Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

IV Zlot Ryczywół kolo Nina

czajekmilenium

Promowane odpowiedzi

Chce zaprosic wszystkich na zlot traderów polskich do mnie na gospodarstwo. Obora miesci sie w Ryczywole kolo Ninina około 15min jazdy 49km/h. Zlot rozpocznie sie w godzinach poobiadowych w niedziele, tak aby kazdy mial mozliwosc zjedzenia obiadu we wlasnym domu. Zeby potem nie bylo " czajek masz cos do jedzienia" uczciwie mowie ze nie mam. Atrakcje zlotu wymyslismy jak juz wszyscy dotra. Zlot zakonczymy szybko, zeby nie bylo " czajek moge zostac" Uczciwie mowie ze rodzice nie toleruja zostawania u mnie na noc. 

Pozdrawiam Czajek

Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.