Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Trading Jarka pre-play

Promowane odpowiedzi

@Jarek21221 nie wklejaj obrazków z screen shootera, tylko zamieszczaj je na naszych serwerach

zicoo,

to zamieszczanie, o ktorym piszesz u mnie od pewnego czasu nie funkcjonuje w zaden sposob, ani normalny, ani zaawansowany........wyskakuje blad.

Odnośnik do posta

dzieki panowie za wskazokwki,w sumie sprobowac moge ustawiac sie z tym stop loss o 5 tickow dopoki nie gram za jakies duze sumy,zobaczymy jak wyjdzie,bede musial starac sie dogladac z telefonu ewentualnie, ale w pracy nie zawsze mam czas zerkac na telefon..

Jutro jeszcze musze ogarnac ten geeks toy,licencje wykupilem a prawie wogole go nie uzywam...

Odnośnik do posta

Pamiętaj, że te programy nie zapisują twoich ustawień na serwerze, więc cały czas musisz mieć odpalonego kompa i program. Wystarczy, że na minute wyłączą Ci prąd w domu i już masz po kontrach, albo net padnie itp.

No i jeszcze, szybkie skupienie koszyków, o których pisali Zicoo i Yawor, same minusy tej metody.

Pamiętaj "Lepiej stracić okazję niż pieniądze".

Odnośnik do posta

Atl. Madrid - Barcelona

Kurs  1.85

Stawka:50€

Wczesniej przeczytalem posta z opisem tego meczu na forum,i postanowilem wejsc w rynek bo ciezko mi wyobrazic sobie  ze kurs na barce poszedl by wiecej w gore,do tego spojrzalem na bukmacherow i rowniez wygladalo to ze kurs bedzie spadal.

Kurs spadl do 1.82 narazie,teraz zadaje sobie pytanie czy czekac az spadnie duzo wiecej?

Odnośnik do posta

Jak tam Barca stała przed meczem, bo już nie sprawdzałem ? W ogóle fajny dzień wczoraj do handlu. Wyraźne trendy na Arsenalu i Basel. Schalke przed meczem też ładnie wybiło i można było dorobić ;) Jarek21221 to co mogę Ci jeszcze doradzić nie sugeruj się za bardzo newsami o kontuzjach, formie itp, bo to już przeważnie jest zdyskontowane w cenie i czasem wydaje nam się, że rynek "zwariował". najważniejsze to trzymać się trendu, ciąć straty i nie odgrywać się i jeszcze parę innych rzeczy, ale to sam zobaczysz "w praniu". Powodzonka życzę w handlowaniu :)

Odnośnik do posta

Atl. Madrid - Barcelona

Profit: 0.52€

wczoraj mialem pierwsza jakby  lekcje na handlu pre-play,w pewnym momencie moglem miec profitu 2.30€ gdy kurs spadl na chwile jakos do 1.75 co by lepsze niz 0.52€..

Ale wazne ze zielony kolor

Szczerze bardzo mi sie podoba handel pre-play poniewaz nie ryzykuje sie  wiekszych stawek(ma sie kontrole)

Przy redzie na pare € nie boli to tak jak strata np 50€,znajac siebie przy stracie wiekszej stawki chce sie odegrac jednak wiem ze nad malymi redami bede w stanie zapanowac co mi daje do myslenia czy probowac handlowac in-play,czy tylko sie skupic na pre-play.

Z drugiej strony rynki under/over wydaje mi sie ze dobrze czuje handlujac in-play,jednak brak mi dyscypliny(trzymac sie jednej strategii)

Dziekuje wszystkim za obecne i przyszle wskazowki

Jeszcze tylko  dwa dni popoludniowek w pracy,wiec od soboty bede mogl skupic sie bardziej na handlu pre-play

Odnośnik do posta

Witam! po ciezkim dniu pracy rozgladam sie za rynkami do handlu pre-play,

zainteresowal mnie rynek jutrzejszy  

fulham vs Arsenal

obecny kurs back arsenal 2.06

Kurs na arsenal od pewnego momentu wyraznie spada,lecz w druzynie arsenalu 6 kontuzji i jedna pauza za czerwien,(3 pilkarzy grajacych regularnie w zeszlym sezonie),kurs u bukmacherow na arsenal tez raczej spadajace.

Ja osobiscie mysle ze kurs bedzie szedl wciaz w dol po dobrym wystepie arsenalu z fenerbache ale zobaczymy,bede jutro rano obserwowal ten rynek.

Odnośnik do posta

Witam!Obecny kurs arsenalu 1.87,jak widac wejscie w  dzien przed meczem rowniez sie moze oplacic,

szkoda ze wczoraj nie wszedlem jak bylo 2.06,ale czlowiek tez musi spac,ewentualnie to stop loss.

Biore sie za szukanie kolejnego rynku..

Odnośnik do posta

koleyny rynek:

Leverkusen v Mgladbach

Lay leverkusen po 1.77

Stawka: 65€

zobowiazanie 50.05€

W tym rynku wykres na leverkusen idzie powoli w gore, u wszystkich bukmacherow kurs na leverkusen w gore a na mgladbach spadaja

Ja osobiscie tez mysle ze kurs na leverkusen jest za maly,ale zobaczymy

kurs wlasnie spadl do 1.75

jezeli spadnie do 1.72-wycofuje sie z tego rynku

Edytowane przez Jarek21221
Odnośnik do posta

Kurs spadl do 1.72,po czym wycofalem sie z rynku z redem na 1.89€

Leverkusen v Mgladbach

Profit: 1.89€

:(no coz rynek bledny,nastepnym razem postaram sie wyszukac rynku z bardziej wyraznie spadajacym trendem,jak to bylo wczoraj na meczu fulham-arsenal 

Odnośnik do posta

Moim zdaniem, powinieneś zwrócić uwagę również na czas gry pre-play, mianowicie jezeli ustawiasz się głównie pod trend to lepiej to robić do godziny przed meczem, później już wpływ na kurs ma więcej czynników: wystawiony skład, ewentualna kontuzja na rozgrzewce przedmeczowej itp.

Odnośnik do posta

kolejny moj rynek pre-play:

Braunschweig v Eintracht Frankfurt 

Back Eintracht Frankfurt  po kursie 2.50

Stawka: 36€  (powinna byc 50€,jednak chce tez pograc dzis live wiec bym nie mogl tego pogodzic,na tygodniu jezeli nie ugram nic zloze depozyt i wroce do stawki 50€,glownie chodzi o nauke)

w ten rynek wszedlem okolo 15 minut temu,poniewaz u wszystkich bukmacherow kurs byl spadajacy,na wykresie kurs raczej lecial w dol,mi osobiscie nie wydaje sie zeby ten kurs skoczyl w gore,obie druzyny praktycznie bez kontuzji

kurs obecny 2.44 

Edytowane przez Jarek21221
Odnośnik do posta

Witam!

Dzis pierwszy raz od tygodnia wszedlem w rynek pre-play(ht correct score),albo poprostu nie ma rynko ciekawych albo ja ich nie potrafie 

wyszukiwac,postanowilem ze zobacze handel w przerwach:)

West Brom 0 - 1 Swansea pre-play ht

Rynek 2:1 

Stawka:20€

Profit: -1.77€

od razu po gwizdku wykupilem back na 2:1 po kursie 14 liczac ze spadnie chociaz o jeden tick,niestety nic z tego,dobralem za zdecydowanie

za duza stawke,musze grac za malutka stawke i uczyc sie obserwacji..

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.