Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Backrus dzieki za wskazowki,tak jak mowisz nie odrazu Rzym zbudowano,mam nadzieje ze bede o tym pamietal i sie nie podpalal na niepotrzebnych rynkach,musze sie trzymac jednej strategii,moze jak bede o tym caly czas pisal to wkoncu mi wejdzie to w glowe.

pozdrawiam

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 142
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Witam Wszystkich!jako poczatkujacy trader(choc zeby powiedziec na siebie trader trzeba najpierw miec jakies wyniki, a ja jeszcze ich nie mam) mam nadzieje ze to przyjdzie z czasem mimo sporego czasu s

Witam ponownie!przyszedl czas na opis pierwszego rynku na blogu ktory zagralem.   niestety musze zanotowac rynek na red i do dosyc spory w stosunku do stawki .   Arsenal Kiev 1 - 0 Metalist  HT R

Własnie obserwacja to tez nauka .   W meczu którym opisałeś wyzej mozna było zarobić bardzo ładnie . Jak bys wszedł w Lay  u5.5 gola to zmiana kursów nastąpiła szybko z  Lay 1.05->1.35 .  

Posted Images

kolejne rynki:

Pescara v Juve Stabia :

Back Under 4.5 Goals

Stawka:20€ po kursie 1.08

Profit: -2.29€

Tokyo-V v Matsumoto :

Under 4.5 Goals

Profit: -2.53€

Daegu FC v Suwon Bluewings :

Rynek: Under 3.5 Goals

Profit:1.88€

Odnośnik do posta
Podsumowanie tygodnia numer 5 i jednoczesnie calego miesiaca (w sumie miesiac plus 5 dni)
nastepny miesiac postaram sie regularnie podsumowac,tydzien po tygodniu

Kapital po 1 miesiacu  = 68.28€-56.52€(depozyt) =profit 11.76€- 0.23€(pre-play) =11.53€(handel live)

Profit na pilce noznej:56.60€

Profit na tenisie: -39.84€

dwa zrzuty za okres od ostatniego podsumowania do dnia dzisiejszego

3 zrzut za caly okres odkad zaczalem blog

z tym ze jest jedna niescislosc ktorej nierozumie,,moze ktos mi to pomoze wyjasnic?

56.52€ depozytu +16.76€ profitu ktory pokazuje na screenie za caly okres daje 73.28€

na koncie mam jednak 68.28€,gdzies zaginelo 5€,jak to jest mozliwe?

moze ktos to moze wyjasnic,albo to jest jakis blad albo ja cos zle licze(malo snu ogolnie wiec to mozliwe i glowa nie pracuje jak potrzeba)

post-6133-0-35897400-1377433929_thumb.jp

post-6133-0-50781200-1377433939_thumb.jp

post-6133-0-96553700-1377433951_thumb.jp

Edytowane przez Jarek21221
Odnośnik do posta

Rynek nr 3:

Locarno 1 - 0 FC Vaduz ht

Rynek: back under 4.5 po kursie 1.15

Stawka:36€

Profit: 4.59€

Mecz w trakcie(70 min),wynik wciaz 1:0

Mecz zakonczyl sie wynikiem 1:1

Odnośnik do posta

Rynek nr 4:

Rapid Vienna 0 - 1 SV Grodig ht

Rynek:back under 4.5 po kursie 1.1

Stawka:30€

Profit: 2.67€

Mecz w trakcie:73 min,

wciaz 0:1 

Stawka wrocila do 30€, poniewaz zarobilem blisko 30%(mysle ze 30% to dobry moment zeby wracac do stawki poczatkowej)

Mecz zakonczyl sie wynikiem 0:1

Odnośnik do posta

kolejny rynek:

metalurg z  0-1 dinamo kiev ht

Rynek:back under 4,5 po kursie 1.10

Stawka: 33€

Profit: -2.50€

Mecz zakonczyl sie wynikiem 1:2,szkoda mi tego rynku,poniewaz w 64 minucie bylem ustawiony w kolejce na lay 1.01 (co by mi dalo prawie 3€ greena),nie zdazylo mi jednak zebrac,66 minuta bramka na 0:2,68 minuta bramka na 1:2,zabraklo 2 minut:(

ale natychmiast wyszedlem z rynku poniewaz przy kolejnej bramce bylo by 50% straty stawki poczatkowej 

Odnośnik do posta

Witam:kolejne 2 rynki z wczorajszego dnia:

Rangers (Chile) v Cobresal 

Rynek:back Under 4.5 Goals po kursie 1.08

Profit: -1.81€

River Plate v Colon

Rynek: back Under 3.5 Goals po kursie 1.08

Stawka:25.94(nie przyjelo mi 30€ po kursie 1.08)

Profit: 0.71€

Odnośnik do posta

Witam!Pierwszy rynek na dzien dzisiejszy:)

Cloppenberg 1 - 2 Braunschweig II 41 min

Rynek: Back under6.5 po kursie 1.16

Stawka:35€

Profit:4.04€

Mecz w trakcie,wynik wciaz 1:2 ja wyszedlem z rynku w 62 minucie,poniewaz kurs na under5.5 byl 1.14,co w momencie bramki dalo by mi malutkiego greena.w przypadku gdybym czekal do konca meczu bylo by do zarobienia troszke ponad 5€ wiec wolalem miec pewne 4€....

Mecz zakonczyl sie wynikiem 2:2

Odnośnik do posta

Dumbarton 0-0 Dundee Utd 33 minuta 

rynek: back Under 4.5 Goals po kursie 1.09

Stawka:39€

Profit: 0€

Mecz zakonczyl sie wynikiem 2:3

Celtic v Shakhter Karagandy

Rynek: Correct Score 0:1 po kursie 42.00

Stawka: 2€ 

Profit: -2€

Ten rynek byl poprostu dla zabawy minimalna stawka,na szczescie pamietam o tym zeby trzymac sie stawek i jednej strategii grajac na over/under-lay /back:)

Odnośnik do posta

Witam!

Atletico MG 0-0 Botafogo RJ

Rynek: Back Under 3.5 Goals po kursie 1.18

Stawka:39€

Profit:-39€

Mecz zakonczyl sie wynikiem 2:2..

Co moge powiedziec o tym rynku?,jak widac ogromny red niestety,red z wlasnej lekkomyslnosci.

Doskonale sobie zdawalem sprawe ze od pilki brazylijskiej handlujac na undery trzymam sie z daleka,poniewaz doswiadczenie mowi mi ze zawsze to sie konczy zle tak jak w tym przypadku.(pisalem nawet na poczatku gdy zalozylem blog ze od pilki brazylijskiej trzymam sie z daleka,jesli chodzi o undery)

Jednak moglem uratowac ten rynek z redem na 3€,niestety tego nie zrobilem.

W rynek wszedlem okolo35 minuty ,po czym bramka padla w 38 minucie,chwile przed koncem pierwszej polowy moglem redowac na -3€,w tym momencie przyszlo mi do glowy ze -3€ za bardzo mi nie pasuje poniewaz bedzie dzien na minusie,co sie okazalo,po rozpoczeciu 2 polowy do 60 minuty spotkania bylo juz 2:2,sam sie pogubilem,rynek obserwowalem z doskoku co bylo duzym bledem,gdybym go obserwowal caly czas tak jak zazwyczaj,uratowal bym pewnie chociaz mala czesc stawki poczatkowej,jednak nie przejmuje sie poniewaz zdalem sobie sprawe ze czegos sie nauczylem w ostatnim czasie,gdyby taki rynek mial by miejsce jeszcze dwa miesiace temu,odrazu zmienial bym stawke na 50€,100€ i moglo by byc jeszcze gorzej,jednak nie przejalem sie i powiedzialem sobie(trudno,musze zapamietac ta lekcje a strate sie odrobi:)

Wnioski z tego rynku

1-grajac live obserwowac rynek bez przerwy.

2-nie wchodzic w ligi ktore sa overowe(dobry dobor rynkow)

3-35 minuta chyba jednak troszke za wczesnie,nawe majac 3 bramki zabezpieczenia.w momencie szybkiej bramki po wejsciu w rynek mamy nieciekawa sytuacje,kursy nie spadaja tak szybko jak to jest w drugiej polowie.

4-nie grac na sile-wszedlem w ten rynek poniewaz nie bylo innych ciekawych a wczesniej nie mialem za bardzo czasu(jak nie ma rynkow ktore mogly by przyniesc korzysc,to odpuscic i czekac na korzystne rynki.

5-Lepszy dzien na minusue z malym redem niz strata calej stawki(nie kazdy dzien da sie byc na plusie) ;)

Pierwszy rynek w dniu dzisiejszym:

Zlin 1:0 Bohemians Prague  ht

Rynek: Back:Under 4.5 Goals

Profit: 2.56€

Mecz zakonczyl sie wynikiem 2:0

kolejny rynek:

Stuttgart v Rijeka :

Rynek:lay Match Odds rijeka po kursie 1.02

Stawka:20€

Zobowiazanie:0.40€

Profit: 18.10€

Ten rynek byl poprostu fartem,ogladalem koncowke meczu i mialem wrazenie ze stuttgart sie troszeczke odslania,w 92 minucie dalem lay jak wyzej,pare sekund po tym jak mi zatwierdzilo zaklad rijeka zdobyla bramke na 2:2:)

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.