Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

konto bankowe- jakie?

intro

Promowane odpowiedzi

Polecam Alior Sync :)

link masz w stopce.

darmowe wyplaty z kazdego bankomatu, mozliwosc tworzenia kont walutowych i duzo duzo innych ciekawych opcji

Odnośnik do posta

Ja tam mam w ing, poza tym, że musze zaplacić kartą 200 zł miesięcznie by nie płacic za nią 7 zl prowizji to bez opłat. Nie narzekam, wszędzie wyplaty za darmo, żadnych problemów z przelewami, system bank online, doładowania komórki przez neta i wiele innych bajerow. Jak dla mnie wystarczy.

Odnośnik do posta
  • 2 months later...

Poleciłbym śmiało mBank, ale mi niesłusznie pobierali kilka zł miesięcznie przez jakieś 1.5 roku^^, reszta minusów nie zaobserwowałem, no prócz może czestych zmian w regulaminie. Millenium również ok.

Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.