Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Goal Profits - 2013-05-12 Review

Promowane odpowiedzi

Dzisiaj cztery rynki i pięć czerwonych kartek co skomplikowało sprawę. Mimo wszystko kolejny plus.

Handlowałem dzisiaj trzy rynki CS:

Everton v West Ham - 2-0 - Przed rozpoczęciem zagrałem back 0-0 po kursie 16.50 (10%), 0-1 po kursie 24.00 (10%) i 1-0 po kursie 9.40 (40%). Everton wyszedł na prowadzenie w 6' i ustawiłem lay 1-0 po kursie 7.00 (100%). Gdy to zostało przyjęte zagrałem lay 1-1 po kursie 11.50 (25%) i 2-0 po kursie 5.00 (35%). Everton strzelił na 2-0 w 60', a West Ham prawie zdobył honorowe trafinie, lecz niestety trafili tylko w słupek. Skończyło się 2-0 i na stracie 180%.

Fenerbahce v Galatasaray - 2-1 - Przed rozpoczęciem zagrałem back 0-0 po kursie 15.50 (10%), 0-1 po kursie 15.00 (25%) i 1-0 po kursie 14.00 (25%). Ustawiłem lay 0-0 po kursie 9.00 (50%), ale zanim mogłem cokolwiek zagrać Galatasaray objęło prowadzenie po rzucie karnym. Zagrałem lay 0-1 po kursie 9.00 (70%), 0-2 po kursie 9.00 (20%) i 1-1 po kursie 6.60 (20%) aby obojętnie jakie dwa gole wyprowadziły mnie na prostą. Fenerbahce wyrównało w 33' zostawiając mnie z 130% zobowiązaniem, a w 36' strzelili ponownie. W przerwie zagrałem lay 2-2 i 3-1 aby zagwarantować minimum 180% profit cokolwiek by się wydarzyło. 2-3/3-2 miałyby większy zysk, ponieważ nic z nich nie sprzedawałem. Zaraz po przerwie Betfair zamknął rynek i już go nie otworzył. Nie było już więcej goli i skończyłem z 180% zyskiem.

AC Milan v Roma - 0-0 - Przed rozpoczęciem zagrałem back 0-0 po kursie 22.00 (10%), 0-1 po kursie 25.00 (15%) i 1-0 po kursie 12.00 (35%). Ustawiłem lay 0-0 po kursie 10.00 (40%) i gdy został przyjęty ustawiłem lay 0-1 po kursie 12.50 (40%). Gdy to zostało przyjęte, zagrałem lay 1-0 po kursie 6.00 (80%) zostawiając 180% zobowiązania na 0-0, 130% na 0-1 i 60% na 1-0. Milan dostał czerwoną kartkę w 41' i ustawiłem lay HT 0-0 po kursie 1.40 (125%) aby późny gol wyprowadził mnie na prostą. Zostałem ze 220% zobowiązaniem na 0-0 ale żaden team nie miał 0-0 w tym sezonie, aż do dzisiaj.

£22 straty z £10 stawek dzisiaj; fantastyczny rezultat biorąc pod uwagę wszystkie czerwone kartki, błąd Betfair w Turcji i 0-0 Milanu. Dziwny rezultat, ponieważ ten punkt był bezużyteczny dla obu drużyn. To był sensacyjny weekend, więc nie mogę narzekać na jeden gorszy dzień.

Zagrałem jeden LTD:

Djurgarden v Malmo - 3-2 - Faworyci stracili bramkę w 1', ale Djurgarden wyrównało w 10'. Malmo wróciło na prowadzenie w 43' i po około godziny gry miałem nieco ponad 35% zysku. Gospodarze musieli grać w dziesiątkę po tym jak wyszedłem, ale i tak wygrali mecz.

To był kolejny straszny dzień dla gry in-play. Były trafione "next goal" w meczach Piast Gilwice v Slask Wroclaw i Jaro v Honka z dobrymi kursami zostawiając profit nawet uwzględniając kolejne dwie przegrane. Zagrałem lay remisu w meczu Fulham v Liverpool za 50% i Manchester United v Swansea za 80%. Zagrałem lay 1-1 w Napoli v Siena i Genk v Anderlecht za dobry zysk, ale lay Evian nie było dobrym pomysłem ponieważ łatwo wygrali; Spróbowałem bardzo późny lay Roda v Heerenveen za malutką stawkę, nie było gola, ale wiele mnie to nie kosztowało.

Pozdrowienia, Steve

Odwiedź stronę Goal Profits

Kliknij tutaj aby zobaczyć Artykuł

Odnośnik do posta