Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Czy potrzebny program

Promowane odpowiedzi

Witam wszystkich i prosze o porade.Moje pytanie dotyczy handlu przed meczem na pilce noznej.Czy taki program jest mi potrzebny i co on mi daje?Jestem poczatkujacym graczem wiec o programach ni

przepraszam cos mi sie urwalo.Chcialbym sie dowiedziec jak korzystac z programu i jak sie tego nauczyc,moze jakies podstawy na poczatek i w czym najbardziej mozna go i jak wykorzystac?

Odnośnik do posta

A to ci nowość

Skoro pyta jak handlowac i czym to znaczy, że tego wcześniej nie robił, przynajmniej na piłce i pewnie o tym nie wie, więc nie wiem po co to napisałeś ale ok :mellow:  no offence w każdym bądź razie :)

Odnośnik do posta

dave, napisales ze pilka do handlu nie bardzo sie nadaja i zicoo odpisal, ze to jakas nowosc, bo niby dlaczego ma sie do handlu nie nadawac.

tomekmuzyk, jezeli chcesz sie nauczyc obslugi jakiegos softu najlepiej zainstaluj go sobie i dopiero zadawaj pytania. tak bedzie latwiej zarowno dla ciebie, jak i dla tych, ktorzy beda mieli pomoc.

Odnośnik do posta

panowie, temat jakby dotyczy softu do tradingu pre play na rynkach piłki nożnej , a wszyscy się tu żalą jaka to bieda jest na piłce (do tego macie soutbox), co do softu to pobierz sobie wersie trial różnych programów (fairbot, betangel, geekstoy, grus software) w ten sposób pociągniesz jakieś 2-3 miesiące, większość tych programów posiada opcję trading mode (gra na wiirtualne pieniądze) więc poklikaj sobie i zobacz jak to działa, możesz skorzystać także z działu ,,oprogramowanie" na naszym forum, tam jest wszystko dokładnie opisane

Odnośnik do posta

Aaa to może źle zrozumiałem Zicoo;]

Yavor - myślę, że dlatego, że 99% poważnych graczy ją unika gdyż po golu zawiesza się rynek i jest to niezwykle wkurzające przy tradingu. 1 szybki gol nieraz niszczy nam całą taktykę, a co jeśli będą 2 gole w minutę czy dwie gdzie nie mamy czasu na reakcję?

Oczywiście na niektórych meczach jakiś tam obrót jest, ale ja przynajmniej w naszym kraju nie widzę by ktoś kokosy na piłce zarabiał jak na innych dyscyplinach. Poważniejszy trading jeśli chodzi o bf to jest głównie na rynkach tenisa, koni czy krykieta z naciskiem na to ostatnie gdzie obrót nieraz jest w ładnych milionach euro.

Ok to na tyle by nie zasmiecać tematu, chciałem tylko odpowiedzieć Yavorowi;]

Tu masz sporo programów, większośc do skalpowania przed meczami się nada:

https://apps.betfair.com/directory/

A najlepiej to zapisuj sobie w arkuszu wyniki przez np. dwa tygodnie i pobaw się na papierze czy dobre kierunki rynków obierasz i będzie z tego plus.

Odnośnik do posta

Tylko autorowi chodzi o piłke pre, a nie inplay.

Skopana inplay to nie jest najlepszy pomysł. Choć znajdą się osoby, które zarabiały czy zarabiają na tym.

Edytowane przez firence
Odnośnik do posta

Tylko autorowi chodzi o piłke pre, a nie inplay.

dokladnie. dlatego moja odpowiedz odnosila sie do rynkow pre play pilki noznej.

Skopana inplay to nie jest najlepszy pomysł. Choć znajdą się osoby, które zarabiały czy zarabiają na tym.

pewnie ktos cos na tym zarabia tylko malo materialow jest na ten temat. stad duza niewiedza i nieznajomosc tych rynkow.

Odnośnik do posta

na shoutboxie to pitu pitu. ten zepsul, tamten nie trafil ,ta wyciela greena, tamta sie polamala :)

na forum wiecej cennych informacji, chociazby w blogach. no, ale temat nie o tym mial traktowac :) mj, zakladaj nowy twatek to pogadamy, a i moze ktos dolaczy do dyskusji. bo wiesz... shoutbox ma krotka pamiec, a na forum zostanie dla potomnych ;)

Odnośnik do posta

yavor, nikt nie gra piłki bo się nie opłaca, po co siedzieć cały mecz i wyliczać backi laye jak w tym samym czasie można nakosić na tenisie  :D, piłka a tenis to przepaść nie tylko w sposobie gry, ale także finansowa, tenis leci 10h 7 dni w tygodniu przez 10 miesięcy, a piłka tylko weekend, LM i to większość o jednej porze, ale temat założyć jak najbardziej popieram, jeden pogra trochę, drugi trochę i może się coś urodzi

Odnośnik do posta