Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Goal Profits - 2013-05-10 Review

Promowane odpowiedzi

Absolutnie niesamowity wieczór, osiągnąłem swój największy zysk z correct score w historii!

Użytkownik przed chwilą napisał na czacie: "odkąd pojawiły się te statystyki mój bank zwiększył się czterokrotnie".

Handlowałem dzisiaj dwa rynki correct score:

Norrkoping v Elfsborg - 1-2 - Przed rozpoczęciem back 0-0 po kursie 13.00 (10%), 0-1 po kursie 10.50 (30%) i 1-0 po kursie 12.00 (20%). Gospodarze strzelili na 1-0 w 2' i zagrałem lay 1-0 po kursie 7.00 (80%). Przed samą przerwą zagrałem lay 1-1 po kursie 5.00 (40%) i 2-0 po kursie 7.40 (40%) więc każde dwa gole dałyby zysk. Elfsborg wyszedł na prowadzenie dzięki dwóm szybkim bramkom na początku drugiej połowy i w 80' zagrałem lay obecnego wyniku tak aby zabezpieczyć minimum 100% zysku. Kolejny gol byłby świetny, ale się nie zdarzył.

Derry City v UCD - 2-4 - Przed rozpoczęciem zagrałem back 0-0 po kursie 18.00 (10%), 0-1 po kursie 36.00 (10%) i 1-0 po kursie

8.80 (40%). Ustawiłem lay 0-0 po kursie 10.00 (40%), a w przerwie zagrałem lay 0-1 po kursie 18.00 (20%) i 1-0 po kursie 4.40 (100%). zostałem ze 220% zobowiązaniem na 0-0, 90% na 1-0 i przynajmniej malutkim zyskiem na każdym innym wyniku. UCD wyszło na niespodziewane prowadzenie w 59', a w 67' padł wyrównujący ogl. Derry wyszło na prowadzenie w 72', lecz od 79' musieli grać w dziesiątkę. Karny został wykorzystany. Tanio zabezpieczyłem zysk i wtedy UCD strzeliło kolejnego karnego zostawiając mnie z wielkim zyskiem mając zagrany back 2-3 przed meczem po kursie 160! Znowu zagrałem lay i skończyłem z 600% zyskiem lub 890% gdyby padł jeszcze jeden gol. Spodziewałem się, że to Derry jeszcze strzeli, ale to UCD dało mi największy w historii profit na correct score!

£99 profit ze stawki £10, absolutnie niesamowity zwrot.

In-play, spróbowałem trzy "next goal" i trafiłem jeden wychodząc ogólnie na plus; Polonia Warszawa v Podbeskidzie Bielsko Biała and First Vienna v Kapfenberg były przegrane, Auxerre v Angers okazało się zielonym rynkiem. Zagrałem także LTD w meczu Dundalk v Shelbourne i zrobiłem 80% zysku gdy gospodarze w 80' wyszli an prowadzenie. Niestety, Bray v Sligo skończyło się 0-0 i to była strata 140%. Po wielkich zyskach z correct score, mogę przyjąć taką porażkę!

Zmieniłem 0-0, 0-1/1-0 i AU wartości dla Team Stats. Poprzednio, wartości green/amber/red były ustalone poprzez liczbę wystąpień, ale zmieniłem je na procenty, tak jak poniżej:

0-0 green do 10%, amber do 20% i red powyżej tego.

0-1/1-0 green do 20%, amber do 35% i red powyżej tego.

AU green do 30%, amber do 50% i red powyżej tego.

To powinno zredukować liczbę "Over 1.5 Goals" i "Goals in Range" zakwalifikowane mecze na stronie; jakość ponad ilość. Zobaczę jak zmiany wpłyną na statystyki i poczynię kolejne jeżeli będą potrzebne.

Odwiedź serwis Goal Profits!

Kliknij tutaj aby zobaczyć Artykuł

Odnośnik do posta