Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

[2013-11-26/27] Liga Mistrzów

Promowane odpowiedzi

Ja myślę, że całkiem sporo za nisko, ale czekam na opinie bardziej doświadczonych graczy. Poza tym już zupełnie zgłupiałem przy Zenicie, który wypieprzyło w kosmos, że hej. Purkła, purkła?!

Odnośnik do posta

Borusia powinna pewnie tak godzine przed meczem wystrzelić, ludzie pozamykają pozycję i ruszy w góre :)

Wiem, że łatwo się mówi po fakcie, ale Zenit byłby trochę przesadzony jakby kurs spadł poniżej 2-ki - w mojej opinii. Tak jak napisał Samuel kurs już od dnia poprzedniego trochę poleciał, a poza tym tam tworzył się boczniak na 2.00, a trend miał problem by ten poziom przełamać. Więc zwykle następuje jakiś wystrzał, pytanie w którą stronę. Sam od wczoraj z ciekawości obserwowałem ten rynek

Odnośnik do posta

Dortmund, jak zroszumieć taki rynek... Nie może się przebić przez @1.59, a teraz na dodatek znajdują się marzyciele, ktorzy wierzą w 3pkt grajkow Kloppa

Odnośnik do posta

Pamiętam sytuacje sprzed roku, gdzie kurs na Real to byla mega kpina, a przed meczem pocisli go jeszcze niżej. Ahhh ta magia Lewandowskiego....

Odnośnik do posta

Zainteresowała mnie sytuacja na spotkaniach Juve oraz Man City, mamy tak:

Juventus 1,14 1,15

Man City 1,19 1,20

Teraz tak. City gra z FC Viktoria Plzeň (0-0-4), która ma zerowy dorobek punktowy, a samo City ma punktów 9 (3-0-1). Juve natomiast zajmuję z 3 punktami (0-3-1) zajmuje ostatnią pozycję w tabeli grupy B, a FC Copenhagen uzbierało jedno oczko więcej (1-1-2).

Dlaczego zatem kurs na City jest 1,19 a Juve tylko 1,14 ? Na pewno ma tutaj wpływ sytuacja obydwu zespołów w grupie, gdzie City może, a Juve aby dalej liczyć się w stawce o wyjście do ćwierćfinałów musi wygrać.

Bądź co bądź kurs na Juve jest z dupy :)

A czy podskoczy? Niby powinien, tak jak wczoraj Borussia, którą powinna rosnąć a spadała jak jesienne liście...

Odnośnik do posta

W tym sezonie na LM niskie kursy często odbijaja.

Kurs na Juve to jakis zart, przeciez kopenhaga walczy o awans, w pierwszym meczu padł remis 1-1.

City wobec zbliżającego się grudniowego maratonu w Anglii (łącznie do rozegrania  w dniach 1-28 grudzien maja 9 meczy, w tym jeden w LM) powinni cos porotowac w skladzie, awans maja pewny, dlatego wzrosty powinny byc.

Tak to widze, a jak bedzie to zobaczymy.

Edytowane przez samuel10veb
Odnośnik do posta

City niby ma awans, ale walczy jeszcze o pierwsze miejsce w grupie i teoretycznie słabszego rywala w rundzie pucharowej. Wiem, że musieliby klepnąć Bayern na wyjeździe i to wysoko, ale szanse są. Druga sprawa, że nawet rezerwy MC prezentują się okazale. Trzecia jest taka, że Pilzno na zajęcie 3 m-sc w grupie ma raczej iluzoryczne szanse. Czwarta jest taka, że kurs rośnie już z 1,17 i maksimum jest chyba niedaleko (Ja layowałem 1,18 w pon), a piąta, że MC ostatnia ładuje po 5-7 goli na mecz....

Co do Juve pełna zgoda.

Odnośnik do posta