Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

16.09.2010

Promowane odpowiedzi

Na jutro kilka meczy rzuciło mi się w oczy;

Back Tiraspol 6.80 - 7.00, Pinnacle tylko 5.93

Back Red Bul Salzburg 5.20 - 5.30

Back Hajduk Split 5.60 - 5.70

Back Metalist 2.22 - 2.24

Polecam

Odnośnik do posta

Ja natomiast spróbuje pograć under 2,5 na spadki w Sparta Praga - Palermo 1,74/1,75. Rynek póki co jeszcze "uśpiony" nic się praktycznie nie dzieje, zobaczymy jak się sytuacja rozwinie ;-)

Odnośnik do posta

wszytsko za dyszke na rynku over/under 2,5, zobaczymy co wyjdzie z tego:

CSKA over 2,04

D. Kijów under 2,00

Aklmar under 1,91

D. Zagrzeb over 2,18

Aris over 2,26

Getafe over 2,04

Karpaty over 2,12

Liverpool under 1,94

Porto over 1,73

z tego zestawu mysle alkmar i borussia najpewniejsza

chciałbym zwrocic uwage jak do dzis kursu na rynku MO kształtowały sie sa one praktycznei wynikiem weekendowych pojedynkow:

alkmar wzrasł ponad 20 tickow po przegranym pojedynku u siebie z roda, atletico wygrało na wyjezdze z bilbao co rowniez miało duze znaczenie na kurs, itd

Odnośnik do posta
Co sadzicie o meczu dynamo-bate? kurs na gosci 7,4 chyba lekko przesadzony?

Według mnie jest, mi się udało skupić jak było jeszcze 7,8. Kupiłem też troszeczkę under 2,5 AZ Alkmaar - Sheriff Tiraspol po 1,9, liczę na spadki :)

Odnośnik do posta

przed meczem mozna było kupic w tych cenach i korzystniej, ja sprzedałem po takich, mam nadzieje ze ktos skorzystał:

CSKA over 2,04 spadł na 1,84

D. Kijów under 2,00 spadł na 1,85

Alkmar under 1,91 spadł na 1,78

D. Zagrzeb over 2,18 spadł na 2,10

Aris over 2,26 na 2,16

Getafe over 2,04 ma 1,72

Karpaty over 2,12 na 2,08

Liverpool under 1,94 na 1,85

Porto over 1,73 na 1,54

miałem rowniez rano zapsiane takie mecze ale ich nei zagrałem i postaram sie wyjasnic dlaczego:

sparta over 2,36 spadłna 2,30 nie grałem poniewaz kurs na ten over rosł chdoz MO pokazywało co innego

bayer under 2,48 na 2,44 nie grałem z tego samego powodu

AEK under 1,75 na 1,73 nie grałem bo under był tak nisko mimo raczej nei spadnei dlatego ze dwie bardzo underowe druzyny

PSV over 2,12 na 1,89 miałem zagrac ale uznałem ze zmiana trendu na MO mzoe spowodowac odwrot kursu, tak sie nie stało

sevilla over 2,18 na 1,76 handi spadało ale kurs na MO bardzo nie wiele wiec zostawiłem

besiktas over 1,95 na 1,89 ten mecz zagrałem ale po południu

Odnośnik do posta