Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Moje Bezpieczeństwo Betfair

Promowane odpowiedzi

Witam

Z nudów zajrzałem w zakładkę "Moje Bezpieczeństwo" i zdziwiłem się widząc, iż wczoraj logowałem się z IP w Wielkiej Brytanii - i to pomyślnie.

Dodam, że mam stałe IP w pracy jak i w domu.

Czy to możliwe ?

post-79-1306395686,98_thumb.jpg

Odnośnik do posta
Gość Trader999

Witam,Po pierwsze zmien haslo jezeli taka sytuacja miala miejsce ,pozniej po zmianie hasla sprawdzaj co jakis czas wejscia na twoje konta jezeli okaze sie ze znowu byla taka sytuacja skontaktuj sie z Betfair,Druga sprawa jest to ze Betafir czasami miewa klopty sytemowe przykladem tego moze byc sytuacja ktora mialem ostatnio po zalogowaniu sie otworzylem Geeksa i jeden z meczy tenisa poszedl Back za chwile LAY po tym samym kursie czyli scratch trade i po tym okazalo sie ze brakuje -85 funtow na koncie zdziwiony taka sytuacja sprawdzilem bezposrednio na stronie Betfair moje obecne zaklady i tam nie bylo nic pozatymi ktore kupilem i sprzedalem czyli na zero w moich obecnych zobowiazaniach widniala caly czas suma -85 i nigdzie nie mozna bylo wyszukac zakladu na taka sume zreszta sam wiem ze nie robilem takiego czegos wiec zadzwonilem do Betfair pol godziny na telefonie sami nie wiedzieli gdzie szukac i przyznali ze pierwszy raz maja taka sytuacje mecz w ktorym zrobilem scratch trade mial sie wlasnie konczyc wiec siedzielismy na telefonie czekajac co sie stanie po zakonczeniu suma -86 doszla na konto ale logicznego wytlumaczenia nie potrafili odnalezc tlumaczac to w ten sposob ze mogla miec miejsce sekundowa awaria sytsemu i ta suma poprostu gdzies sie zawiesila .Byc moze w Twoim przypadku jest to tez jakas chwilowa awaria sytemu gdzie blednie odczytano wejscie z jakiegos innego IP ale najlepiej zrob tak jak pisalem na poczatku i obsrewuj swoje konto .Pzdr

Odnośnik do posta