Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Barclays Premier League - Winner 2013/14

Promowane odpowiedzi

Rynek: MO
Moja propozycja: Back Chelesa 
Obecny kurs: 5.40
Link do rynku na betfair: 

Uzasadnienie:  http://www.betfair.com/exchange/football/market?id=1.109165222

Chelsea po przegranej w LM teraz moze skupić sie na lidze .

Kolejnymi przeciwnikami są :  Southampton , Sunderland , Stoke City , Crystal Palace . 

Myśle ze Chelsea ma dobry układ spotkań do propozycji którą proponuję. Co po tych kilku meczach ( lub nawet po jednym ) powinno sie przełozyć na spadki kursów. Powinny to być znaczące spadki . Wiem ze propozycja jest długoterminowa ale postanowiłem zainwestować swój kapitał. Trzeba jeszcze pamietać , ze w/w propozycja to są moje przemyśleniai przeczucia . 

Do 14 .12 .2013 powinno być po wszystkim bowiem wtedy jest ostatnie spodkanie .

Być moze jest to przedwczesna propozycja , ale kurs jest według mnie atrakcyjny .

Pozdrawiam .  

post-2296-0-44009700-1385720500_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Tylko, że jak przegra z takim rywalem to kurs poleci mocno wyżej niż przy porażce z City, Utd czy Arsenalem. Wg mnie lepiej zagrać lay City, bo już kilka razy kurs odbijał z tego poziomu na którym teraz jest.

Edytowane przez firence
Odnośnik do posta

Taki scenariusz też biorę pod uwagę i jestem też przygotowany na to . Ale jezeli patrzymy w dłuższej perspektywie czasu  gry tej druzyny to kurs powinien spaśc . Co to do City nie mogę nic powiedzieć bo nie analizowałem gry tej druzyny . 

Dzieki za komentarz.  

Pozdrawiam 

Odnośnik do posta

Jednak wszysko potoczyło sie według moich przemyśleń .

Aczkolwiek w/w kursy podskoczyły do poziomu 5.70 a nawet 6.00 . Ja kupiłem po 5.70 .  Aktualnie kursy spadły do poziomu 5.00 . Nie czekając dalej postanowiłem sprzedać zakłady .

Kolejne 2 mecze tej druzyny to mecze wyjazdowe i wszystko moze sie zdarzyć .

Cieszę sie ze jednak propozycja okazała sie trafna. 

post-2296-0-56649800-1385933850_thumb.jp

Edytowane przez Kuchar
Odnośnik do posta