jak zauważyła większość z traderów.

Odnośnik do posta

Nie mogę się wczuć w te rynki na MŚ .

Na jutro zagrałem back under 2,5 w meczu Holandii ustawiając od razu lay na poziomie 2.10

Argentina v Germany back po 3.5 i trochę po 3.4 na Niemców na betdaq

Odnośnik do posta
Na jutro zagrałem back under 2,5 w meczu Holandii ustawiając od razu lay na poziomie 2.10

Lay wchłonięty :)

Na jutro mam over w Meczu Hiszpanii po 2,50

Teraz dokupiłem jeszcze dokładne wyniki 3:0 i 3:1

Odnośnik do posta

Kupiłem back na Niemców po 3.1 i sprzedałem po 3.0 . Myślę że kurs może dalej spadać ale chyba już nie tykam tego rynku. Pograłem też w przerwach między setami na tenisie. ale kursy tam potrafią latać jak szalone.

Odnośnik do posta

Dziś pograłem na koniach ale jednak nie czuje tych rynków i jest na nich za duża zmienność dlatego je odpuszczam.

Jutro drugi półfinał na MŚ . Kursy u buków już spadają dlatego pograłem na back over 2,5 po kursie 2.3

Odnośnik do posta

t64vv1ribp.jpg

dziś szczęśliwie . Największy zysk to był handel in play w spotkaniu Djoko . Chciałbym unikać takiego handlu ale to jest czasami silniejsze ode mnie.

Myślę, że handel na tenisie jest lepszy niż w innych dyscyplinach gdyż kursy charakteryzują się większą zmiennością. Jutro postaram się grać tylko w przerwach między setami, gemami

Odnośnik do posta

Szavay v Dulgheru

zagrałem back Delgheru po 1,79 lay ustawiłem na 1,76 . Kursy u buków spadają . Może uda się coś złapać

Pierwszy raz widziałem coś takiego kurs poszybował w góre:( do 2.14 . Uśredniłem backa i będe się gimnastykował live a później zajmę się juz właściwym tradingem

Odnośnik do posta

Szavay v Dulgheru no i in play musiałem ciąć straty i straciłem połowe wczorajszego zysku. Wkrótce zamierzam przetestować strategie na lay faworytów poniżej kursu 1.20, którą już ktos na tym forum testował...

Odnośnik do posta
  • 3 weeks later...

Witam po długiej przerwie . Nowy miesiąc zaczynam z nowymi zasadami.

1) nie gram wyścigów konnych

2) skupiał się głównie na handlu w przerwach meczy piłki nożnej

3) nie wchodzić in play

Cel : Rentowność 50 % w ciągu 30 dni

Odnośnik do posta

Podsumowanie dzisiejszego dnia.

9l4wdqe6d3.jpg

9 rynków , wszystkie dodatnie. Handel na piłce wszytko na rynkach MO w przerwach , tylko mecz Malmo to handel przedmeczowy . Tenis to wynik handlu na jednym spotkaniu w przewie między setami

Bank powiększony o + 6 %

Odnośnik do posta

Wczoraj praktycznie nie handlowałem . Zaliczyłem 2 rynki Bank powiększyłem o 0,5 % . 2-3 sierpnia były podobne do pierwszego dnia w tym miesiącu czyli 6 % zysk . Dziś trzymam dalej Karabakh ale zastanawiam się czy już go nie sprzedać...

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.