Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Jestem po pierwszych dniach testów metody grania na under 3.5 4.5 5.5 i 6.5

Pierwszego dnia próbowałem metody progresywnej 3 stopniowej 4,8,16 euro

Trafił sie jeden rynek pechowy na którym dwa razy straciłem. Tego dnia gralem na łapanie jednego ticka co jak juz teraz wiem nie jest dobrym pomysłem.

To screan z pierwszego dnia

04c41f8304406a9cm.jpg

Straty wynosiły : - przy stawce 4 e -> 9 %

- przy 8 euro -> 7,75 %

Drugiego dnia gralem na 2 ticki już bez progresji . wszystko za 4e.

83a232daa981659cm.jpg

Dzis tylko 3 rynki ale na plus wszystkie.

I teraz czy ta metoda moze przynieść zysk ?

Może i może :) Pytanie pierwsze jak często zdarzy się ze padna 2 bramki a rynek się nie odwiesi ( w pierwszej połowie a właściwie tylko między 10 a 30 minuta bo w tych gram ) ?

Drugi problem to na ile ticków gram . Na jeden to raczej nie ma sensu zastanawiam sie między 2 a 3

I kolejny problem na jakich underach grać . do tej pory grałem na 1 i 2 ticki . Policzyłem ile średnio musiałem czekac na zamkniecie transakcji przy 2 tickach:

udner 3,5 under 4,5 under 5,5

4,75 min 5,20 min 12,50 min

Jak widać granie na under 5.5 raczej odpada bo za dlugo czekamy

Skłanial bym się do grania na underze 4,5 przy wynikach 0:0 i po strzelonej bramce . Jeszcze nie wiem czy grać na 2 czy 3 ticki

A wy jak myślicie ta metoda ma sens ?

Odnośnik do posta

Witam

Dobrze, że testujesz moją strategię. Kilka źródeł pozwoli dojść do jakiegoś wniosku.

Ja również porzuciłem grę na jeden tick, oraz grę poniżej 1.03.

Teraz testuję grę od razu na u 4,5 i 5 ticków...

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Mam pytanie . Dziś widząc, że MU wygrywa z Wigan a Chelsea przegrywa postanowiłem zagrać na rynku Premier League - Zwycięzca 2010/11 back na MU. Pomyślałem, że w razie zwycięstwa MU i przegranej Londyńczyków kurs na tych pierwszych spanie. Po czerwonej kartce dla Wigan jeszcze dokupiłem Backa MU. Ostatecznie MU wygrał a Chelsea przegrała 1-0. Teraz pytanie jak myślicie do jakiego poziomu spadnie back MU ?

Obecnie : Chelsea 2.30 , MU :3.3

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.