Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

27.09.2010

Promowane odpowiedzi

Spotkanie: Malaga - Villarreal

Dyscyplina: Piłka nożna

Liga: Primera Division

Rynek (typ): over 1,5 ( back 1,35)

Uzasadnienie: liga Hiszpańska to liga overowa, w tym sezonie malaga strzelała bramke w kazdym meczy i wszystkie jej mecze skończyły sie conajmniej dwiema bramkami, tylko w jednym meczu nie straciła bramki. Kursy na overy spadają u bukmacherów

Odnośnik do posta
Spotkanie: Malaga - Villarreal

Liga: Primera Division

Rynek (typ): over 1,5 ( back 1,35)

Uzasadnienie: liga Hiszpańska to liga overowa, w tym sezonie malaga strzelała bramke w kazdym meczy i wszystkie jej mecze skończyły sie conajmniej dwiema bramkami, tylko w jednym meczu nie straciła bramki. Kursy na overy spadają u bukmacherów

Wedlug mnie sredni typ, po pierwsze bo kurs moze moim zdaniem maksymalnie spasc o 4ticki, juz teraz jest niski, dlatego ja bym tu nie liczyl na duzo. Szanse ze wzrosnie nie sa duze, ale ja bym tu nie angazowal duzych pieniadzy

Odnośnik do posta

Gielda robila mi dzisiaj caly dzien na zlosc :) Co cos obstawilem, to kurs szedl w druga strone. Zalamka. Mam nadzieje ze ten typ nie bedzie w tym tonie:

Spotkanie: Fortuna Dusseldorf - Bochum

Liga: Niemcy, Bundesliga 2

Rynek (typ): lay Fortuna (@2,74)

Buki rozpoczely od 2,5 na Fortune, obecnie dochodza do 2,7. Ja ustawilem sie w kolejce z lay-em na kursie 2,74 (delikatnie, bo zostawiam na noc).

Licze na efektowny wzrost. Fortuna ostatnia w tabeli, 0 pkt w 5-ciu meczach, w ostatniej kolejce kompromitacja 0:3 na wyjezdzie z Ingolstadt, ktory w ten sposob zdobyl swoje pierwsze 3 punkty. Bochum w ostatniej kolejce zwyciestwo 3:1 z Bielefeldem (z drugiej stronie Bielefeld tez niewiele soba w tej chwili prezentuje)

Odnośnik do posta

Spotkanie: Kasimpasa - Fenerbahce

Liga: SuperLiga

Rynek (typ): back over 2,5 (2,00) / back over 3,5 3,65)

Jest to tzw granie na siłe nie znalałem nic ciekawego, co prawda w południe moze byc wiecej meczy do gry ale nie ma mnie w domu. Kieruje sie tym co zawsze spadek na faworyta plus ogolny trend na overze i zobaczymy co bedzie dalej powodzenia

Odnośnik do posta

Spotkanie: Targu Mures v Uni Craiova - Dokładny wynik

Liga: Rumunia, Liga I

Rynek (typ): Back 0:0 (@9.8, @10)

Zawyżony kurs na 0:0. Z doświadczenia wiem, że przy tym underze (1.65) i wyrównanych kursach na obydwie ekipy kurs przed meczem powinien spaść w okolice 9-9.2. Jednak to jest Rumunia i słaba płynność, ale kilkanaście euro można zainwestować.

U buków max. 8.74, śr. 7.11.

Odnośnik do posta

No niestety typ nieudany, musiałem sprzedać po kursie 10 ze stratą -1.80e. To chyba pierwszy (może drugi) raz, gdy zawodzi mnie liga rumuńska. Chyba po prostu była za duża płynność jak na tą ligę, bo nie przypominam sobie, by przed meczem tej ligi obroty na 0:0 wynosiły 7k. Under na poziomie 1.64-1.66 przy wyrównanych ekipach i stał kurs 9.8 i 10 :-/ To efekt poniedziałku, w weekend to by nie miało miejsca a obroty byłyby pewnie na poziomie 1k.

Odnośnik do posta

Grzech,bez obrazy ale tego doświadczenia widać za mało,nie wystarczy czasem kupić bo coś jest zawyżone i sprzedać bo powinno spaśc,owszem sam kurs był zawyżony jednak należy brać pod uwagę co się dzieje na takim rynku i sledzić.Grałem na tym rynku i dał ładnie zarobić pomimo nerwowej końcówki ceny po jakich kupowałem to 10i10,5w końcówce.pzdr.

Odnośnik do posta

No nie powiem, żebym był super doświadczonym traderem. Jednak już od pewnego czasu traduję na 0:0 i zacząłem prowadzić swój notatnik dotyczący kursów na tych rynkach. Nie kupiłem tylko dlatego, że kurs był zawyżony - podałem to jako część uzasadnienia. Fakt, za długo czekałem ze sprzedażą niżej, bo mogłem spokojnie sprzedać po 9.8 - uważałem jednak, że spadnie chociaż do tych 9.4.

Ale cieszę się, że Twoje doświadczenie jest większe i zarobiłeś na tym rynku. Chyba zostanę na razie przy notatniku a jak już dorobię się kokosów :-D to dopiero zacznę podawać typy na forum.

Odnośnik do posta
Grzech,bez obrazy ale tego doświadczenia widać za mało,nie wystarczy czasem kupić bo coś jest zawyżone i sprzedać bo powinno spaśc,owszem sam kurs był zawyżony jednak należy brać pod uwagę co się dzieje na takim rynku i sledzić.Grałem na tym rynku i dał ładnie zarobić pomimo nerwowej końcówki ceny po jakich kupowałem to 10i10,5w końcówce.pzdr.

Ja teraz wrociłem do domu nic nie sledziłem i znowu miałem farta overki ładnie spadły w meczu Fenerbahce:D na 2,5 mozna było nawet z 18 tickow złapac a na 3,5 róznież ładnie za 3,20 od reki sprzedaje mimo że kurs na faworyta nie spadł praktycznie jednak sie udało dosc sporo tickow złapac sam nei myslałem że tyle spadnie. pozdrawiam

Odnośnik do posta

to znaczy ze ja byc moze od Ciebie troche odkupilem :) . bylem tak przekonany co do szlusnosci tego typu ze layowalem jeszcze po 2,8. Chwile potem kurs spadl u bukow :-D

Przed meczem zostawilem tak ze mialem minus na fortune a +20 na remis / bochum. bochum wlanie strzelilo bramke, wiec w sumie jestem na plusie.

Ale i tak tego nie rozumiem - ostatnia druzyna w lidze, bez punktu, przegrywaja 3:0 z druzyna ktora wczesniej byla ostatnia, graja fatalnie, kapitan zawieszony za kartki, a kursy nie rosna.

Odnośnik do posta