Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

15.09.2010

Promowane odpowiedzi

Zapraszam do umieszczania propozycji na środę 15.09.2010.

tutaj macie coś ode mnie

Milton Keynes - Southampton

Back na Milton Keynes można grac po 2.9 kiedy to u większości bukmacherów to

gospodarze są faworytami i kurs na in win wynosi ok 2.5

Trochę mało kasy na rynku ale te parę groszy na pewno się przyda, a spadnie na bank!

Odnośnik do posta

Z tym typem na back Milton Keynes - Southampton bym uważał, być może będą spadki, lecz póki co to raczej jest trend odwrotny (188bet - 2,65 czy Pinnacle - 2,8)

Ja jak to w środę skupiłem się na CL i od siebie znalazłem coś takiego:

Arsenal - Braga back na over 2,5 w tym momencie 1,71 lub 1,7 można złapać. Tutaj oczekuję spadków (powoli już też widać to po bukach, ze zrzucają kurs) Argumentując taki wybór, to gram tak dlatego, ze Arsenal jest mocno overową drużyna, grającą otwartą piłkę "do przodu", a Braga też raczej nie przyjedzie murować bramki, bo to się mogło by dla nich źle skończyć, jak będzie zobaczymy :)

Ponadto spróbuję jeszcze już drobniej:

Bayern Munich - AS Roma back na Bayern, aktualnie 1,72. Bayern mimo wszystko jest faworytem, kursy już spadają...

AC Milan - Auxerre back na over 2,5 po 1,99 spróbuje się wpasować w trend spadkowy ;)

Odnośnik do posta

A z tym overem 2,5 Arsenalu to sie coś dziwnego stało.

Na kursie 1,75 pojawiła sie ścian 30 k (nieduża) ale jak na razie jest nie do przebicia. Ja kupiłem za 1,78 i odsprzedałem dwa taki niżej.

aktualnie to 30tys przesunięto na 1,75

EDIT

Teraz kurs spadl na 1.73 a te 30k przesunęło się na 1,71

Tak dzieje się stopniowo.

Z czego to wynika?!

Odnośnik do posta

te rynki sa poprostu nadzorowane:)

Do gambler grasz over arsenal i lay arsenal?:) to co dzieje sie na Mo jest bardz opowiazane z under over. Ja zrobiłem notatki dzis rano na rynku under over nei było wiekszego ruchu a na MO tak:

Real-ajax under2,5 2,76 teraz 2,60

zilina-chelsea under2,5 2,34 teraz 2,04

shaktar-partizan under2,5 2,08 teraz 1,94

natomiast kursu ktore spadały do dzis:

milan over2,5 1,94 podskoczył do 2,02

arsenal over2,5 1,69 teraz 1,76

bayern under2,5 2,22 teraz 2,18

real over 1,55 teraz 1,62

Odnośnik do posta