Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Twente v Inter

kupiłem Inter po 1.94 nie mam pojęcia czemu kursy poszły tak w górę, ale wg mnie powinny zacząc juz spadać. Oficjalna kadra na mecz już się ukazała:

Bramkarze: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni.

Obrońcy: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon.

Pomocnicy:: 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 17 Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Coutinho.

Napastnicy: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 88 Ludovic Biabiany

Jak widać bardzo mocna.

Twente to zupełnie inna drużyna bez McClarena, do tego dochodzi fakt, że ludzie zoczną grać gdy zobaczą tylko tą parę tzn. potęga z poczatkujaca drużyną w CL.

Myślę, że kurs jest zawyżony GL.

Odnośnik do posta

FC BARCELONA - Panathinaikos

UNDER 4,5

ZAKUPIŁEM BACK PO 1.37 (można sie jeszcze ustawić w tym koszyku)....czasy gdzie barca gromiła rywali po 5-0 6-0 chyba narazie odeszły. Drużyna jest w trakcie cyklu treningowego i za nim dojdzie do swego poziomu troche minie czasu. W ostatniej kolejce porazka z kopciuszkiem 0-2, trener Pepe narzekał na braki treningowe spowodowane MŚ oraz ostatnimi zgrupowaniami....ponadto w ekipie pojawiły sie 2 gwiazdy, które będą potrzebowały czasu aby sie w komponować....Grecy zagraja defensywnie i nie sądze aby coś strzelili, a Barce na tym etapie zadowoli nawet skromne zwyciestwo...

co pozostałych underów w tym meczu też licze na spadki.....ale wybrałem bezpieczniejszą opcje...

Odnośnik do posta

Też dałem back na under 2,5 Twente - Inter, u buków leci, na BF mimo wszystko też powinno polecieć w dół. Na obecną chwilę ponadto spróbuje jeszcze :

Bursaspor - Valencia : za drobne back na under 2,5, w tym momencie 1,7

FC Copenhagen - Rubin Kazan : tak samo jak wyżej, obecnie 1,67

Odnośnik do posta