Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

The Geeks Toy - stake buttons

Promowane odpowiedzi

ustawilem sobie stake buttons na gorze geeksa i pozmienialem te wartosci na takie jak mi pasuja. zapisalem jako nowy profil i przy otwieraniu kolejnego rynku znow pojawiaja sie wartosci przydzielone przez program a nie te zapisane przeze mnie.

czy ktos wie jak to zapisac tak abym za kazdym razem po przelaczeniu sie na inny rynek nie musial manualnie zmieniac tych wartosci?

temat nieaktualny. wlasnie znalazlem

trzeba kliknac prawym przyciskiem myszy na dany 'stake button' ktory chcemy zmienic i nastepnie znowu PRAWYM (a nie lewym, tak jak to pierwotnie robilem) przyciskiem na wartosc ktora chcemy wstawic. easy :)

moze komus sie przyda.

Odnośnik do posta

była już o tym mowa, kilka tematów niżej ;-)

Na stałe musisz wyszukać pliki " Defaultstakes.xml " są ta pliki ukryte więc w opcjach musisz zaznaczyć przeszukiwanie w plikach ukrytych . Następnie otwierasz je w jakimś edytorze tekstowym i w polu zmieniasz stawki zapisujesz i masz na stałe.
Odnośnik do posta
  • 4 months later...

na pasku stake buttons mam stawki 10 20 25 50 100 itd

chce zmienic na 100 200 300 400 itd

jak zmienie wszystko jest ok ale jak wlacze nowy rynek to znowu sa stare stawki a nie te zmienione co mam zrobic zeby po wlaczeniu nowego rynku stawki byly zapisane nowe ?

Odnośnik do posta

ok, to musisz wpisac recznie stawke (np. 200) w to okienko w prawym gornym rog- wtedy nowa stawka pojawi sie na pierwszym miejscu na liscie.

Odnośnik do posta
na pasku stake buttons mam stawki 10 20 25 50 100 itd

chce zmienic na 100 200 300 400 itd

jak zmienie wszystko jest ok ale jak wlacze nowy rynek to znowu sa stare stawki a nie te zmienione co mam zrobic zeby po wlaczeniu nowego rynku stawki byly zapisane nowe ?

najpierw kliknij prawym, aby ukazaly Ci sie dostepne stawki i ta, ktora Ci odpowiada kliknij lewym. wtedy bedzie ustawiona na stale, a nie tylko na obecny rynek.

Odnośnik do posta

Jaki masz system?

Bestbet sie pomylil. Musisz kliknac prawym stawke, zeby zachowac na stale. Kliknales na 100% prawym?

Wczesniej pisales, ze edytowales DefaultStakes.xml. Robiles to przy wlaczonym programie czy wylaczonym?

Odnośnik do posta

ehhh, wszytko pieknie, tylko ze juz w 2-och wczesniejszych postach pisalem DUZYMI LITERAMI ze PRAWYM :-) . Fajnie ze dziala, ale mozna bylo miec to wczesniej z glowy ;-) .

Odnośnik do posta
Juz dziala miales racje ze bestbet sie pomylil trzeba bylo kliknac dwa razy prawym wielkie dzieki

myslalem ze masz juz ustawione stawki i tylko chcesz zmienic na inna kwote. wtdy na pewno musisz zrobic tak jak ja pisalem.

Odnośnik do posta

bestbet, z helpa do geeksa:

To change the stake button for the current ladder only, type the amount you require in the stake box & set the staking type to the type you require. Next Right Click on the button & Left Click the top item from the menu.

To set globally & change the stake button for all ladders, type the amount you require in the stake box & set the staking type to the type you require. Next Right Click on the button & Right Click the top item from the menu.

Klikajac lewym, tak jak napisales, ustawiasz stawke tylko dla akutalnego laddera. Prawym zapamietujesz ja w ustawieniach + dodatkowo dla wszystkich drabinek.

Odnośnik do posta