Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

pieniadze wirtualne a prawdziwe

Promowane odpowiedzi

witam, chcialem zapytac jakie ma odzwierciedlenie na geeksie rynek na wirtualne do prawdziwego , chodzi mi o ruchy kursow ,stawek , czy jest to to samo co na realnym

Odnośnik do posta

Ruchy kursów są identyczne, roznica jest tylko taka ze skupuje ci od reki to co postawisz, np dasz 1000e, ktos kupi 100e z tego to itak wezmie ci 1000. Mam nadizeje ze wiesz o co chodzi. Reszta dziala tak jak real.

Odnośnik do posta

Ruchy kursów są identyczne, roznica jest tylko taka ze skupuje ci od reki to co postawisz, np dasz 1000e, ktos kupi 100e z tego to itak wezmie ci 1000. Mam nadizeje ze wiesz o co chodzi. Reszta dziala tak jak real.

wszystko jasne dzieki

Odnośnik do posta
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.