Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Abonament na leaguespy.com

Promowane odpowiedzi

Witam. Zamierzam zebrać kilka osób do wykupu abonamentu na kilka/kilkanaście lig na portalu leaguespy.com

Kilka razy już wykupiłem sobie na krótki okres jednak wydatek 5e na składy dla jednej ligi na okres 30 dni to dużo. Doszedłem do wniosku, że można wykupić abonament za jakieś 150 e na większość lig i podzielić to na kilka osób. Nawet 3-4 osoby to już wychodzi tanio, tym bardziej, że sezon się zaczyna i można to szybko odrobić.

Wszyscy mieliby dostęp do tego samego konta, dostęp do maila posiadałaby osoba najbardziej zaufana na forum.

Kontuzje, kartki, absencje, składy, powroty, ostatnie mecze i wiele innych w jednym miejscu dzięki czemu nie trzeba marnować czasu aby sprawdzać składy poszczególnych teamów w innych źródłach.

Dane te przydają się zarówno do sport tradingu jak i do bukmacherki. Jeśli ktoś chce się zapoznać z portalem to zobaczcie sobie zapowiedzi, które są dostępne za darmo. 1-2 na dzień. Zapraszam do dyskusji.

Odnośnik do posta

Doman,ten abonament za 150€ to na miesiac czy caly rok?

ja bym mogl sie zlozyc w pare osob rowniez jezeli jest na caly rok.

pozdrawiam 

Edytowane przez Jarek21221
Odnośnik do posta

To akurat cena +/-  za 30 dni większości lig. Poniżej wklejam cennik. Cena w Euro. Ilość lig zależny od chętnych. Najlepiej te najbardziej płynne + do bukmacherki też coś można dodać. Dla kogoś kto traduje budżetem większym niż kilka euro powinno szybko się zwrócić. Sam korzystam z darmowych z dobra skutecznością.

http://ifotos.pl/zobacz/cennikpng_nwpshqr.png/

Odnośnik do posta

Napiszcie jakie ligi Was interesują, my postaramy się wykupić dostęp do tych lig, a calość dostępna będzie w dziale PREMIUM, czyli miesięczny dostęp 15 euro.

Mam nadzieję, że to dobre rozwiązanie

Odnośnik do posta

Spoko by było. Tylko w takim razie ktoś musiałby robić screeny i je wklejać. Albo podać hasło dla wszystkich, które co jakiś czas byłoby zmieniane. Ze stronki logując się na użytkownika nie ma możliwości zmiany hasła ani podejrzenia maila, na które jest zarejestrowane więc nikt by się nie psocił. W dodatku jest możliwość otrzymania bonusu 100%, więc cena spada 2 razy.

Odnośnik do posta

Witam , równiez kupowałem abo w zeszłum sezonie na wszystkie " płynne" ligi . Okazało sie , ze najpłynniejsze były ligi dobrze znane kazdemu gdzie dostęp do informacji był ogólnodostępny . 

1. Anglia - Premier League - wszystkie rynki 

Championship - tylko rynki  MO i u/o 1.5 , u/o 2.5 gola 

2.  Bundesliga - tylko 3-4 druzyny z całej ligi . 

3.  Primera Division - około 3-4 druzyny .

Jezeli mogę dodać to równiez proponowałbym zacząć obserwować rynki MO w Championship . Wydaje sie , ze obroty poszły do góry , ale nie nie wiem czy jest to spowodowane  początkiem zesonu czy moze inne jakieś zjawisko . Mysle ze warto poobserwować . Wszyskie w/w ligi miały całkiem fajne obroty na rynkach głównych ( pow. 75k  ) .  

Pozostałe ligi to raczej cienizna , ale jak ktoś mysli ze  10k - 15k  wystarczy na rynku aby grać to juz jego wybór . 

Chyba najlepszym rozwiazaniem bedzie propozycja podana przez  zicoo .  

Takie moje zdanie odnosnie abonamentów ze stronki : Leaguespy.com

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

W okresie wakacyjnym rynki MO brazylijskiej były spoko 15k-20k i dało się zarobić na spadkach. Oczywiście 1k ciężko wbić, ale 100-200e zawsze można zainwestować bo czasem ładnie rynki lecą.

Odnośnik do posta

Oczywiscie masz racje , wszysko mozna tylko trzeba pamietać , ze przy rynkach mniej płynnych mozna łatwo kurs pchnąć w którąkolwiek strone i wtedy nasza inwestycja moze okazać sie ujemna czego nikomu nie zyczę  rzecz jasna. Ja juz sie nauczyłem ze nie warto wchodzić w takie rynki i musiałem zapłacic za naukę moim ujemnym stanem konta. Wiadomo kazdy zrobi co uwarza za stosowne , ale trzeba pamietać ze czasami znajdzie sie jakiś "grubas" i bedzie robił sobie green ! Ostateczna decyzja i tak zawsze nalezy do osoby która postanowi zainwestować w takie rynki . 

Odnośnik do posta

witam,co do mnie to tez jestem za  pomyslem zicoo..

troszke ciezko mi powiedziec ktore ligi,bo sczerze nie wiem jak wygladaja plynnosci,podejrzewam tak jak osiek powiedzial

1. Anglia - Premier League - wszystkie rynki 

Championship - tylko rynki  MO i u/o 1.5 , u/o 2.5 gola 

2.  Bundesliga  

3.  Primera Division 

moze do tego seria a lub francuska

pozdrawiam

Odnośnik do posta

rynki  MO i u/o 1.5 , u/o 2.5 gola 

O jakich rynkach wy piszecie? Przecież tam (chyba) nie wykupuje się MO, U/O tylko analizy przedmeczowe danych spotkań (forma, kontuzje, zawieszenia itp) 

Odnośnik do posta

Witam zicoo , chyba wkradł jakiś błąd . Na w/w stronce faktycznie podawane są analizy przedmeczowe . Ja dopisałem tylko które rynki i ligi ( według mnie ) warto grać .

Doman ->   '' Zamierzam zebrać kilka osób do wykupu abonamentu na kilka/kilkanaście lig ''  -> a tak naprawdę to nie ma ich tak duzo.  Pozwoliłem sobie dopisać na jakie jeszcze rynki  warto zwrócić uwagę bo przecież  w/w rynki typu o1.5 są powiazane z MO . 

Niechciałbym aby ktoś mnie zle zrozumiał , ale jaki jest sens płacić za ogólnodostępne informacje ???  . 

Odnośnik do posta

Niechciałbym aby ktoś mnie zle zrozumiał , ale jaki jest sens płacić za ogólnodostępne informacje ???

Dokładnie, przejrzałem te dane z  "darmowych" analiz i tak na prawdę wszystko co tam jest, można bez problemu odszukać w sieci.

Odnośnik do posta