Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

DOMbetting - program z alertami o spadających kursach

Promowane odpowiedzi

Witam : )

Swojego czasu napisałem w jakimś temacie o programie, który informuje nas o spadkach kursów w Pinnacle. Ostatnio się na niego natknąłem i zgodnie z obietnicą zamieszczam informacje o nim. Program nazywa się DOMBetting jak w temacie. Jest on płatny (5 miesięcy = 10E), wersja trialowa trwa chyba 15 dni z tego co pamiętam. Oczywiście program przyda się tylko osobom, które próbują swoich sił na pre-play. Jeśli ktoś lubi długo siedzieć, czekać, obserwować to ten program mu pomoże. Zdarza się bowiem tak, że Pinnek jako pierwszy zrzuci znacznie kurs i zanim reszta buków pójdzie za nim, my możemy dać backa/laya na giełdzie i nawet po kilku sekundach, minutach jesteśmy już zarobieni. Osobiście mogę to potwierdzić, bo kilka razy mi się to zdarzyło. Poniżej krótki opis program ze oficjalnej strony. Ogólnie program powstał by grać surebety, także jest też przydatny przy obracaniu bonusów. Adres: http://dombetting.wordpress.com/about/

DOMBetting application is  a reliable tool that will monitor the odds market for You. More precisely, it will  monitor the latest odds movements from one of the biggest bookmaker in the market – Pinnacle Sports . Why Pinnacle? Because they offer the best odds and highest limits and attract “sharp” players.  They simply rule the odds market . Most “smaller” bookmakers follow pinnacle odds movements to adjust their odds. So if there is an big odd-drop at Pinnacle’s , You can be sure that it is only a matter of time when every other bookmaker reacts the same way. The whole trick is that you need to be quicker and place a “bet with value” before the odd is dropped.. With DOMBetting application it’s easy. The dropping odds opportunities are listed in the application window as soon as they appear on the market.

Mam nadzieję, że komuś się przyda

Pozdrawiam

sidney :)

Odnośnik do posta

Testuję od wczoraj  czy rzeczywiście spadek kursu na pinnacle = spadek kursu na betfair i nie do końca sprawdza się. Wybieram rynku płynne, spadki minimum 7-8% a kursy często zachowują się przeciwnie i na betfair zamiast spadać rosną. Minusem jest także to że kurs spada, spodziewamy się jakiegoś trendu spadkowego a przy następnym odświeżeniu programu kurs z powrotem rośnie.

Odnośnik do posta

goly program nie wystarczy. wedlug mnie nalezy polaczyc informacje z programu z czytaniem wykresu "technicznie". bo co z tego ze program da sygnal na wzrost skoro bedziemy w trendzie spadkowym? taki wzrost to bedzie najczesciej jakas korekta, a nie kierunek w ktorym pojdzie kurs na dluzej.

Odnośnik do posta

Dokładnie, program to Twoja pomoc, to nie jest kosiarka do kasy. Przede wszystkim zwraca uwagę na rynki, którym warto się przyjrzeć. Spadki kursów to inna sprawa, mówisz 7-8% tylko spoglądaj jeszcze czy to nie jest SUMA skoków, a nie pojedynczy skok... Co do samego programu podałem go bo zostałem o to poproszony, także nigdzie nie jest napisane, że każdy musi go używać : )

Odnośnik do posta