Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

1 rynek w dniu dzisiejszym:

Tekstilshchik 1 - 0 FK Dinamo Kostroma Ht

Rynek: Back under 4.5 po kursie 1.25

Stawka: 32.25€

Profit: 5.07€

Mecz w trakcie (70 min),ja wyszedlem z rynku w 60 minucie z zyskiem jak wyzej..

Kurs w polowie byl 1.2,ja sie ustawilem na 1.25 po czym zostalo przyjete bardzo szybko.

Gdybym wyszedl teraz, zyk byl by  okolo 7€,jednak lepiej brac to co ma sie pewne.. 

Mecz zakonczyl sie wynikiem 1:1, bramka na 1:1 padla w 94 minucie

Edytowane przez Jarek21221
Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 142
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Witam Wszystkich!jako poczatkujacy trader(choc zeby powiedziec na siebie trader trzeba najpierw miec jakies wyniki, a ja jeszcze ich nie mam) mam nadzieje ze to przyjdzie z czasem mimo sporego czasu s

Witam ponownie!przyszedl czas na opis pierwszego rynku na blogu ktory zagralem.   niestety musze zanotowac rynek na red i do dosyc spory w stosunku do stawki .   Arsenal Kiev 1 - 0 Metalist  HT R

Własnie obserwacja to tez nauka .   W meczu którym opisałeś wyzej mozna było zarobić bardzo ładnie . Jak bys wszedł w Lay  u5.5 gola to zmiana kursów nastąpiła szybko z  Lay 1.05->1.35 .  

Posted Images

2 rynek na dzien dzisiejszy:

Nieciecza 0 - 0 AEK Larnaca  (okolo 58 min)

Rynek: Lay under 1.5 po kursie 1.36

Stawka- 3€

profit: 1.14€

Mecz w trakcie:ja wyszedlem z rynku odrazu po pierwszej bramce w 61 minucie,szkoda ze nie poczekalem kolejnych 3 minut, poniewaz padla 2 bramka,

bylo by 3€ zysku,ale i tak jestem zadowolony

Odnośnik do posta

Rynek nr 1 w dniu dzisiejszym:

Zhilstroy-1 Kharkov (W)   0:0    Illivechivka (W)  okolo 35 minuty

Rynek:under: Back under 4.5 po kursie 1.09

Stawka: 38€

Profit: 2.71€

z tego rynku wyszedlem okolo 48 minuty z zyskiem jak wyzej..

W kolejnym rynku wracam do stawki 30€ poniewaz zrobilem 30%

Mecz w trakcie

Odnośnik do posta

Warriors FC 0 - 1 Home Utd 18

Rynek: back  under 5.5 po kursie 1.11

Stawka: 30€

Profit: 0.55€

Mecz opuscilem okolo 28 minuty z malym zyskiem,back ktory kupilem przez 10 minut spadl tylko do 1.09 co mnie zmusilo do wyjscia(kurs na under4.5 tez wolno spadal)

wniosek-lepiek wchodzic w rynki under w drugiej polowie poniewaz kursy duzo szybciej leca w dol,(tak mi sie wydaje bynajmniej)

Odnośnik do posta

Podsumowanie tygodnia numer 2     (Wczoraj nie mialem bardzo czasu, wiec dlatego dzisiaj dopiero podsumuje 2 tydzien)

Poczatkowy Kapital: 30.37€  (depozyt)

Kapital po 1 tygodniu:  36.30€

Kapital po 2 tygodniu:  72.41€  (26.15€  depozyt)     72.41€ -  30.37€  - 26.15€=  15.89€

Pilka nozna:  23.32€  (okres 2 tygodni)

Tenis:           -7.43€

http://scr.hu/1e0c/pzhxo

Z tego tygodnia jestem zadowolony,mimo ze mialem malo czasu z powodu urlopu..

Sporo zieleni i ogolnie wiecej na plus.

Jedynie tenis na minus z czego ponad 5€ stracone przez przypadek,poniewaz ucze sie obslugiwac geeks toy.

Odnośnik do posta

2 rynek wczorajszego dnia:

Almere City 1:1  Volendam  

Rynek: back under5.5 po kursie 1.15

Stawka: 32€

profit: -3.48€

Mecz zakonczyl sie wynikiem:2:3

Wczoraj wszedlem w ten rynek,kazdy dobrze wie ze w lidze holenderskiej jest duzo bramek i grajac na undery powinienem omijac ligi jak ta...

Jednak z powodu urlopu nie mam czasu i gram z doskoku,wiec wybralem pierwszy lepszy rynek liczac ze moze sie uda(Trzeba sie tego nauczyc zeby wybierac tylko sensowne rynki,nauczyc sie cierpliwosci)

Odnośnik do posta

Witam!Dzisiaj wieczorem bedzie czas na podsumowanie tygodnia,jednak niewiem czy bede mial czas wiec podsumuje teraz,na moim blogu brak wpisow w ostatnim czasie z powodu urlopu..

Wszystkie rynki wchodzilem przewaznie z telefonu,dlatego tez nie mialem jak opisywac..

Soccer / Portland Timbers (Res) v Vancouver WC FC (Res) : Over/Under 3.5 Goals

0.00 Soccer / Sturm Graz v Rapid Vienna : Over/Under 4.5 Goals     -34.00 Soccer / OB v Viborg : Over/Under 6.5 Goals     -0.94 Soccer / Thun v Aarau : Over/Under 6.5 Goals     2.99 Soccer / Jeonbuk Motors v Gangwon : Over/Under 5.5 Goals     3.80 Soccer / Almere City v Volendam : Over/Under 5.5 Goals     -3.48 Soccer / Arsenal v Napoli : Over/Under 5.5 Goals     1.89  

Market     Profit/loss (€) Soccer / Nottingen v Schalke : Over/Under 0.5 Goals     -5.00 Soccer / Odense (Res) v Esbjerg (Res) : Over/Under 6.5 Goals     -2.00 Soccer / Portland Thorns (W) v FC Kansas City (W) : Over/Under 4.5 Goals     6.50 Soccer / Portland Thorns (W) v FC Kansas City (W) : Over/Under 3.5 Goals     -7.00 Soccer / New England v Toronto FC : Over/Under 3.5 Goals     -4.40 Soccer / New England v Toronto FC : Over/Under 4.5 Goals     2.98 Soccer / Portland Thorns (W) v FC Kansas City (W) : Over/Under 0.5 Goals     -5.36 Soccer / VSI Tampa Bay FC v Orlando City : Over/Under 4.5 Goals     -2.40 Soccer / VSI Tampa Bay FC v Orlando City : Over/Under 3.5 Goals     -1.56 Soccer / AC Milan v Chelsea : Over/Under 4.5 Goals     -2.40 Soccer / AC Milan v Chelsea : Over/Under 3.5 Goals     -0.80 Soccer / AC Milan v Chelsea : Over/Under 1.5 Goals     5.07 Soccer / Tolima v Envigado : Over/Under 2.5 Goals     -2.67 Soccer / Tolima v Envigado : Over/Under 1.5 Goals     4.04 Soccer / Colo Colo v Everton De Vina : Correct Score     -3.00 Soccer / Colo Colo v Everton De Vina : Over/Under 1.5 Goals     14.44 Soccer / Vitoria BA v Portuguesa SP : Match Odds     0.00 Soccer / Colo Colo v Everton De Vina : Over/Under 0.5 Goals     7.99 Soccer / Vitoria BA v Portuguesa SP : Over/Under 2.5 Goals     9.96 Soccer / Gimnasia La Plata v River Plate : Over/Under 1.5 Goals     8.44

Soccer / Breidablik v FK Aktobe : To Qualify     -0.72 Soccer / Breidablik v FK Aktobe : Over/Under 2.5 Goals     -5.50 Soccer / Club Brugge v Slask Wroclaw : Match Odds     83.84 Soccer / Club Brugge v Slask Wroclaw : Correct Score     2.14 Soccer / Braga v West Ham : Correct Score     37.32 Soccer / Grasshoppers Zurich v Lyon : Correct Score     4.11 Soccer / Grasshoppers Zurich v Lyon : Over/Under 1.5 Goals     -12.63 Soccer / Grasshoppers Zurich v Lyon : Over/Under 2.5 Goals     -20.40 Soccer / NK Maribor v APOEL : Over/Under 1.5 Goals     -8.60 Soccer / AIK v Man Utd : Correct Score     -10.00 Soccer / Maccabi Tel Aviv v FC Basel : Correct Score     -5.00 Soccer / Tammeka Tartu v Levadia Tallinn : Over/Under 3.5 Goals     4.35 Soccer / Gubbio v Savoia : Over/Under 4.5 Goals     -6.17 Soccer / Norrkoping U21 v Syrianska U21 : Over/Under 3.5 Goals     -4.84 Soccer / Norrkoping U21 v Syrianska U21 : Over/Under 4.5 Goals     0.00 Soccer / Fulham v Betis : Over/Under 3.5 Goals     -4.48 Soccer / SW Rehden v B Munich : Over/Under 5.5 Goals     0.30 Soccer / SW Rehden v B Munich : Over/Under 4.5 Goals     32.01 Soccer / Istra v Lokomotiva : Over/Under 1.5 Goals     3.50 Soccer / Nottingen v Schalke : Match Odds     3.92

To sa wszystkie rynki podczas mojego urlopu,w niedziele po powrocie wrzuce screeny z konta betfair i wroc do prowadzenia blog z opisami wszystkich rynkow..

Podsumowanie tygodnia numer 3     

Poczatkowy Kapital: 30.37€  (depozyt)

Kapital po 1 tygodniu:  36.30€

Kapital po 2 tygodniu:  72.41€  (26.15€  depozyt)     72.41€ -  30.37€  - 26.15€= Profit- 15.89€

Kapital po 3 tygodniu:  130.15€     (130.15€ - 30.37€  -  26.15€ = Profit- 73,63€

Pilka nozna:  109.56€ (okres 3 tygodni)

Tenis:      -28.50€     (okres za 3 tydzien)

tenis:      -35.93€   (okres 3 tygodni)

Profit Ogolny- 73.63€  (okres 3 tygodni)

Mimo w miare niezlego profitu,jestem niezadowolony poniewaz nie trzymalem sie zasad ktore wczesniej sobie obralem.

Wnioski:

1.nie wchodzic w rynki podczas podrozy samochodem(nagly brak zasiegu=ryzyko straty pieniazkow jak to sie stalo z jednym z rynkow podczas urlopu)

2.nie wchodzic w rynki na sile jesli nie ma na czym handlowac to nalezy odpuscic i byc cierpliwym

3.nie wchodzic w rynki po piwku 

Od poniedzilaku bede mogl zaczac probowac pre-play(wiecej czasu) co mnie bardzo cieszy..

Odnośnik do posta

A to screeny za trzy ostatnie dni,nie mialem czasu opisac zadnych rynkow dlatego wklejam screeny..

Urlop sie zakonczyl, wiec postaram sie opisywac kazdy rynek i wyciagac kolejne wnioski.

post-6133-0-25516500-1376245306_thumb.jp

post-6133-0-60499500-1376245307_thumb.jp

Odnośnik do posta

Znojmo 0:1   Plzen

Rynek: back under 4.5 po kursie 1.09

Stawka- 33€

Profit:1.20€

W ten rynek wszedlem okolo 25 minuty,po bramce w 56 minucie wyszedlem z zyskiem jak wyzej,jednak spokojnie moglem poczekac i zarobic okolo 3€ na tym rynku..

Odnośnik do posta

AB reserve 0:0  Brondby res  

Rynek:back under 4.5 po kursie 1.15

Stawka 33€

Profit:  -11.89€

AB reserve 0:2  Brondby res  

Rynek:back under 2.5 po kursie 8.6

Stawka 10€

Profit:  16.07€

AB reserve 0:4  Brondby res  

Rynek:lay under 5.5 po kursie 1.07

Stawka 20€

Profit:  -1.40€

W tym meczu rynki ogolnie na plus,ale uwazam ze niepotrzebnie wszedlem w ten rynek,zaraz po tym jak kupilem back na under 4,5 padly dwie bramki pod rzad,po czym w polowie wzialem reda,jednak mnie troche bolal ten red i wszedlem za 10€ na under 2.5 bo wiedzialem ze kurs szybko spadnie..

(udalo sie znow ale  moglo byc bardzo czerwono,w tym meczu znow zabraklo mi cierpliwosci,gdy nie ma odpowiednich rynkow do wejscia,wchodze w pierwsze lepsze rynki co jest duzym bledem,mimo ze zdaje sobie sprawe z bledow czasami i tak nie potrafie wyciagnac wnioskow..

Dinamo St Petersburg 0 - 0 Shinnik FT  (okolo 50 min)

Rynek: lay po kursie 1.34

Stawka-20€

Profit: -6.80€

ten rynek niestety sie nie udal,w 50 minucie 1.34 na lay to korzystny kurs uwazam,nawet gdyby bramka padla w 85 minucie byl bym na zero ale niestety nie padla..

Odnośnik do posta

Gaz Metan Medias 1:0 FC Vaslui  (okolo 56 minuty

Rynek:correct score 2:0 po kursie 4.4

Stawka:20€

Profit:  -20€

Gaz Metan Medias 1:0 FC Vaslui

Rynek:correct score 1:1 po kursie 26

Stawka:2.51€

Profit:  62.75€

Mecz zakonczyl sie wynikiem 1:1,w tym rynku liczylem na wynik 2:0.

Druga bramka dla gospodarza nie padla,lecz w doliczonym czasie gry  postawilem 1:1 (mialem duzo szczescia)

Odnośnik do posta

Witam!pierwszy rynek na dzien dzisiejszy:

FK Polonija Vilnius 1 - 0 VMFD Zalgiris III 53

Rynek:Back under 3.5 po kursie 1.5

Stawka: 20€

Profit:  4.37€

Mecz w trakcie.Rynek opuscilem w 62 minucie z zyskiem jak wyzej.

W tym rynku kurs 1.5 w 53 minucie byl zawyzony dlatego warto bylo w niego wejsc.

jest 68 minuta -kurs spadl do 1.09

Odnośnik do posta

ostatni rynek dnia wczorajszego:

Germany v Paraguay

Rynek: Correct Score 3:3

Stawka: 14€ po kursie 4.40

Profit:  45.22€

Germany v Paraguay 

Rynek:Match Odds

Stawka: 66€ po kursie 2.54

Profit:  -72.00€

Germany v Paraguay 

Rynek: Over/Under 5.5 Goals

Stawka: 10€ po kursie 12

Profit:  0€

Germany v Paraguay 

Rynek:  Over/Under 3.5 Goals

Stawka: 16.75€  po kursie 26

Pofit:  -16.75€

Jak widac po wynikach rynek bardzo nieudany,choc powinno byc inaczej.

Opis:Po drugiej bramce dla paragwaju wykupilem back na paragway za 66€,niestety niemcy bardzo szybko odrobili szanse a ja myslalem ze praktycznie po gotowce,nie pozostawalo mi nic innego jak czekac.Paragwaj strzeli na 2:3 pod koniec pierwszej polowy co mnie bardzo ucieszylo,postanowilem zabezpieczyc sie dokladnym wynikiem 3:3, plus do tego wzialem under5.5 po kursie 12 liczac ze do 70 min nie padnie bramka a ja zarobie dodatkowe €,bramka padla w 75 minucie co mnie bardzo skarcilo poniewaz nie wyciagnalem pieniazkow tak jak sobie zalozylem w 70 min,jak rowniez nie wyszedlem z rynku MO.(gdybym w 70 min wyszedl z cala gotowka na kazdym rynku byl bym na plus,jednak nie mozna byc zachlannym,sam nie rozumiem dlaczego nie wyszedlem z tych rynkow,gdybym to zrobil bylo by zielono)

Rynek under 3.5 byl kompletnie nie potrzebny,to bylo okolo 20 min,wiec jezeli do konca pierwszej polowy nie padla by bramka kurs  spadl by bardzo co dalo by szanse na kolejne €

Widze duzo bledow i nie potrzebnych rynkow w ktore wchodze,musze nauczyc sie cierpliwosci a bedzie dobrze

Aktualny stan konta :123.41€

Odnośnik do posta

pierwszy rynek w dniu dzisiejszym:

K. Olsa Brakel 0-0 KFC Izegem HT

Rynek: Back under 3.5 po kursie 1.09

Stawka- 47€

Profit:   1.79€ 

Mecz zakonczyl sie wynikiem 1:1,w 80 minucie padla bramka na 1:1,odrazu wyszedlem z rynku z zyskiem jak wyzej..

Czekajac do konca meczu profit byl by ponad 4€,jednak nie ma co ryzykowac poniewaz kurs na under 2.5 po 2 bramce byl okolo 1.5,co w przypadku 3 bramki dawalo by  bardzo duzego reda..

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.