Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

30.09.2010

Promowane odpowiedzi

Spotkanie: Steaua - Napoli

Dyscyplina: Piłka Nożna

Liga: LE

Rynek (typ): Back Napoli 2,70

Uzasadnienie: Gospodarze w tym sezonie to nie ten sam zespół co chociażby w tamtym. Kurs 2,70 na gości jak dla mnie bardzo atrakcyjny, tym bardziej że max u bukmacherów po 2,60, a Pinnacle trzyma po 2,49, Azjany podobnie, a tutaj mamy po 2,70. W większości bukmacherów tendencja spadkowa, a na giełdzie wzrost. Wydaje mi się że kurs do meczu poleci dosyć ostro w dół.

Odnośnik do posta

Spotkanie: Manchester City - Juventus

Rynek (typ): Back over2,5

Uzasadnienie: Tak po krótce, dlaczego właśnie tak. Juve jak wiadomo drużyna bardzo overowa, do tego jeszcze z dużymi problemami z bocznymi obrońcami (największa bolączka Juve to blok defensywny, a raczej właśnie boczni obrońcy). City co prawda ma solidną defensywę i ostatnio dużo nie strzela, lecz mi kojarzy się jako drużyna także overowa. Kursy w tym momencie można połapać w granicach 1,96-95. Miałem tego posta napisać już wczoraj, kiedy jeszcze rynek był kompletnie pusty, a można było złapać nawet kurs 2,0. Mimo wszystko myślę, że z poziomu 1,96 spadnie jeszcze parę ticków. Średnia u buków to w tym momencie 1,84, pinnacle 1,85, w azji około 1,82-81.

Ktoś gdzieś pisał o typie na back Borussi, popieram, także zagrałem za parę groszy, z Napoli także spróbuję ;-)

Odnośnik do posta

Spotkanie:Dortmund - Sevilla

Dyscyplina: PN

Liga:LE

typ: BACK Dortmund 2.04

Borussia 5 zwycięstw z rzędu. Na formę w ostatnich meczach Sevilli to az strach patrzeć. Więc kurs powinien spokojnie pare ticków polecieć.

minusy:

Sevilla właśnie zmieniła trenara, ktoś może liczyć na ,,efekt nowego trenera,, poza tym porażka bardzo skomplikuje sytuacje w grupie graczy z Andaluzji.

Odnośnik do posta

"Pod lupę:

Spotkanie: Rapid Vienna - Besiktas

Dyscyplina: Piłka nożna

Rynek (typ): Back Besiktas 2.68

Uzasadnienie:

Besiktas w pierwszej kolejce pokonał CSKA Sofie 1-0...natomiast Rapid w Porto przegrał 3-0...moim zdaniem najsłabsza ekipa w tej grupie to właśnie Rapid...w lidze idzie srednio bilans 4-0-5....trener Besiktasu zapowiada gre o pelna pule oraz wystawienie najlepszego skladu z Gutim, Bobo i być moze Queresma na czele..."We normally should win. The quality of our squad is very high," said Dag, who made his Austria debut earlier this year.

"A club with such a strong squad must make clear the only goal can be to make it into the knockout stage.

"Besiktas come to Vienna not to take one but three points. But we must not underestimate Rapid because they pulled off something extraordinary by kicking out Aston Villa."...

Besiktas nie ma co kalkulowac bo czeka ich jeszcze dwumecz z Porto i wyjaz do Bułgarii...

Sbobet z wyjściowego 2.85 spuścił właśnie na 2.29...

Myśle, że do 2.60 powinno przynajmniej poleciec..rynek zweryfikuje..."

Pinnacle zrzutka 2.51...

Odnośnik do posta

Spotkanie: CSKA Moscow - Sparta Prague

Rynek (typ): Back Sparta 7,6

Uzasadnienie: Tendencja spadkowa u wszystkich bukmacherów średni kurs to 6,6 a w pinn jest 6,42 wiec na giełdzie za wysoko, a to za sprawą 5Dimes który ma 7,18 u reszty azjanów nawet poniżej 6 myślę że spadek to kwestia czasu.

Odnośnik do posta
Spotkanie: CSKA Moscow - Sparta Prague

Rynek (typ): Back Sparta 7,6

Uzasadnienie: Tendencja spadkowa u wszystkich bukmacherów średni kurs to 6,6 a w pinn jest 6,42 wiec na giełdzie za wysoko, a to za sprawą 5Dimes który ma 7,18 u reszty azjanów nawet poniżej 6 myślę że spadek to kwestia czasu.

Tylko że do meczu pozostało mało czasu, ale może coś poleci.

Odnośnik do posta

Ja dzis zagrałem overki 3,5 manchester city 3,30 i villareal 3,15 spadło na łep na szyje.. ale nie grałem city dlatego ze to drużyna overowa, tylko że w hadni był ogromy spadek podobnie jak na villareal ktory spadł do poziomu 2,72..

Odnośnik do posta
Ja dzis zagrałem overki 3,5 manchester city 3,30 i villareal 3,15 spadło na łep na szyje.. ale nie grałem city dlatego ze to drużyna overowa, tylko że w hadni był ogromy spadek podobnie jak na villareal ktory spadł do poziomu 2,72..

ktore handi bierzesz pod uwage? rozumiem ze z bukow azja i pinnacle

Odnośnik do posta

villareal w sumie do 2,48 spadł nie widziałem jeszcze tak dużego spadku na under/over, tylko azja jesli sie linia zmieniła to z wczesniejszej lini.. i lepiej jak jest to over niz under, można też tak grac godzinke przed meczem obserujac co sie dzieje na handicapie i ma to przełozenie na under over. Dzis było w czym wybrac chodz w innych meczach spadłyby overki od kilku do 20 tickow w dwoch całkowite odwrocenie trendu i w jedym była by minimalna strata, ale vlillareal to całkiem.. pozdro

Odnośnik do posta