Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Problem z wypłatą

Promowane odpowiedzi

Witam.

Problem polega na braku możliwosci wypłaty. Po kliknieciu withdraw founds from betfair i wybraniu bank transfer pojawia sie komunikat:

The page you requested was not found.

Please try the following:

Odświeżałem strone, czyściłem ciasteczka, próbowałem wypłacić w 2 przegladarkach: Sea Monkeyu i IE. Nic nie dało, ciagle ten sam komunikat. Podobnie przy próbie wypłaty na konto Moneybookers. Ktoś może ma podobny problem albo zna rozwiazanie?

Z góry dzięki za pomoc. :)

post-1149-0-06199400-1391535719_thumb.pn

Odnośnik do posta

Zamiast odświeżać spróbuj zamknąć kartę i jeszcze raz kliknąć "withdraw funds".

Jeśli nadal nie idzie spróbuj pod Chrome, Firefox albo Operą.

Powodzenia.

Odnośnik do posta

Nic nie odświeżaj tylko powtórnie kliknij na bank transfer. Wyskoczy nowa karta i już będziesz mógł zlecić wypłatę. 

W momencie kiedy klikniesz raz, praktycznie zawsze wyskakuje strona, którą pokazałeś w załączniku.

Jakiś czas temu Betfair zmienił stronę my account stąd te problemy.

Odnośnik do posta

ja mialem to samo ale zrobilem weryfikacje KYC i juz wszystko wrocilo do normy, choć to dziwne ze dopiero wtedy jest dostepna mozliwosc wyplaty..

Odnośnik do posta

Próbowałem na wszystkich możliwych przegladarkach nic nie pomogło. Otwierałem kilka nowych kart i pojawiał sie ten sam komunikat. Logowałem sie też u kolegi na innym komputerze. W końcu opisałem problem na czacie betfair około godziny 12. Osoba z która rozmawiałem napisala mi żebym spróbował wyczyścić ciasteczka i zalogował się ponownie, a kiedy to nie pomogło spytałem czy mam weryfikować konto . Dostałem odpowiedz, ze nie musze bo mój wiek jest zweryfikowany i powinienem móc wypłacić. Sprawa została skierowana do działu technicznego.

''Jamie: What I am now going to do is raise this issue to our technical department as there may be a broken link on the website. Please allow them a little tile to look into this and continue to try the transaction later. ''

Poczekam kilka dni i znowu do nich napisze jesli nic nie pomoga. Jeszcze mam takie pytanie, czy u was strona na której sie wypłaca wyglada tak samo jak u mnie? Bo ostatni raz wypłacałem z rok temu i kojarzy mi sie że po wejściu w withdraw funds pojawiała sie kwota jaką moge wypłacić w konkretnej metodzie, a tutaj nic tylko wybór metody...

post-1149-0-43518800-1391630975_thumb.pn

Odnośnik do posta
  • 3 weeks later...

Witam.Mam podobny problem.Wrociłem po dłuższym czasie na betfair.I teraz chciałem wyplacic kase przez moneybookers.Już kiedyś wpłacałem i wypłacałem tą metodą.Teraz po przerwie dokonałem wpłaty przez kartę.Isię zorientowałem że wyplaty na karte w Polsce nie dokonam.Wie wpłaciłem przez moneyybookers 10 euro żeby zrobic pętlę i nadal nie mogę nic zrobić.Weryfikację przechodzilem.I kasa lezy na koncie z dala odemnie.

Odnośnik do posta

Problem rozwiązany.Napisałem do suportu.Trudności wynikały z tego,że po dłuższej przerwie wpłatę dokonałem przy użyciu nowej karty (stara straciła ważność).Sprawdzili i wiedząc że wypłaty na kartę w Polsce się nie zrobi odblokowali mi moneybooker i teraz pieniążki do mnie leca.

Odnośnik do posta