Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

1 rynek w dniu dzisiejszym:

Illychivets (Res) v Metalurg D (Res)

Rynek:Back  under 4.5 po kursie 1.17

Stawka: 47€

Profit:  5.10€

Daugava Riga 1:0 FK Jelgava

Rynek: Back under 4.5 po kursie 1.22

Stawka: 52€

Profit: 6.33€

pierwszy rynek poszedl bardzo latwo,pod koniec polowy wzialem 1.17 po czym nie musialem dlugo czekac do zieleni

drugi rynek rowniez fajny kurs,mecz zakonczyl sie wynikiem 1:0,gdybym pozostal w rynku bylo 11€ do przodu ale ciesze sie z tego co mam,aby bylo na  zielono..

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 142
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Witam Wszystkich!jako poczatkujacy trader(choc zeby powiedziec na siebie trader trzeba najpierw miec jakies wyniki, a ja jeszcze ich nie mam) mam nadzieje ze to przyjdzie z czasem mimo sporego czasu s

Witam ponownie!przyszedl czas na opis pierwszego rynku na blogu ktory zagralem.   niestety musze zanotowac rynek na red i do dosyc spory w stosunku do stawki .   Arsenal Kiev 1 - 0 Metalist  HT R

Własnie obserwacja to tez nauka .   W meczu którym opisałeś wyzej mozna było zarobić bardzo ładnie . Jak bys wszedł w Lay  u5.5 gola to zmiana kursów nastąpiła szybko z  Lay 1.05->1.35 .  

Posted Images

Podsumowanie tygodnia numer 4

Poczatkowy Kapital: 30.37€  (depozyt)

Kapital po 1 tygodniu:  36.30€

Kapital po 2 tygodniu:  72.41€  (26.15€  depozyt)     72.41€ -  30.37€  - 26.15€= Profit- 15.89€

Kapital po 3 tygodniu:  130.15€     (130.15€ - 30.37€  -  26.15€ = Profit- 73,63€

Kapital po 4 tygodniu:  141.11€      (141.11€ - 30.37€  -  26.15€ =Profit- 84.59€

Pilka nozna:  14.87€   (okres za 4 tydzien)

Pilka nozna:  124.43€ (okres 4 tygodni)

Tenis:      -3.91€     (okres za 4tydzien)

tenis:      -39.84€   (okres 4 tygodni)

Profit Ogolny- 84.59€  (okres 4 tygodni)

http://scr.hu/1e0c/5znqi

http://scr.hu/1e0c/1ezp0

http://scr.hu/1e0c/8sdu1

Edytowane przez Jarek21221
Odnośnik do posta

Jeszcze dzis rano ustalilem sobie kolejny raz ze nie bede wchodzil w ryzykowne rynki i nie bede pazerny..

Dlugo nie musialem czekac az wejde w niepotrzebny rynek liczac na szybka gotowke.

FK Siauliai 0:0 FK Tauras :

Rynek:back Under 0.5 Goals po kursie 19

Stawka:15€

Profit: -15€

Nie potrafie sie powstrzymac na szanse zarobienia szybkiej gotowki(to pokazuje kolejny raz ze nie mam cierpliwosci)na szczescie tylko 15€ a nie np 100€

Pozostaje mi pamietac zeby trzymac sie regul ktore sie ustala sobie.

Mam nadzieje ze naucze sie cierpliwosci ktora przyniesie korzysci.

Odnośnik do posta

Sochaux 0:0 Lyon :

Rynek:Back Penalty Taken?  po kursie 1.29/1.28

Stawka:10€

Profit:  -10€

Ten rynek mimo ze minusowy,nie mam sobie za zle poniewaz chce sprobowac czesciej wchodzic w rynki penalty taken i zobaczyc jak szybko spadaja kursy i czy da sie cos ugrac..

niestety sochaux strzelilo karnego jakos w 7 minucie

Odnośnik do posta

Ustalam ze bede gral live tylko na 3 sposoby:

Under/over (tylko z zabezpieczeniem 2 lub 3 bramek) lub lay   ---Stawka  poczatkowa na under/over-30€

do stawki poczatkowej bede dodawal kazda wygrana  do momentu az zarobie 10€,po zarobieniu 10€ stawka wraca do  30€

Penalty taken?--stawka 10€,tym rynkiem bede raczej gral dla zabawy zobaczyc czy cos sie zarobi

10€*2.00

10€*2.00

20€*2.00

20€*2.00

40€*2.00

itd

Ltd-czysta nauka metoda prob i bledow (obserwacja rynkow)

Mam nadzieje ze bede sie tego trzymal i nie wybieral wiecej niepotrzebnych rynkow

Odnośnik do posta

Libertad 2:0 Carapegua

rynek:back under 5.5

Stawka:32.07€

Profit: 4.17€

mecz zakonczyl sie wynikiem 2:0

Guarani (Par) 0:3 General Diaz ht

Rynek:lay under  6.5 po kursie 1.06

Stawka: 15€

Profit:  -0.90€

Mecz zakonczyl sie wynikiem 0:3

Odnośnik do posta

Rynki z wczorajszego dnia:

Colon 0:0 Quilmes

Rynek: lay under 1.5 po kursie 1.26

Stawka:20€

Profit:  -2.62€

W ten rynek wszedlem zaraz po rozpoczeciu drugiej polowy,blad jaki tu popelnilem to ze za szybko opuscilem rynek poniewaz bramka padla w 80 min,dalo by mi to malego greena co by bylo lepsze niz obecny profit

Mecz zakonczyl sie wynikiem 1:0

kolejny rynek:

M Morelia v Atlas 

Rynek: lay under 2.5 po kursie 1.57

Stawka:5.50€

Profit:  -0.15€

Jak widac handel na lay cos nie idzie najlepiej,chyba sie skupie na kupnie back

Odnośnik do posta

uzupelniam brakujace rynki ktorych nie dodalem:

Shakhter Karagandy v Celtic 

Correct Score:  Back 0:3 po kursie 20

Stawka: 50€

Profit:  -50€

W tym rynku liczylem na to ze celtic bedzie wygrywal jedna lub 2 bramkami do przerwy,gdzie bym zarobil sporo €,jak widac druzyny z kazachstanu

nie sa takie slabe,wiedzialem ze wczesniej pokonali 2 razy bate ale myslalem ze to przypadek jakis..pomylilem sie 

mecz zakonczyl sie 0:2

Shakhter Karagandy v Celtic 

Penalty Taken? back po kursie 1.31

Stawka: 16.36€

Profit: 4.86€

Plzen v NK Maribor :

Penalty Taken? back po kursie 1.31

Stawka: 10€

Profit: 2.95€

Fenerbahce v Arsenal :

Penalty Taken? back po kursie 1.37

stawka:13 

profit: -13€

Fenerbahce v Arsenal :

Match Odds: lay arsenal po kursie 1.32

stawka: 47

Profit: -15.04€

Steaua Bucharest v Legia Warsaw :

Match Odds back na legie po kursie 33

Stawka: 5 €

profit: -5€

Atl Madrid v Barcelona :

Correct score

0:0 back po kursie 21  stawka- 10€

1:0 back po kursie 21 stawka-10€

1:1 back po kursie 1.97 stawka 25€

Profit z calego rynku:66.74€

jak widac ,wciaz w in-play wybieram niepotrzebne rynki zamiast trzymac sie tylko under/over,ciekawe po jakim czasie naucze sie dyscypliny dzieki ktorej bede sie trzymal jednej strategii

Odnośnik do posta

Zastanawia mnie jedno, po co się pchasz w tyle rynków :) Spójrz na początek bloga na jakie rynki zwracałeś uwagę, a jak skaczesz teraz. Zobaczysz gołym okiem że miałeś niezłe profity z jednej "strategii" za redy zaczęły przychodzić, gdy zacząłeś kombinować. Przemyśl to :)

Odnośnik do posta

Wiem matiaspl,masz racje w 100%,a mimo to czasami wchodze w te glupie niepotrzebne rynki(sam niewiem dlaczego)do tego jest jeszcze kilka duzych czerwieni ktore nie zdazylem dodac na blog(zaraz uzupelnie)

Wiem ze musze sie trzymac jednej strategii tej ktora daje mi greeny-mianowicie under/over

mysle ze ze mna jest problem taki ze gdy zdobede jakies np kilkadziesiat € to chce to zamienic odrazu w setki €,zamiast zbierac pomalu a setki sie uzbieraja.

Kolejny raz pokladam nadzieje ze w koncu sie naucze trzymac jednej strategii..

Dzieki Matias za wskazowke

pozdrawiam

Odnośnik do posta

Sevilla v Slask Wroclaw : poczatek meczu

Correct Score- 0:0

Stawka: 10€ po kursie 24.00

profit:  -10€

W ten rynek wszedlem liczac na to ze slask bedzie walczyl i mecz utrzyma sie do polowy bezbramkowo

back under 1.5

Stawka: 10€ po kursie 22.00

Profit:  -10€

w ten rynek wszedlem zaraz po bramce dla slaska,po bramce myslalem ze jescze bardziej beda walczyc o utrzymanie wyniku

back under 2.5

Stawka:20€ po kursie 10.00

Profit: -20€

A wchodzac w ten rynek sam juz nie wiem co ja chcialem,poprostu chyba odegrac te 20€,doskonaly przyklad jak emocje wziely gore

Jedyny plus to taki ze chyba naprawde wkoncu zdalem sobie sprawe aby robic swoje i pomalu do celu isc,mam na mysli

nie podpalac sie i nie liczyc na szybka gotowke,tylko zbierac greeny pomalu a wyjdzie mi to napewno na lepsze..

Odnośnik do posta

Przecież nikt Ci nie broni zwiększać stawki ? :) Trzymaj się tych swoich zielonych rynków, a jak już zobaczysz że zieleń się utrzymuje dluższy czas to zwiększ stawki :) To rozwiąże Twój problem.

Odnośnik do posta

Dzieki matiaspl,tak tez zrobie,poczatkowa stawka rynkow 30€ (dodawanie profitu z kazdego wygranego rynku az zarobie 40-60% stawki pocztkowej)

po czym powrot do stawki 30€,jesli zarobie 100€,zmienie dopiero stawke,obiecuje sobie ze tego sie bede trzymal.

pozdrawiam

Odnośnik do posta

Moim zdaniem cały rynek Śląska grałeś odwrotnie, nie od dziś wiadomo, że Sevilla jest słaba a Śląsk beznadziejny w obronie - wśród betów królowały overy i bts. Ja przestałem grać rynki, które mógłbym oceniać nieobiektywnie (jakieś reale, manchestery itp), na szczęście konie to tylko cyfry :read: Oczywiście systemu lay polacco używam od czasu do czasu  :spiteful:  W ograniczeniu strat, zarówno realnych jak i potencjalnych, pomogło mi przerywanie gry - kiedy wpadał większy red i czułem "że się odegram" lub kiedy zaczynałem przeginać. Robię tak od dłuższego czasu i zauważyłem progres. Nie zwiększaj stawek na siłę, niby proces decyzyjny ten sam, ale jeśli czujesz się nieswojo, to nie ma sensu. Co do bankrolla - nie od razu Rzym zbudowano. Graj to, w czym jesteś dobry, a saldo będzie systematycznie rosło.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.