Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Ostatnio próbowałem strategii lay draw. Chciałem sprawdzić jak to wygląda w praktyce i muszę powiedzieć, że raczej więcej już nie spróbuje tego sposobu gry. Założyłem sobie moment wyjścia w 55 minucie. "zlajowałem" remisy w wyrównanych meczach i powiem tak. W momencie strzelania gola zarobek kształtuje się na poziomie 7-15 % natomiast podczas gdy gol nie pada strata ponad 20 % w stosunku do kapitału. Dlatego ten sposób tradingu odpada.

Dużego minusa przyniosło mi też odwrócenie trendu w handlu pre play . Dlatego wracam do metod mi najbardziej pasujących czyli handel w przerwie meczu. Ze względu na małe ryzyko i słaby internet do którego mam obecnie dostęp . Dziś grałem tylko w przerwach.

Wynik :

17.092010

7jp3yap0vvthr66.jpg

Obecny stan konta przez sprawdzanie strategii lTD wynosi 58.87 e

Odnośnik do posta

Sobota - Poniedziałek 19-20.09.2010

W sobotę ładnie mi szło. Jednak przyszedł poniedziałek i zabrał cały zarobek i jeszcze więcej

O to screan :

btpi9vb0dkjn790.jpg

Jak widać jeden rynek - jedna zła decyzja może zabrać zysk wypracowany na 9 rynkach.

Błędy jakie popełniłem na tym rynku to. Zbyt późny moment wyjścia. Mogłem mieć - 0,20 później czekałem nie wiem na co. Mogłem mieć - 2 e. Ale czekałem dalej... Druga połowa się zaczynała i miałem - 5 e. Kolejny błąd to zbyt duża stawka back na remis gdy faworyt wygrywa. Sama stawka była przesadzona ( niemal cały bank ) a tego powinienem się wystrzegać.

Wnioski : 1) Ciąć wcześniej straty

2) kursy powyżej 6.0 grać maksymalnie za 20 % banku

Odnośnik do posta

Straciłem cały bank. Nie miałem neta i zostałem z otwartym zakładem :(

Po pół godziny nie było już co zbierać z zakładu.

Także myśle że bez dwóch zródeł internetu nie ma co zaczynać znowu.

Odnośnik do posta

Gram tylko w czasie przerw na jeden tick. Nie przypuszczałem, że mnie rozłączy. Miałem back na drużynę, która wygrywała 0-1 a jak znowu miałem neta było 1-1 i 85 minuta już nie było co kontrować praktycznie . No nic bez 2 źródeł teraz nie zaczynam dobrze, że nie była to większa kwota.

Odnośnik do posta
Gość Trader999

Troche bezsensu dlaczego odrazu nie wystawiles kontry lay bet gdyby stal w kolejce nawet brak internetu nie przeszkodzil by w sprzedaniu tego albo jezeli korzystasz z jakiejs aplikacji wlaczyc sobie tick offset i zalatwione ale Ok nie bede cie dobijal niby bank nie byl jakis ogromny ale jednak wyczyszczenie konta do zera zawsze troche boli pomysl nastepnym razem mogles tego unknac spokojnie.Pzdr

Odnośnik do posta

Uniknąć można mając drugie źródło internetu. Miałem włączoną opcję tick offset. Widocznie kurs poszedł do "góry" i nie wchłonęło mojego "lay-a" :( . Przed samym rozpoczęciem 2 połowy "wcieło" mi internet i już nie było co zbierać :(

Odnośnik do posta
ja staram sie w przerwach grac tzw "bezpiecznny zaklad" - czyli jak jest remis gram lay remis a na cs tez gram lay aktualny wynik. to tez moze ci pomoc w uniknieciu podobnych sytuacji.

dokłądnie ja w przerwie stram sie kupic jak najwyzej over..

Odnośnik do posta
  • 3 weeks later...

Więc dziś zacząłem kolejne podejście do tradingu. :)

Stan konta początkowy na betfair to 140 euro.

Zabezpieczenia : 100 euro na betdaq i aplikacja mobilna na komórce.

Mam nadzieje, że nieszczęścia w postaci odłączenia od internetu czy braku prądu mnie nie spotkają w najbliższym czasie

Screan z dziś. Handel tylko w przerwach meczów :

piyvk16t6io9jyu.jpg

Bank : + 2,86 %

Odnośnik do posta
  • 4 weeks later...

Witam ostatnio czego sie nie dotknę to jest red. Handle przed meczowy - ruchy kursów zupełnie w inna stronę i red. Nawet jak wypracuje zysk na kilku rynkach to minus z tego jednego pechowego jest tak wielki ze kilkakrotnie przekracza zysk. Handle w przerwie też nie idzie dlatego postanowiłem się uspokoić z handlem. Jako, że nie lubie próżni będę testował pewien sposób gry, który przedstawił na swoim blogu lukaszm12. Do usłyszenia

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.