Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Witam Wszystkich!jako poczatkujacy trader(choc zeby powiedziec na siebie trader trzeba najpierw miec jakies wyniki, a ja jeszcze ich nie mam) mam nadzieje ze to przyjdzie z czasem mimo sporego czasu spedzonego na bukmacherce i niewielkiego z gielda postanowilem otworzyc blog i sie nauczyc czegos od doswiadczonych traderow,jak rowniez mam nadzieje ze kiedys ja bede w stanie dac innym pozytecznych wskazowek. Mam zamiar zaczac gre glownie pre-play za jakies 3 tygodnie gdy bede dysponowal wieksza gotowka,a do tego czasu z malutka kwota 30€ bede gral in-play.

Moja gra in-play polega na wejsciu rynkow under\over (Pilka nozna) w polowie i wyjscie z odpowiednim zyskiem lub cieciem strat.

Dosyc dobrze mi to wychodzilo przez jakis czas, ale wiele razy nie potrafilem sie godzic ze strata podczas gry,i konczylo sie strata calego kapitalu ktorego zyskiwalem przez np 2 tygodnie gry.

Wiem ze to moze nie jest prawdziwy trading tylko moze bardziej gamblin ale to w koncu in-play,wiec dopoki nie zaczne  gry pre-play gdy juz bede mial wiekszy kapital za pare tygodni bede gral in-play.

Jestem  dobrej mysli i licze na wskazowki jak dobierac kapital i wszystkie inne mozliwe, za ktore jestem bardzo wdzieczny.

Jest to moj pierwszy dziennik jaki prowadze w zyciu wiec prosze o wyrozumialosc, jesli cos bedzie nie przejrzyste.

Pozdrawiam wszystkich i zycze samych greenow.

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 142
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Witam Wszystkich!jako poczatkujacy trader(choc zeby powiedziec na siebie trader trzeba najpierw miec jakies wyniki, a ja jeszcze ich nie mam) mam nadzieje ze to przyjdzie z czasem mimo sporego czasu s

Witam ponownie!przyszedl czas na opis pierwszego rynku na blogu ktory zagralem.   niestety musze zanotowac rynek na red i do dosyc spory w stosunku do stawki .   Arsenal Kiev 1 - 0 Metalist  HT R

Własnie obserwacja to tez nauka .   W meczu którym opisałeś wyzej mozna było zarobić bardzo ładnie . Jak bys wszedł w Lay  u5.5 gola to zmiana kursów nastąpiła szybko z  Lay 1.05->1.35 .  

Posted Images

Witam ponownie!przyszedl czas na opis pierwszego rynku na blogu ktory zagralem.

niestety musze zanotowac rynek na red i do dosyc spory w stosunku do stawki .

Arsenal Kiev 1 - 0 Metalist  HT

Rynek- Back  under4.5 po kursie 1.09

Stawka-15€

Profit-   -3.39€

Red wysoki w stosunku do stawki,ale tak jest jak padaja dwie bramki w ciagu 3 minut.

Mecz zakonczyl sie wynikiem 1:2,natomiast ja jestem zadowolony ze wyszedlem z redem.

Gdybym poczekal do konca rynek byl by plusowy ale to by byl kompletny gamblng.

Edytowane przez Jarek21221
Odnośnik do posta

kolejny rynek w dniu dzisiejszym:

Maastricht 0 - 1 Eupen HT

Rynek- Back under4.5 po kursie 1.09

Stawka -26.68€

Profit:   2.31€

Mecz zakonczyl sie wynikiem 0-1 wiec bez problemu obserwowalem caly rynek

Odnośnik do posta

Rynek numer 3 w dzisiejszym dniu.

Univ de Concepcion 0 - 0 Lota Schwager 42 min

Rynek-Back under3.5 po kursie 1.09

Stawka-29.29€

Profit: 2.24€

Mecz zakonczyl sie wynikiem 0:0

W ten rynek wszedlem kilka minut przed zakonczeniem 1ht. dzieki temu wzialem kursd 1.09 zamiast 1.06 jaki byl po zakonczeniu 1ht

z moich obserwacji wnioskuje ze na zakonczenie 1ht nie czesto padaja bramki(choc roznie z tym tez bywa)

Odnośnik do posta

29.29 Stawki nigdy nie ryzykuje calej,zawsze jestem zabezpieczony 3 bramkami,gdy pada bramka zaraz po wejsciu w rynek od razu wycofuje pieniadze z redem troszke wiekszym niz potencjalny wynik.

Jednak czesciej jest tak ze bramki nie padaja odrazu i przykladowo niech bramka padnie w 55 lub 60 minucie moge wyjsc z rynku na zero lub czekac i obserwowac czy nie padnie kolejna bramka.Bardzo dlugo tak gralem i szlo naprawde fajnie,lecz emocje czasami braly gora i nie wychodzilem z rynkow tak jak powinienem i przegrywalem spora czesc lub caly kapital.

A stawke gram tak ze np zaczynam od 25€ i kazdy green dodaje do stawki,az do momentu gdy zrobie 50% stawki poczatkowej,a potem od nowa 25€

no i oczywiscie nie spuszczam oka z rynku nawet na sekunde bo zdaje sobie sprawe ze so mecze w ktorych 2 bramki moga wpasc praktycznie w 2 minuty lub nawet niecale 2 minuty

Odnośnik do posta

Rynek nr.4 w dzisiejszym dniu.

Curico Unido 0 - 0 OHiggins HT

Rynek-Back under3.5 po kursie 1.1

Stawka:30.42€(powinna byc 31.42€)ale tak mi sie obstawilo

Profit:1.45€

Mecz zakonczyl sie 0:1

Bramka na 0:1 w 62 minucie,ja wyszedlem z rynku w 65 poniewaz kurs under2.5 utrzymywal sie dosyc wysoki,wiec wolalem wyjsc z 1.45€ na plus niz potem z redem na okolo 2€

Odnośnik do posta

Rynek nr 5

Mexico 0 - 0 Trinidad and Tobago 33 min

Rynek-Back under4.5 po kursie 1.06

Stawka-32.8€

Profit:  1.97€

Mecz zakonczyl sie wynikiem 1:0

Bramka wpadla po sam koniec meczu w 84 minucie

Odnośnik do posta

Witam Cie i równiez zycze powodzenia i wytrwałósci !!! 

Od siebie dodam ze jakiś dziwny ten Twój trading .  Jezeli grasz back to wydaje mi sie ze to jest normalna bukmacherka . Oczywiscie moge sie mylić ... 

Kiedyś jak grałem in-play to zawsze polowałem na niski Lay u4.5 , 3.5 gola  i po golu kursy wzrastały i następowała sprzedaż . Jezeli mogę coś dodać to proponowałbym dobrać mecze z niskimi kursami na rynkach MO tj.  mniejsze niż 1.20 i czekać na gola . Po golu ustawisz sie na rynkach Lay u 4.5 , u 5.5 gola i czekasz na następnego gola . Jezeli oglądasz spotkanie i widzisz co sie dzieje to czekasz na min. 2 gola i wszysko sprzedajeż . Ja zazwyczaj wchodziłem w jeden rynek i sprzedawałem wszysko juz po kolejnym golu . Wiadomo , ze moze sie tak zdarzyć ze nie bedzie gola w meczu i przegrasz  ale w ostatecznym rozliczeniu bedziesz na + bo napewno trafisz na wiecej rynków gdzie padają bramki . Warunek : rynki MO mniejsze niz 1.20 . 

To tak z moich obserwacji rynków . Wydaje mi sie ze jest to troche lepsze rozwiazanie bo nie siedzisz do np.85 minuty meczu . 

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Witam wszystkich w kolejnym dniu;)

Co do doboru rynkow to wyglada to tak ze przedewszystkim staram sie omijac ligi brazylijskie,szwedzkie, poniewaz one mi zawsze przynosily straty,chociaz szwedzka zdarza sie ze pogram czasami,takie jak islandzkie itp wiadomo rowniez nie ma co grac

Ale przedewszystkim przy doborze rynkow staram sie wylapac jaknajmniejsza roznice kursow pomiedzy rynkami np:przy wyniku 1:0 szukam malej roznicy miedzy under4,5 a under3.5,lub under4.5 a under5.5,wtedy w momencie gdy szybko pada bramka jest mniejszy redzik niz w rynkach z roznica wieksza

np:teraz trwa mecz:Dordrecht 0 - 2 Volendam,(juz jest 0:3)ale zanim padla przed chwila 3 bramka kurs na under5.5 byc 1.12 a na under4.5 byl 1.41 jak patrzylem,za duza roznica,wtedy spory redzik bo bramce by byl(holenderska lige tez raczej staram sie nie grac bo jest raczej overowa)ale w tym momencie nie ma wiecej rynkow zeby opisac na przykladzie

Odnośnik do posta

Osiek tak jak napisales w wiekszej czesci jest moze bukmacherka to co gram in-play,ale z drugiej strony u bukmachera nie mam mozliwosci ciecia strat po bramce,wiec grajac tym sposobem na gieldzie jest to plus,no i latwiej wylapac lepsze kursy chyba mi sie wydaje(ale moze sie myle,jestem tylko poczatkujacym traderem)

Glownie mam zamiar zajac sie tradingiem pre-play ale musze z tym poczekac kilka tygodni, poniewaz na ten moment nie mam gotowki wiekszej.

Co do strategii ktora opisales,gralem w ten sposob z tym ze nie wybieralem rynkow o kursie mniejszym niz 1.2 a to pewnie ma duze znaczenie.

Dzieki za wskazowki,dzisiaj bede probowal znalezc kilka rynkow z MO mniejszym niz 1.2 i zobaczyc jak to idzie.

Pozdrawiam

Odnośnik do posta

Własnie obserwacja to tez nauka .

W meczu którym opisałeś wyzej mozna było zarobić bardzo ładnie . Jak bys wszedł w Lay  u5.5 gola to zmiana kursów nastąpiła szybko z  Lay 1.05->1.35 .  

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Racja;) no i nie musisz czekac do konca meczu,to jest duzy plus

juz szukalem na dzis meczow z niskim MO,nie ma tego za wiele

Dopiero Stany zjednoczone wieczorem,sprobuje pograc tym sposobem co opisales]

Chyba ze cos przeoczylem i bedzie wczesniej mecz z niskim MO

Odnośnik do posta

Jezeli juz coś zamierzasz zrobić to proponuje najpierw obserwować zachowania kursów i zrobić notatki  !!!  Uwierz mi jeszcze sie nagrasz ...   

Masz jeden wszesniejszy mecz ; 

http://www.betfair.com/exchange/football/event?id=27037513

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

1 Rynek w dzisiejszym dniu

FC Helsingor 0 - 0 AB HT

Rynek-Back under3.5 po kursie 1.08

Stawka-34.67€

Profit:  2.04€

Mecz jeszcze w trakcie ale ja wyszedlem w 63 miniucie poniewaz zysk nie byl by duzo wiekszy przy zakonczeniu spotkania,a momencie bramki nie byl by pewny

Mecz zakonczyl sie wynikiem 0:0

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.