Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Problem z wpłatą przez Skrill

Promowane odpowiedzi

Witam. Zaczynam zabawę z tradingiem, więc przyszła kolei na wpłatę pieniędzy. 
Robię wszystko krok po kroku jak kieruje mnie BetFair, wypełniam login z Skrill, kwotę jaką chcę wpłacić klikam dalej przychodzi czas na logowanie się do Moneybookersa i po wpisaniu odpowiedniego hasła wyskakuje takie coś jak w załączniku. 

Jeżeli ktoś wie jak temu zaradzić to bardzo prosze o pomoc. 
Nie wiem czy to istotne ale mam inny adres na BetFair a inny na MoneyBookers (znaczy inny email).

Bardzo dziękuję 

post-8161-0-63522700-1378133838_thumb.jp

Odnośnik do posta

Czesc

Ja tak mialem kiedys jak chcialem na bukmachera wplacic jakies pieniazki poprzez skrill,i zle kilka razy haslo wpisalem.

Z tego co pamietam to na drugi dzien moglem sie normalnie zalogowac,ale lepiej napisz do nich email i zapytaj.

adres powinien byc raczej taki sam,ja probowalem wplacic pieniazki na bwin z innym emailem niz na skrill i sie nie dalo,dopiero jak zmienilem wszystko poszlo,niewiem jak jest na betfair.

Edytowane przez Jarek21221
Odnośnik do posta

Dziś się wszystko wyjaśniło. 
Problem tkwił w tym że, adres email nie był u nich aktywny. 

Wystarczyło potwierdzenie adresu email poprzez wysłanie skanu dokumentów (wcześniej przechodziłem już weryfikację na moneybookers). Nie wiem czemu tak, ale widocznie coś im nie pasowało (status konta miałem cały czas zweryfikowany).

Wysłanie dokumentów musiało nastąpić przez stronę skrill zakladka pomoc->weryfikacja->potwierdzenie/zmiana adresu email.

Pozdrawiam Admek69 

Odnośnik do posta

To jest właśnie minus Skrilla - zawieszają konto, kiedy im się chce. Dlatego szczerze polecam Netellera, mam tam konto ponad rok i jestem bardzo zadowolony (jedyny minus to relatywnie wysokie opłaty przy wypłacaniu niskich kwot).

Odnośnik do posta

No z tego co wiem to skrill ma też dosyć duże opłaty przy wypłacaniu na konto bankowe coś w granicach 7-8 zł. Nie wiem jak jest z neteller'em. 
jedyna opcja to opłacić karte w moneybookers opłata chyb a 10euro rocznie (przy stałych zyskach opłacalne;p)

Odnośnik do posta

Tutaj zgodze sie tez z Backrusem,uzywam moneybookers ale w wiekszosci neteller,i bardziej sobie chwale...

W neteller karte masz za darmo,a jak masz jakis problem z kontem mozna zadzwonic i szybko wyjasnic.

w moneybokers z tego co pamietam tylko poprzez email mozna chyba pisac,chyba ze pozmieniali i tez juz mozna dzwonic.

Pozdrawiam

Wlasnie spojrzalem z ciekawosci i tez juz jest kontakt telefoniczny do skril,ale w sprawach pilnych,z tego co pamietam kiedys chyba wogole nie bylo.

Edytowane przez Jarek21221
Odnośnik do posta

dorzuce od Siebie , jako ze czesto gesto uzywam Skril/MB rzadziej netka( ktorego na wyjazdach zagranicznych sobie bardziej chwale z racji wiekszych limitow wyplat z bankomatow) 

porownia dla kont zwyklych( nie VIP)

CIHcAeb.png

Przeleciałem też kilka realistycznych scenariuszy i za każdym razem mi wyszło, że Skrill jest tańsze (czasami dużo tańsze). Jednak, ponad 2 razy mniejsza opłata za wypłatę z bankomatu i mniejsza opłata za konwersję walut robi swoje. Wysokie limity i brak opłaty za kartę nie pomaga bardzo NETELLEROWI, chociaż poza ekstremalnymi przypadkami netek nie jest aż tak dużo kosztowniejszy.

Najkorzystniej jest mieć Skrill w PLN (z kartą w PLN) i room w PLN, co jasne i nie robić wypłat w ATM, tylko zakupy kartą. Płacimy wtedy tylko 3,33 PLN miesięcznie za kartę i to wszystko.

W przypadku NETELLERA, najkorzystniej mieć konto i kartę w USD (EUR, GBP...) i room w USD (EUR, GBP...). Niestety, nawet jak będziemy unikać droższych wypłat i robić tylko zakupy, to i tak zapłacimy sporo:
- 30 PLN przy zakupach na kwotę 1000 PLN,
- 60 PLN przy zakupach na kwotę 2000 PLN,
- itd.

Wypłata 1 tys. USD/750 EUR, to koszt ok. 80 96 PLN (Skrill) i ok. 110 107 PLN (NETELLER). [sic!]

Post skradlem z forum na ktorym jestem userem, nie wiem czy moge wklejac linka http://www.tlpoker.pl/forum-pokerowe/183036/all/Skrill_vs_NETELLER.html , jesli nie zgodne z zasadami to prosze o skasowanie moje linka/posta

Odnośnik do posta