Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

[25-08-2013] Malaga - Barcelona

Promowane odpowiedzi

Rynek:MO
Moja propozycja:lay Barcelona
Obecny kurs:1,31/1,32

Link do rynku na stronie betfair:
Uzasadnienie:

"Na porannym treningu Tata Martino ogłosił listę 19 piłkarzy, którzy udadzą się wraz z nim do Malagi. Wśród nich nie ma Leo Messiego, który wciąż wraca do zdrowia. Oprócz niego zabraknie również Oiera i Montoyi. Do składu wracają natomiast Sergi Roberto oraz zawieszony w pierwszym spotkaniu o Superpuchar Adriano.

Dzisiejszy trening był otwarty dla mediów przez pierwsze 15 minut. Carles Puyol kontynuował indywidualną pracę nad powrotem do zdrowia, a Leo Messi znów ćwiczył z fizjoterapeutą. Do graczy pierwszego zespołu dołączyli Juanma i Ebwelle.

Lista powołanych: Valdés, Pinto, Alves, Piqué, Mascherano, Bartra, Adriano, Jordi Alba, Xavi, Iniesta, Sergio Busquets, Song, Dos Santos, Sergi Roberto, Cesc Fabregas, Tello, Alexis, Pedro i Neymar."

Co prawda kurs na Barcelone juz troche podskoczyl, jednak mysle ze wobec nieobecności Leo to nie koniec wzrostów

post-2-0-46815000-1377465813_thumb.jpg

Odnośnik do posta

jak już @samuel10veb podaje propozycje, to warto wchodzić w ciemno :)

Zicoo nie przesadzaj, nie jestem zadnym ekspertem na MO i często sie myle :D

Co do Neymara to jego wystep od pierwszej minuty nie jest pewny,

wczoraj na konferencji Martino powiedział:

"Nie wiem czy Neymar wyjdzie w pierwszym składzie. Robi spore postępy i coraz lepiej rozumie się z zespołem, ale musimy wprowadzać go krok po kroku. Moim zadaniem jest chronienie go, aby znalazł się w jak najlepszej formie.

Na pewno nie jest tak, że brak Messiego ma oznaczać wskoczenie do jedenastki Neymara i zrzucenie na jego barki obowiązku liderowania zespołowi. Mamy wielu świetnych zawodników."

Odnośnik do posta

Wazne , ze rynek okazał sie TRAFNY . Ja niestety nie zagrałem Lay'a   a szkoda bo kursy ładnie poszybowały nawet do poziomu 1.34  . Graty dla samuel10veb !!!  Wiecej takich propozycji !!! 

Odnośnik do posta

Można było spokojnie ugrać 4 ticki, co w połączeniu z niskim LAY'em powinno każdego usatysfakcjonować. Jedyny problem to ten poranny spadek do 1,29, gdzie niektórzy mogli już myśleć o redowaniu. Ja  w tym czasie smacznie spałem, więc rynek zamknąłem po 1,34 - jak pewnie większość grających.

Odnośnik do posta

ja postanowilem czekac na skłądy, Neymar na lawie, jendak kurs bardzo nie podskoczyl, jestem troche zaskoczony, bo liczylem na wieksze wzrosty, jednak na Mo juz tak jest, wyruchaja prawie zawsze :D

Odnośnik do posta