Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Program zapisujący logi

Promowane odpowiedzi

Cześć Wam,

Mam do Was pytanie. Czy któryś z programów wspomagających trading na Betfair jest w stanie zapisać logi, które mogę później przejrzeć (gdy np. pójdę spać - NBA - i zrobię to rano), chodzi mi głównie o zapis ile EURO poszło na dany market oraz na poszczególne opcje na danym rynku? Może być to również podczas pracy włączonego komputera. Szukam programu raczej darmowego, bo interesuje mnie tylko to o czym napisałem :)

Pozdrawiam,

rednee

Odnośnik do posta

Dzięki bardzo :) ,

Jednak na moim koncie nie mam wystarczającej ilości punktów.. Czy to jest w formie do ściągnięcia i przejżenia w jakimś programie? Na jakiej zasadzie działają te bazy?

Czy ktoś może ściągnać dla mnie przykładową bazę powiedzmy z ostatniego tygododnia?

Pzdr.

rednee

Edytowane przez rednee
Odnośnik do posta

Witam ponownie,

Proszę o pomoc w dokładnym rozszyfrowaniu baz danych z data.Betfair.com

Dla przykładu wpis z NBA:

7522,"112138964","09-12-2013 01:32:49","NBA 2013/14/Games 08 December/Miami @ Detroit","08-12-2013 23:00","Moneyline","08-12-2013 23:00:05","13109","Miami","1.48","9","83.42","08-12-2013 14:09:59","08-12-2013 08:26:14","1","PE"

Podjąłem się próby rozszyfrowania powyższego przykładu (nie wszystko jest dla mnie jasne - dlatego proszę o wsparcie):

"7522" - SPORTS_ID
"112138964" - EVENT_ID
"09-12-2013 01:32:49" - SETTLED_DATE
"NBA 2013/14/Games 08 December/Miami @ Detroit" - FULL_DESCRIPTION
"08-12-2013 23:00" - SCHEDULED_OFF
"Moneyline" - EVENT
"08-12-2013 23:00:05" - ?
"13109"
- SELECTION_ID
"Miami" - SELECTION
"1.48" - ODDS
"9" - NUMBER_BETS (number of individual bets placed)
"83.42" - VOLUME_MATCHED (sums the stakes of both back and lay bets)
"08-12-2013 14:09:59" -
LATEST_TAKEN (when these odds were last matched on the selection)
"08-12-2013 08:26:14" -
FIRST_TAKEN (when these odds were first matched on the selection)
"1" - WIN_FLAG (1 if the selection was paid out as a full or partial winner, 0 otherwise)
"PE" - IN_PLAY (IP - In-Play, PE - Pre-Event, NI - Event did not go in-play)

Czy ktoś może to potwierdzić? Nie jestem pewien czy dobrze to przyporządkowałem. W szczególności nie rozumiem jak odczytać wartości "9" oraz "83.42", a także jak się odnieść do dat i godzin, co one oznaczają dokładnie.

Pzdr.
rednee

Odnośnik do posta