Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 44
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

a tak wygląda podsumowanie z ostatnich 30 dni. pomimo małego doświadczenia udaję się mi nie tracić a nawet trochę zarabiać i z tego jestem najbardziej zadowolony zobaczymy jak to będzie wyglądało po

15 września   dziś gonitwy szybko się skończyły i nie było też za dobrze z płynnością ale udało się ugrać 15.13 euro. zagrałem w sumie 15 rynków z czego tylko jeden był zakończony na minusie.  piąt

9 września   kolejny dobry dzień. zagrałem 13 rynków z czego żaden nie był na minusie. trzeci raz z rzędu w udało się ugrać ponad 15 euro. w końcu jakaś lepsza seria dzisiejsza dniówka wyniosła 18.

Posted Images

Pokaż jakiś screen, abyśmy mogli zlokalizować problem 

właśnie o to chodzi że nic nie mogę wrzucić. kiedyś gdy używałem pełnego edytora to był przycisk dodaj załącznik, a teraz go po prostu nie ma.

Odnośnik do posta

jaką stawką zrobiona dniówka ?

teraz gram stawką book profit = 0,5 euro, czyli w zależności od wielkości ticków od 20 do gdzieś około 100 euro. używam maksymalnie trzech takich stawek jednocześnie na jednej gonitwie

Odnośnik do posta

9 września

kolejny dobry dzień. zagrałem 13 rynków z czego żaden nie był na minusie. trzeci raz z rzędu w udało się ugrać ponad 15 euro. w końcu jakaś lepsza seria :) dzisiejsza dniówka wyniosła 18.99 euro 

mam nadzieję że uda się utrzymać taką dobrą formę jak najdłużej a większe dniówki przyjdą z czasem same :)

Odnośnik do posta

12 września

zagrane 22 rynki i dniówka 5.20 euro. zysk nie za duży ale przynajmniej dzień na plusie. przy największym redzie na -8,57 euro po prostu zbyt długo czekałem ze wzięciem straty która  mogła by być duża mniejsza, a ostatniego rynku zakończonego na -3.96 euro w ogóle nie powinienem grać z powodu mało czytelnego trendu. 

Odnośnik do posta

15 września

dziś gonitwy szybko się skończyły i nie było też za dobrze z płynnością ale udało się ugrać 15.13 euro. zagrałem w sumie 15 rynków z czego tylko jeden był zakończony na minusie. 

piąty dzień z rzędu zakończony na plusie :)

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.