Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Trading Jarka pre-play

Promowane odpowiedzi

Witam wszystkich!

Od jakiegos czasu mialem zamiar zaczac handel pre-play(nauka),dlugo mi z tym zeszlo ale od dzis postaram sie 

codziennie wyszukiwac jakis rynkow i uczyc sie tego handlu.

Na handel pre-play chcialem zaczac od kilkuset €,jednak stwierdzilem ze z lepiej sie uczyc na mniejszej stawce,bo pewnie z poczatku moze byc duze czerwonego koloru,w momencie gdy stwierdze ze jest wiecej koloru zielonego zasile konto betfair na wieksza gotowke..

Stala stawka ktora zamierzam grac na poczatku to 50€ 

Bede bardzo wdzieczny za wszystkie wskazowki,beda mi bardzo przydatne,gdyz nigdy nie handlowalem pre-play.

Pozdrawiam i zycze samych greenow..

Odnośnik do posta

Pierwszy rynek

Besiktas - Trabzonspor

Rynek: back the draw po kursie 3.4

Stawka 50€

W ten rynek wszedlem na 1.30 przed meczem,poniewaz wykres na betfair jest delikatnie spadkowy 

http://scr.hu/1e0c/v53l9

,jak rowniez kursy u bukmacherow rowniez 

ida w dol

Odnośnik do posta

Moj pierwszy rynek na plus:)

Besiktas - Trabzonspor

Profit: 0.75€

Pol godziny do rozpoczecia spotkania,kurs spadl do 3.3 ja jednak sie ustawilem na 3.35 co mi dalo profit jak wyzej

Odnośnik do posta

Drugi rynek:

Bahia v Santos
2 godz 38 minut do rozpoczecia
Rynek Back: Bahia po kursie 2.16
Stawka: 50€

kursy u wiekszosci bukmacherow w dol wiec zobaczymy,jestem ciekaw czy sie utrzyma spadek bo i tak kurs spadl juz bardzo duzo

Odnośnik do posta

Drugi rynek:

Bahia v Santos
2 godz 38 minut do rozpoczecia
Rynek Back: Bahia po kursie 2.16
Stawka: 50€

kursy u wiekszosci bukmacherow w dol wiec zobaczymy,jestem ciekaw czy sie utrzyma spadek bo i tak kurs spadl juz bardzo duzo

Wszystko jest mozliwe.

Ten pomysl jednak to ruletka,......6 tys. na rynku,.....za 600 euro mozna tu przesunac kurs o 30 tickow.

Moze to zrobic kazdy,...piany, trzezwy, nacpany, kazdy i w kazdej chwili.

http://scr.hu/0vvw/sf63s

Odnośnik do posta

Płynność przy stawce, którą obecnie operujesz nie ma jeszcze dużego znaczenia. Wiadomo, żeby na rynku nie leżało po 1K, tylko te 15/20 K to już jest jakiś tam obraz rynku. W miarę zwiększania stawki i zbierania doświadczenia sam zobaczysz jak to wszystko wygląda. Życzę przede wszystkim cierpliwości i wytrwałości w grze pre play :)

Odnośnik do posta

Mazitbg-wielkie dzieki za wskazowki,jestem bardzo wdzieczny;) 

Zicoo-nie ma problemu,w jaki sposob mam umieszczac na serwrerach?zdaje sobie sprawe ze moze zadaje glupie pytanie ale niewiem co masz na mysli?

Pozdrawiam

Odnośnik do posta

Witam!chcialbym jeszcze zapytac jak moge handlowac gdy mnie nie ma w domu?mam na mysli np to ze w tym tygodniu mam popoludniowa zmiane a np 

znalazlem rynek na godz 19:00,czy moge sie zabezpieczyc w jakis sposob ze jesli spadnie kurs np o 2,3 ticki to automatycznie moje pieniadze zostana wycofane,jak dziala caly ten tick-off set?jak to ustawic?

bede wdzieczny za odpowiedz,lub nakierowanie na jakis blog gdzie jest to opisane

z Gory dzieki

Pozdrawiam

Odnośnik do posta

Witam!chcialbym jeszcze zapytac jak moge handlowac gdy mnie nie ma w domu?mam na mysli np to ze w tym tygodniu mam popoludniowa zmiane a np 

znalazlem rynek na godz 19:00,czy moge sie zabezpieczyc w jakis sposob ze jesli spadnie kurs np o 2,3 ticki to automatycznie moje pieniadze zostana wycofane,jak dziala caly ten tick-off set?jak to ustawic?

bede wdzieczny za odpowiedz,lub nakierowanie na jakis blog gdzie jest to opisane

z Gory dzieki

Pozdrawiam

Nie do końca możesz polegać na Stop Losie oraz na tick offsecie. Jeżeli kurs nagle skoczy o kilka ticków w górę/dół, to może przeskoczyć twoje kontry i nie zostaną one przyjęte.

Odnośnik do posta

Wydaje mi się, że stop loss jak najbardziej by tutaj pomógł. Ustawisz sobie powiedzmy stop loss na 5 ticków na 1.9 i jeżeli kurs osiągnie to 1.9 to program wystawi kontrę na 1.95, a że jest to pre-play (nie ma delaya) to przy normalnych rynkach powinno Ci to spokojnie "przetrawić" zazwyczaj korzystniej niż te 1.95.

No ale zdecydowanie nie polecam handlowania autopilotem.

Odnośnik do posta

tylko, ze jak pojdzie do pracy, to nie moze wylaczyc geeksa zeby ten stop zadzialal.

druga sprawa, to jak wspomnial zicoo. zadziala, albo nie zadziala. jak ktos szybko wessa kilka koszykow pre, to nie zadziala na bank.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.