Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Wybór systemu operacyjnego

zicoo

Jakiego systemu używasz?  

11 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakiego systemu używasz?

Promowane odpowiedzi

Win 7 zdecydowanie polecam. Co prawda microsoft wypuścił wer. 8.1 w której jest brakujące menu start (wersja okrojona), ale według mnie to na tę chwilę ósemka nadaje się na wyświetlacze dotykowe. Pracowałem na takim notebook-o/tablecie i wtedy te kafelki mają sens.

Odnośnik do posta

ja na 7 dzialam juz kilka lat i chyba tylko ze dwa razy przeinstalowywalem system. na poczatku ciezko bylo sie przestawic z XP i kilka razy chcialem to usunac w cholere i wrocic do XP, ale jakos zostalo i nie zaluje.

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

co wy się czepiacie win 8, ja działam na nim od 10 miesięcy, mam program z paskiem startu i wygląda tak samo jak siódemka, do tego jest bezpieczniejszy ze względu na małą popularność

Odnośnik do posta

Sam zainstalowałem 8 i musze Wam powiedzieć, że jestem mega zadowolony. Po zmodyfikowaniu systemu do swoich potrzeb działa idealnie

Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.