Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Atletico Go 0 - 0 AmericaRN    27 minunta

Rynek- under 4.5 po kursie 1.07

Stawka: 36.30€

Profit: 2.06€

Mecz zakonczyl sie wynikiem 0:1

Zazwyczaj omijam lige Brazylijska, ale tu mi sie podobala mala roznica miedzy under4.5  a under3.5,wiec uznalem ze warto wejsc

Stan poczatkowy salda:30.37€

Stan obecny salda: 38.36€   + (26.15€ deposit)

Stan obecny:64.41€

Edytowane przez Jarek21221
Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 142
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Witam Wszystkich!jako poczatkujacy trader(choc zeby powiedziec na siebie trader trzeba najpierw miec jakies wyniki, a ja jeszcze ich nie mam) mam nadzieje ze to przyjdzie z czasem mimo sporego czasu s

Witam ponownie!przyszedl czas na opis pierwszego rynku na blogu ktory zagralem.   niestety musze zanotowac rynek na red i do dosyc spory w stosunku do stawki .   Arsenal Kiev 1 - 0 Metalist  HT R

Własnie obserwacja to tez nauka .   W meczu którym opisałeś wyzej mozna było zarobić bardzo ładnie . Jak bys wszedł w Lay  u5.5 gola to zmiana kursów nastąpiła szybko z  Lay 1.05->1.35 .  

Posted Images

kolejny rynek ktory gralem dzis w poludnie:

Kumamoto 0 - 1 Yamagata 43 min
Rynek: Back under 4.5 po kursie 1.1
Stawka- 24.55
Profit:  0€

Wyszedlem z rynku odrazu po 2 bramce
Odnośnik do posta

Kolejny Rynek:

Benfica B 0 - 1 Olhanense 49 min

Rynek- Lay under 2.5 po kursie 1.34

Stawka- 5.56€

Zobowiazanie: -1.89€

Profit - 

Ten rynek mnie zaciekawil poniewaz kurs na under 2.5, przy wyniku 0:1 o kursie 1.34 w 49 minucie byl bardzo interesujacy,nawet gdy bramka by padla w 85 minucie,byl bym w stanie wyjsc na zero,niestety nie padla

Normalnie na innych rynkach kurs byl by duzo wyzszy co by kosztowalo mnie wiecej zobowiazania 

Odnośnik do posta

Witam wszystkich!  Wczoraj nabylem geek toy na 3 miesiace zeby zaczac grac pre-play i sprobowac tenis miedzy gemami ale musze sie z tym geeks oswoic,

Chcialbym zeby ktos mi podpowiedzial od czego moge zaczac,mam na mysli jak szukac odpowiednich rynkow,ile przed meczem obserwowac i wszelakie wskazowki dla pocztkujacego tradera pre-play.

Bede wdzieczny za pomoc

Pozdrawiam

Odnośnik do posta

Rynek1  na dzien dzisiejszy:

FK Jelgava 2 - 1 Metalurgs Liepaja 42 min (okolo)

Rynek- Back under 6.5 po kursie 1.16 

Stawka- 55€

Profit: 6.35€

Mecz zakonczyl sie wynikiem 2:2

W momencie wejscia na rynek wynik byl 2:1 uznalem ze warto mimo ze duzo bramek w pierwszej polowie poniewaz byl fajny kurs na under6.5 oraz 5.5 rowniez nie wysoki, jelgaya jest ostatnim zespolem w tabeli,przy prowadzeniu wiedzialem ze bedzie walka o utrzymanie tego wyniku lub remisu przy stracie bramki...

Zysk udalo sie zrobic,jednak musze powiedziec ze duzo szczescia poniewaz bramka padla jeszcze pod koniec 1 polowy,a ja z powodu problemu z netem nie moglem wyjsc z rynku po bramce,jak na zlosc telefon tez dzialal nie tak jak powinien,dlatego twierdze ze szczescie ze wyszedlem z zyskiem..

Odnośnik do posta

Zapomnialem sie odnies co do Stawki(dlaczego gralem za wyzsza niz powinienem)

otoz jakos dwa dni temu probowalem grac tenisa miedzy gemami i mi nie poszlo, przegralem jakies 7€,fakt ze 5€ z tej przegranej bylo przez to ze po nabyciu geek toy jeszcze go nie ogarnalem i mi sie weszlo niechcacy live niewiedzac nawet o tym.

Wracajac do tematu stawke zwiekszylem na dzisiejszym rynku poniewaz chcialem sie odegrac(7€)----mysle ze to duzy blad, mimo ze udalo sie  tym razem ale roznie moglo byc..

Odnośnik do posta

Kolejny rynek:

Lugano   0-1 Biel-Bienne   34 min

Rynek: under 4.5 po kursie 1.2/1.19

Stawka:30€

Profit:  -0.17€

Mecz w trakcie ja wyszedlem z rynku nie ryzykujac ze padnie kolejka bramka(zabraklo kilku minut minut zeby wyjsc z zyskiem)

Odnośnik do posta

kolejny rynek:

West Brom   0-1 Atromitos ht

Rynek: back correct score: 0-1 po kursie 4.0

Stawka: 2€

Profit: 0.28€

Mecz w trakcie:nowy sposob gry ktory mysle bede probowal wniesc do mojego handlu ale musze po obserwowac wiecej takich rynkow

w rynek wszedlem w polowie spotkania przy wyniku 0:1,mysle ze bylo bardzo prawdopodobne ze west brom wkrotce wyrowna to spotkanie,wiec dalem back po kursie 4.0 za 2€,mimo ze bramka nie padala kurs spadal poniewaz west brom byl znacznym faworytem,wiec z minuty na minute moglem greenowac na coraz wieksza kwote,w 55 minucie padla bramka dla west i tez  wyszedlem z greenem,jedyne co by przynioslo minus to bramka dla slabszej druzyny co bylo juz mniej prawdobodobne,mysle ze warto wejsc w taki rynek gdzie faworyt przegrywa jedna bramka do polowy spotkania.

Co o ty myslicie?byl bym wdzieczny jezeli odniosl by sie do tego jakis doswiadczony trader.

Z gory dziekuje

Odnośnik do posta

Gram pilke in-play bo najlepiej rozumiem,no jeszcze tenisa,ale ogolnie chce zaczac grac pre-play po urlopie a in-play bardziej za male stawki jak w tej chwili probowac,moze uda sie jakas strategie znalezc co bedzie nawet male ale stale zyski przynosila..

Jaka dyscypline proponowal bys handlowac?

Dzieki z gory

Odnośnik do posta

wlasnie konie mysle ze warto sie zainteresowad,z tym ze zielony jestem,ale mieszkam na wyspach a tam to bardzo popularne i widzialem na wlasne oczy ze ludzie zarabiaja u bukamchera na koniach ladne sumy,niewiem jak idzie handel na koniach, ale tez niechce wszystkiego na raz sie uczyc bo tak sie nie da,ale z czasem tez bede probowal

Odnośnik do posta

kolejny rynek z wczorajszego dnia:

Fram (W) 0 - 1 Tindastoll (W  ht

Rynek: back under 5.5 po kursie 1.09

Stawka- 30€

Profit:  2.25€

Ogolnie omijam ligi islandzkie jak i kobiece, ale tu byl niezly kurs przy zabezpieczeniu 4 bramkami i mala roznica miedzy 5.5  a4.5

Odnośnik do posta

Witam wszystkich!  Wczoraj nabylem geek toy na 3 miesiace zeby zaczac grac pre-play i sprobowac tenis miedzy gemami ale musze sie z tym geeks oswoic,

Chcialbym zeby ktos mi podpowiedzial od czego moge zaczac,mam na mysli jak szukac odpowiednich rynkow,ile przed meczem obserwowac i wszelakie wskazowki dla pocztkujacego tradera pre-play.

Bede wdzieczny za pomoc

Pozdrawiam

zbyt ogolnikowe pytanie. odpowiedzi znajdziesz na forum, trzeba tylko przekopac sie przez ogrom informacji ;)  niestety cos za cos.

jesli jednak kolejnym razem sprecyzujesz pytanie, to napewno ktos odpowie.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.