Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

23.09.2010

Promowane odpowiedzi

Witam,

Spotkanie: Juventus - Palermo

Dyscyplina: piłka nożna

Liga: Serie A

Rynek (typ): back over2,5

Uzasadnienie: Jak wiadomo obie drużyny mocno overowe, wystarczy spojrzeć choćby na wyniki ostatnich meczów:

- Udinese - Juventus 0-4, Juventus - Lech 3-3, Juventus - Sampdoria 3-3

- Palermo - Inter 1-2, Sparta Praga - Palermo 3-2, Brescia - Palermo 3-2

W tym meczu też spodziewam się wielu bramek, Juventus według mnie gra teraz najładniejszą piłkę dla oka we Włoszech, piłkarze też zapowiadają, ze bardzo chcą ustabilizować wyniki po ostatnich wpadkach (głównie mecz z Lechem) i odnieść kolejne po Udinese efektowne zwycięstwo. Palermo z kolei przechodzi przez trudniejszy okres, ale piłkarze z Sycylii na pewno nie zamurują bramki, bo sami wiedza, że taka gra skończy się dla nich tragicznie. Podsumowując liczę na spadki, choć już małe, bo małe ale tak owe wystąpiły na betfair. Pomimo tego myślę, ze jeszcze poleci parę ticków. Zakupiłem back po 1,8. Zobaczymy jak się sytuacja rozwinie.

Pozdrawiam i życzę powodzenia wszystkim! ;-)

Odnośnik do posta

Spotkanie:Villarreal - Deportivo

Dyscyplina:Piłka nożna

Liga:Primera Division

Rynek (typ):Back Villarreal

Uzasadnienie: villareal jest faworytem w tym spotkaniu, kursy cały czas spadają, tempo jest wolne ale nie spodziewam się żeby kurs nagle zaczął rosnąć, dlatego wydaje mi się że można tu nieco ugrać obecnie można backa kupić za 1,72

Odnośnik do posta

Spotkanie: Astra Ploiesti - Otelul Galati

http://sports.betfair.com/Index.do?mi=101752739&ex=1&origin=MRL

Dyscyplina: PN

Liga: Rumunia - Puchar

Rynek (typ): MO, Back X @3,7

Uzasadnienie: Zawyzony kurs na remis. U bukow nisko - srednia 3,13, najwyzej 5dimes 3,51, pinn 3,31

UWAGA: Puchar, obroty ledwo 30K, tylko 20 minut do meczu.

Odnośnik do posta
Spotkanie: Astra Ploiesti - Otelul Galati

http://sports.betfair.com/Index.do?mi=101752739&ex=1&origin=MRL

Dyscyplina: PN

Liga: Rumunia - Puchar

Rynek (typ): MO, Back X @3,7

Uzasadnienie: Zawyzony kurs na remis. U bukow nisko - srednia 3,13, najwyzej 5dimes 3,51, pinn 3,31

UWAGA: Puchar, obroty ledwo 30K, tylko 20 minut do meczu.

Kurs sie nieznacznie zmienil (1-2 ticki w dol). Sam przypadkowo wpadlem na live i na szybko strzelona bramke cale szczescie dla gospodarzy dlatego wyszlo na zero :-|

Ale tez liczylem na bardziej zdecydowane wyrownanie kursu w stosunku do bukmacherow - jak i Pinacle.

Odnośnik do posta

Pewnie gdyby to bylo spotkanie ligowe a nie puchar to by wiecej spadlo. Ja tez liczylem na wiecej - myslalem ze poleci do 3,5. Widzac co sie dzieje zagralem ostatecznie na jeden tick i sprzedalem po 3,65 na okolo 5 minut przed rozpoczeciem i ostatecznie wyszedlem z rynku.

Odnośnik do posta