Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Goal Profits - 2013-05-11 Review

Promowane odpowiedzi

Kolejny fantastyczny dzień, jako że wybrane rynki correct score wciąż przynoszą świetny zysk.

Handlowałem na 4 rynkach correct score:

Aston Villa v Chelsea - 1-2 - przed rozpoczęciem zagrałem back 0-0 po kursie 17.50 (10%), 0-1 po kursie 10.50 (35%) and 1-0 po kursie 23.00 (15%). Villa zdobyli prowadzenie w 15' i ustawiłem lay na rynku half time score po kursie 1.40 (100%). Chelsea od 45 min grała w dziesiątkę i zaraz po przerwie zagrałem lay 1-0 po kursie 5.00 (100%). Dzięki temu zostałem z 250% ryzykiem na 1-0, 100% ryzykiem gdyby padł jeden gol lub dobrym zyskiem gdyby padły dwa. Villa od 58' także musieli sobie radzić bez jednego zawodnika, co wykorzystała Chelsea już po trzech minutach. Zagrałem back 2-2 po kursie 11.00 (20%), a Chelsea strzelili w 89' osiągając zakładany wynik. Wyrównałem zysk zostawiając 240% na 1-2 lub minimalnie więcej jeżeli Chelsea by jeszcze strzeliła. 2-2 byłoby ogromne z powodu grania tego wcześniej. Ale Chelsea utrzymała.

Hoffenheim v Hamburg - 1-4 - przed rozpoczęciem zagrałem back 0-0 po kursie 22.00 (10%), 0-1 po kursie 20.00 (15%) and 1-0 po kursie 13.00 (35%). Ustawiłem lay 0-0 po kursie 11.00 (30%) ale nie został przyjęty, bo Hamburg objął prowadzenie w 18. minucie. Ustawiłem lay half-time score po kursie 1.80 (100%) i Hamburg strzelił na 0-2 w 35' zostawiając mnie z 60% ryzykiem do pokrycia. W przerwie zagrałem lay 0-2 po kursie 6.40 (40%) i 0-3 po kursie 8.60 (20%) tak żeby gol Hoffenheimu zostawił mnie z przynajmniej małym zyskiem. Hamburg strzelił na 0-3 w 60' ale Hoffenheim wcisnął jednego minute później osiągając zamierzony wynik. Skończyłem z 240% zyskiem na 1-3, 290% zyskiem na AU and 440% zyskiem na 2-3. Hamburg "przeniósł grę" w AU w 88' kończąc w ten sposób handel.

Go Ahead Eagles v Dordrecht - 3-0 - przed rozpoczęciem zagrałem back 0-0 po kursie 28.00 (10%), 0-1 po kursie 32.00 (15%) and 1-0 po kursie 14.00 (35%). Ustawiłem lay 0-0 po kursach 14.00 (10%) i 11.00 (30%), a gdy zostały przyjęte zagrałem lay 0-1 po kursie 12.50 (50%) i 1-0 po kursie 7.60 (70%). Zostałem ze zobowiązaniem 190% na 0-0, 140% na 0-1 i 40% na 1-0. GAE objęli prowadzenie w 76' z karnego i podwoili je w 85'.W 86' było już 3-0 i potrzebowałem tylko gola gości do ogromnego zysku.

Besiktas v Genclerbirligi - 3-0 - przed rozpoczęciem zagrałem back 0-0 po kursie 24.00 (10%), 0-1 po kursie 32.00 (10%) i 1-0 po kursie 12.00 (40%). Ustawiłem lay 0-0 po kursie 11.00 (40%) ale nie został przyjęty zanim gospodarze zdobyli gola. Team Stats sugerowały, że kolejny gol w pierwszej połowie jest mało prawdopodobny, więc wystawiłem lay 1-0 po kursie 10.00 (60%) co zostało przyjęte pod koniec połowy, później zagrałem lay 1-0 w rynku half time score po kursie 1.40 (100%). Jeżeli do przerwy byłoby 1-0 mógłbym zagrać lay 1-0 lub 1-1/2-0 ale Besiktas strzelili do gola szatni. Gospodarze wyszli na 3-0 w 73' i zdecydowałem nie wystawiać żadnego laya z 3-1. I tak miałem już bardzo dobry zysk z dnia, a kurs na 3-1 był bardzo duży. Genclerbirligi robili co mogli, ale nie potrafili zdobyć gola.

£53 profit z £10 stawek, byłoby przynajmniej dwa razy więcej gdyby goście w ostatnich dwóch meczach coś strzelili. 10 z ostatnich 11 proponowanych meczów zakończył się na planowanym wyniku bądź też brakowało tylko jednej bramki, co stanowi kosmiczną serię!

Wspominałem Shonan v FC Tokyo jako możliwy handel i skończyło się 3-2. Byłby profit, lecz nie duży bo myślałem o "Strategy B".

Grałem dzisiaj jeden LTD:

FC Wacker Innsbruck v Austria Vienna - 0-3 - Pomimo dużej ilości strzałów i rożnych, faworytom zajęło aż 83 minuty strzelenie gola. Było za wcześnie na późnego gola aby uratować handel, ale dużo graczy zagrało LTD z powodu świetnych statystyk na gola w drugiej połowie. Dla mnie mały zysk, ale zapisałem to jako -100% w arkuszu z wynikami LTD.Niesamowite, że ten mecz zakończył się tak łatwą wygraną, potrzebowałem tylko jednego z tych goli troszkę wcześniej.

Zagralem lay 0-0 w meczu Pogon Szczecin v GKS Belchatow i było 0-1 mniej niż minute później, akurat jak pisałem na czacie. Zagrałem lay 0-1 po kursie 1.50 swoim zyskiem i goście nie wykorzystali karnego w 89'. Mieli nawet dwie niewykorzystane sytuacje sam na sam w doliczonym czasie, ale mały zysk jest.

Zrobiłem zysk in-play w meczach Schalke v Stuttgart, Wacker Innsbruck v Austria Vienna, Inverness v Dundee Utd i dobry 45% LTD profit w meczu Brest v Sochaux. Kilka przegranych jak St Mirren v Aberdeen i Juventus v Cagliari, ale obie małe.

Backi next goal się dzisiaj nie spisały, tylko jedna wygrana na Lanciano v Sassuolo. Kurs był wysoki, więc prawie pokrył stratę z pozostałych trzech przegranych.

Pozdrowienia, Steve

Odwiedź stronę Goal Profits

Kliknij tutaj aby zobaczyć Artykuł

Odnośnik do posta