Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Jaki jest dobry dostawca internetu?

sebo2255

Promowane odpowiedzi

Jak mieszkasz w dużym mieście to polecam ci UPC. Ja z nimi mam same dobre wspomnienia i nie przypominam sobie awarii, czy netu który nie osiąga prędkości nawet 1/5 tego co w umowie.

Jakimś wyjściem jest też Neostrada (orange), ale to może być coś w stylu "zamienił stryjek siekierkę na kijek", bo Netiia korzysta z sieci tepsy. Zależy jak blisko nadajnika mieszkasz.

Odnośnik do posta

neostrada jest o wiele lepsza niz netia,  sam sie z nimi meczylem i okradli mnie na dobre kilkanascie tys pln. nie wiem od czego to zalezy ale ja to sobie wymyslilem teorie ze tp(orange) specjalnie im cos maci na liniach zeby wybic konkurencje :P 
W kazdym razie identyczne lacze z tp mialo jakies 95% awaryjnosci mniej do tego z netii, takze jak masz tylko takie opcje to zmieniaj.

Co do UPC to zgadzam sie z homikiem.

Odnośnik do posta

Ja jeszcze od siebie polecę Vectrę, ale to też musisz mieszkać w większym mieście >50 tyś osób, bo w mniejszych miejscowościach mają chu***e kable :D

Odnośnik do posta

sebo2255 również polecam przejscie na neostradę. Od ponad 2 lat przeszedłem do nich po krótkiej przygodzie z netia i jestem bardzo zadowolony. Zero zawiasów neta i przez ten czas tylko jedna awaria, którą bardzo szybko usunęli. A netia to bajkopisarze, którzy obiecuja super szybki internet, a później nie wywiązują sie z umowy. Mnie też chciali okraść na kilkaset złotych, ale sąd stanął jednak po mojej stronie :)

Odnośnik do posta
  • 8 months later...

A ja nie wiem, skąd te hejty na Netię. Mam i telewizję i internet i wszystko śmiga tak jak powinno. Polecam!

Mylisz hejty z doświadczeniem,może od razu dasz nam zniżkę na usługi swojego pracodawcy.

Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.