Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

21.09.2010

Promowane odpowiedzi

Co polecacie na jutro?

Ja gram na Lay Werder po 2.10. Werder ostatnio słabo gra, dodatkowo, najprawdopodobniej nie zagra gwiazda zespołu Diego. Interwetten ma teraz taki kurs. Azjany po 2.06, 2.09, więc wzrost jak najbardziej możliwy. Polecam

Mainz po 2.0 też powinien kilka ticków polecieć.

Odnośnik do posta

zgadzam się z tym typem na werdem z tym że ja zagram na back hanower 3.85

znalazłem Tottenham - Arsenal - Powyżej/Poniżej 2.5 gola gram over 1,76, arsenal ma zagrać młodym składem jak zreszta zwykle w pucharze, młodzież jest nieprzewidywalna, strzela dużo bramek ale może tez dużo stracić no i do tego ten Fabiański na bramce:D.

trzeci mecz jaki gram to Hertha - Karlsruhe - Powyżej/Poniżej 2.5 gola over za 1.67 kursy u bukmacherów lecą w dół

Odnośnik do posta

Na jutro zakupiłem:

BACK na Portsmouth wyczytałem że Leicester nie potraktuje tego meczu poważnie ponieważ w lidze ma w tym tygodniu jeszcze jeden mecz, kursy u bukmacherów spadają.

BACK na Tottenham tutaj po samych bukmacherach nie można jednoznacznie określić czy kursy będą spadać ale ja uważam że tak ponieważ Arsenal zgłosił następujący skład Fabianski, Hoyte, Djourou, Squillaci, Gibbs, Eboue, Eastmond, Denilson, Lansbury, Emmanuel-Thomas, Vela, Szczesny, Afobe, Aneke, Wilshere, Murphy, Randall, Cruise a dochodzą mnie słuchy że gospodarze potraktują ten mecz poważniej ;-)

Odnośnik do posta
Co polecacie na jutro?

Ja gram na Lay Werder po 2.10. Werder ostatnio słabo gra, dodatkowo, najprawdopodobniej nie zagra gwiazda zespołu Diego. Interwetten ma teraz taki kurs. Azjany po 2.06, 2.09, więc wzrost jak najbardziej możliwy. Polecam

Mainz po 2.0 też powinien kilka ticków polecieć.

Diego napewno nie zagra bo gra w Wolfburgu:).....absencje to Naldo, Mertesacker,Pizarro i Boenisch....ogólnie Werder ma dziurawą obronę oraz napiety terminarz spotkań (bo graja w LM) a kadra cieniutka....Hannover zaimponował od pierwszej kolejki:

Wolfsburg Hannover 2:0

Hannover Leverkusen 2:2

Schalke Hannover 1:2

Hannover Frankfurt 2:1

....Werder natomiast:

Bremen Mainz 0:2

Bayern Bremen 0:0

Bremen Köln 4:2

Hoffenheim Bremen 4:1

...w weekend Werder czeka kolejny trudny mecz z Hamburgerem a później w tygodniu wyjazd do Mediolanu....kurs na Werder powinnien pójsc w górę Pinnacle 2.09...

Odnośnik do posta