Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

24.09.2010

Promowane odpowiedzi

Spotkanie: Piacenza v Siena

Dyscyplina: piłka nożna

Liga: Serie B

Rynek (typ): kursy meczu, back Siena (2,14)

Uzasadnienie: mecz ostatniej drużyny w tabeli z pierwszą drużyną, dotychczasowy bilas Sieny to 3 zwycięstwa i 2 remisy, bilans Piacenzy to 4 porażki i 1 remis. Kursy u bukmacherów już lecą w dół, liczę na spadki również na giełdzie.( rownież kurs na under 2.5 powinien spadać, obecnie 1.7)

Odnośnik do posta

Piacenze rzeczywiście nie najlepiej rozpoczęła zmagania na zapleczu seria A, lecz radzę zwrócić tutaj uwagę na to, że Siena to drużyna własnego boiska - ostatnie wyjazdowe zwycięstwo odnieśli 28 lutego 2010, więc ponad pół roku temu. Druga sprawa to fakt, że każda seria (nawet ta czarna) kiedyś się kończy.

Do meczu jeszcze troszkę czasu, dlatego zamiast teraz inwestować w ten rynek radzę przyglądać mu się bacznie i z samą decyzją jeszcze troszkę poczekać.

Odnośnik do posta

Spotkanie: Universitatea Cluj - CFR Cluj

Liga: Rumunia, 1 Liga

Rynek (typ): MO, back X @3,6

http://sports.betfair.com/Index.do?mi=101752731&ex=1&origin=MRL

Ponownie Rumunia, ale tym razem spotkanie ligowe. Probuje kupic remis po 3,6. Kurs jest zawyzony w stosunku do bukmacherow, u ktorych srednia wynosi 3,15 a najwyzszy kurs oferuje BetChronicle (3,35), pinn i 5Dimes daja 3,31.

Dobra opcja wydaje sie tez lay CFR, ktory gra slabo, jest nizej w tabeli niz Universitatea, a tak wysokie kursy sa chyba spowodowane tylko tym, ze sa obecnym mistrzem Rumunii. Universitatea w ostatnich 5 kolejkach 12 pkt, CFR 4 pkt. Ja jednak na razie w lay CFR nie wchodze, bo kurs stoi na chwile obecna troche wyzej niz u bukow.

Uwaga: Rumunia to jak zwykle male obroty.

Edit 15:30, niestety typ sie okazal niewypalem :(

Odnośnik do posta

Spotkanie: Bray - UCD

Liga: Premier League

W tym meczu polecam zerknac na rynek under over 2.5. Mi udało sie złapac po kursie 2.14 under, srednia u bukmacherow to 1.96 a na pinnacle 1.97! Najwyzszy kurs u bukow to 2.05.

Jak dla mnie musi spasc, jedynym mankamentem jest słabo płynny rynek

Odnośnik do posta
Spotkanie: Bray - UCD

Liga: Premier League

W tym meczu polecam zerknac na rynek under over 2.5. Mi udało sie złapac po kursie 2.14 under, srednia u bukmacherow to 1.96 a na pinnacle 1.97! Najwyzszy kurs u bukow to 2.05.

Jak dla mnie musi spasc, jedynym mankamentem jest słabo płynny rynek

Też zakupiłem za 2,14 tyle ze rano ale na UCD systematycznei spadał i zawsze jest tak ze 2 godz przed meczem skacze...

Odnośnik do posta

Też zakupiłem za 2,14 tyle ze rano ale na UCD systematycznei spadał i zawsze jest tak ze 2 godz przed meczem skacze...

Znowu jakos dziwnie, w pinnacle kurs 1.95, kurs na dogga spada wszystko powinno sprzyjac zeby kurs na under spadl, jednak wszystko odwraca sie w druga strone i nikt nie skupuje back under, do tego mecz nie jest na zywo wiec trzeba jakos sprzedac...i udalo mi sie tylko zakupic backa over 1.95, co dalo mi nie najglupszy zysk jednak spodziewalem sie o wiele wiekszego

Odnośnik do posta