Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Konto australijskie czy zweryfikowane

Promowane odpowiedzi

to żeby nie zakładac kolejnego wątku też mam pytanie. Czy jeśli przeleję sobię środki na konto australijskie, to będę mógł normalnie tradować, czy od razu będzie jakaś blokada?

Weryfikację przeprowadziłbym później - np. po zakończeniu AO.

Odnośnik do posta

Cholera, ja konto mam już tak długo, że nawet nie pamiętam, czy weryfikowałem konto AUS czy nie. Jest jakiś szybki sposób żeby to sprawdzić czy muszę pisać do supportu i czekać 2 dni na odp?

Odnośnik do posta

Nie jestem pewny, ale kiedyś chyba czytałem, że jak się ma konto ponad dwa lata i się go w pełni nie zweryfikowało to jest ono blokowane i trzeba weryfikować jakoś inaczej(podobno długo to mocno trwa). 

Więc myślę, że masz zweryfikowane, a jak chcesz sprawdzić na 100proc. to wejdź w my account- tak gdzie masz Aust. wallet kliknij transfer funds. Jeśli masz zaznaczone że australian wallet(po kliknięciu) jest zablokowany, to musisz weryfikować

Odnośnik do posta

Z tym blokowaniem po dwóch latach to raczej nie jest prawda bo ja mam już dłuuuuugo ponad 2 lata i ostatnio przelałem jakieś grosze do portfela australijskiego i dostałem info na maila, że wysłali mi list z kodem.

Wg mnie właśnie w my account --> Transfer Funds between ... powinno być info czy zweryfikowane czy nie. Ja mam na czerwono "You cannot transfer money from the Australian licence wallet until you have confirmed your identity (KYC check)."

Odnośnik do posta

z blokwoaniem jest prawda, pod warunkiem ze wczesniej przelalo sie na konto australijskie jakeis pienieadze i grało. Po przelaniu pieniedzy na konto australijskie mamy czas x (nie wiem ile) na zwryfikowanie konta. Jeżeli tego nie zrobimy to konto jest blokowane.

Odnośnik do posta

z blokwoaniem jest prawda, pod warunkiem ze wczesniej przelalo sie na konto australijskie jakeis pienieadze i grało. Po przelaniu pieniedzy na konto australijskie mamy czas x (nie wiem ile) na zwryfikowanie konta. Jeżeli tego nie zrobimy to konto jest blokowane.

weryfikacja musi nastąpić w ciągu trzech miesięcy od daty przelania środków, w innym wypadku konto zostanie zablokowane

Odnośnik do posta

A zaświadczenie o zameldowaniu nie wystarczy na dowodzie? W jaki inny sposó

na potwierdzenie adresu moze być rachunek np. za telefon

potwierdzić tożsamość może nauczyciel, dentysta,lekarz itp.

to co masz na dowodzie nie wystarczy

a zresztą tu masz napisane

http://kyc.betfair.com/pl/all_other_countries.html

Edytowane przez caciavita
Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

siemka. mam pytanko czy aby wyplacic srodki z konta zwyklego musze przejsc pelna weryfikacje kyc? mam taka sytuacje ze dopiero ostatnio wyslalem im skan dowodu w celu potwierdzenia tozsamosci ale jak sie okazuje to jest za malo. moze to ma jakies powiazanie z tym ze przerzucilem czesc swoich srodkow na konto australijskie aby moc grac AO? mieliscie podobna sytuacje? 

Odnośnik do posta
  • 4 months later...

Mam duży problem z weryfikacją adresu, nie posiadam żadnych rachunków na własne nazwisko, niestety banki w których posiadam konta nie wydają wyciągów bankowych w placówkach a bez stempla się nie obejdzie ehhh..., mój pit leży w US i tak jakby wszystkie opcje mi się skończyły. Ktoś ma jakieś pomysły?

Odnośnik do posta

Potwierdzenie przelewu powinno zupełnie wystarczyć.

Edit.

Widzę, że dodałeś że bez stempla się nie obejdzie - a czy byłeś w placówkach?

Możesz np udać się da banku i założyć rachunek i przesłać skan umowy, w której jest również Twój adres.

Odnośnik do posta