Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Z pamiętnika polskiego tradera

Promowane odpowiedzi

Jak powszechnie wiadomo zawód tradera sportowego niesie ze sobą wiele korzyści, ale posiada też znaczące wady. Zależnie od kraju i społeczeństwa bywa mniej lub bardziej utożsamiany z szeroko pojętym hazardem. Jak wiadomo hazard to zło i jakakolwiek polemika z tym schematem myślenia z góry skazania jest na porażkę. Trader od razu zostaje zaszufladkowany. Nie ważne czy ktoś zajmuje się tym amatorsko czy profesjonalnie. Poznajcie Romka, pierwszego tradera w Polsce, który postanowił podzielić się z wami swoimi przemyśleniami, które do tej pory skrzętnie spisywał w pamiętniku. Dla wielu będzie to zapewne podróż sentymentalna do początków tradingu na ziemiach polskich, dla innych historia zmagania człowieka z niełatwą polską rzeczywistością.

25.12.2009, Piątek

Nazywam się Romek, jestem sniglem we włoskim tego słowa rozumieniu, czyli mieszkam z rodzicami. Mam dziewczynę, psa, podstarzały samochód i konczę studia zaoczne na idiotycznym kierunku w podrzędnej uczelni na Podkarpaciu. Zajebiste perspektywy. Nadzieję mam jednak w tym, że Tusk ogłosił, że jesteśmy zieloną wyspą, więc może i w tej wiosce na podkarpaciu będzie lepiej. Ale dość dygresji politycznych…Dziś pierwszy dzień Świąt, a ja po raz kolejny postanowiłem wpłacić do betfajera trochę grosza. Tym razem nie wynalazłem jakiegoś fantastycznego systemu, ani nie próbuje się odegrać. Wyczytałem w necie, że jest coś takiego jak tredik czy tradink – jak zwał tak zwał. Problem w tym, że sporo tekstów jest po angielsku, a ja nie kumam języka murzynów. Po polsku na ten temat ciężko znaleźć szczegółowe informacje. Niby są 2-3 blogi, jakiś samouczek i dawno nie uaktualniana strona, ale ciężko coś zrozumieć. Słowem – bida z nyndzą. Chyba po raz kolejny mamy do czynienia z nic nie wartym systemem. Przecież na zakładach bukmacherskich nie da się zarobić, a już na pewno nie w sposób długofalowy… Tak czy siak, skoro już wpłaciłem to pogram co nieco.

02.01. 2010, Sobota

Jest sukces!!! Po kilku dniach prób jest pierwszy green. Sukces jest tym większy, że przedwczoraj był sylwester, po którym do teraz zdradzam objawy choroby filipińskiej. Zysk na kwotę 0,18 euro wprawdzie szału nie robi, ale jest widomym znakiem, że warto iść w tym kierunku. Handel live na piłce jest ciężki, ale grając przez stronę i mając odpalony stream na necie, nie ma bata, żeby mnie przechytrzyli. Założę się, że mam nad nimi przewagę i już za niedługo uda mi się zarobić sporo grosza. Poza tym dopadłem na jutubie filmik z fantastyczną strategią do gry!!! Wystarczy przed początkiem meczu kupić dokładne wyniki 1-0, 0-1 i 0-0, a już po kilku minutach można realizować zyski. W najbliższym czasie zacznę grać tym systemem.

Kliknij tutaj aby zobaczyć Artykuł

Odnośnik do posta

Panie, to jest rozpisane na kilkanaście artykułów, bo na przestrzeni 4 lat trochę się u Romka pozmieniało, ale widzę że już rozpoznałeś kilka faktów ze swojej biografii. Tak trzymać  :)

Wszytko będzie rozwijane zgodnie z chronologią. 

Odnośnik do posta
  • 3 weeks later...