Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

[2014-02-11] Atl. Madryt - Real Madryt

Promowane odpowiedzi

Rynek: MO

Moja propozycja: back Real Madrid
Obecny kurs: 2.36

Link do rynku na betfair: http://www.betfair.com/exchange/football/market?id=1.112713534

Uzasadnienie: w zasadzie kurs już leci od dłuższego czasu, ale zapewne jeszcze trochę spadnie. 1. spotkanie Real bezdyskusyjnie wygrał, a do drugiego Atletico podejdzie w potężnych brakach składowych. Ponadto Atletico umoczył też z Almerią ostatnio w lidze, także kolejna przesłanka za backowaniem Królewskich.

Odnośnik do posta

Witam , widzę ze kolega kosi siano !!! kursy ładnie poleciały do 2.30 , 2.32 !!!

Mimo to myśle ze jest to odwazna propozycja , ja osobiście wolałbym skupić sie na  Back Atletico lub Back Remis .

Mozesz napisać o jakich potężnych brakach kadrowych piszesz ? Sprawdziłeś jakie kursy mają buki ?  Które kursy spadają ? 

Piszesz -> " w zasadzie kurs już leci od dłuższego czasu, ale zapewne jeszcze trochę spadnie "  mnie osobiscie nie przekonuje taki argument . Nie zdziwiłbym sie jak rynek wywali w drugą stronę  ( pisze o tym z mego doswiadczenia ) . Rynek dopiero sie kształtuje  i szystko jest mozliwe. Wolałbym poczekać az bedzie wiecej kasy na tym rynku i wtedy szukać okazji . 

Jednak zyczę powodzenia .

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Witam i dzięki za komentarz.

Dodam, że otworzyłem pozycję na 2.52, także, nie chwaląc dnia przed zachodem słońca, póki co całkiem udany trade dla mnie. Jednak na forum podałem pozycję startową jako 2.36, więc tego się trzymajmy.

Też bym się absolutnie nie zdziwił, gdyby trend się odwrócił, bo to w końcu Betfair - teraz mamy na przykład małą korektę (tzn. mam nadzieję, że korektę :) ) na 2.32-2.34. I, jasne, "w zasadzie kurs już leci od dłuższego czasu, ale zapewne jeszcze trochę spadnie" jest bez wątpienia słabym argumentem, ale ja się opieram przede wszystkim na brakach kadrowych, bardzo mizernej formie Atletico i bardzo dobrej formie Realu oraz poniekąd uważam, że wynik 3:0 wielu typerów może uznać za niemożliwy do odrobienia przy tych składach, więc ludzie nie będą skłonni do grania na Atletico. Z drugiej strony mamy oczywiście fakt, że to są derby Madrytu i kurs nie będzie spadać w nieskończoność. 

Wspomniane braki kadrowe to przede wszystkim formacje ofensywne i brak podstawowego bramkarza - pogrubiłem poniżej. W zamian mamy też powołanego napastnika z rezerw - Rubena Mesę. Podczas gdy w Realu jedyną niewiadomą może być Varane, który wraca do składu po kontuzji i będzie jutro grał na 100%. Ponadto Ancelotti zapowiedział, że Ronaldo także będzie grać od 1. minuty, a wiadomo, że ewentualna absencja akurat tego piłkarza mogłaby spowodować, że kursy na Real rosłyby, jednak o to się nie musimy martwić.

Diego Costa, que no podrá jugar este partido por acumulación de cartulinas amarillas, trabajó en el gimnasio y el técnico tampoco pudo contar con los lesionados Courtois, Filipe Luis, David Villa, José María Giménez y Tiago. Dani Aquino, jugador del Atlético B fue el jugador que se incorporó a este sesión de entrenamiento de la primera plantilla, al termino de la cual el técnico facilitó la lista de 18 convocados para el partido, entre los que se encuentra el canterano Rubén Mesa, del Atleti B.

Źródło: http://www.clubatleticodemadrid.com/convocatorias/convocatoria-vuelta-semifinal-copa

Tak, zawsze to robię. Póki co wszystkie rynki faworyzujące Real (MO, CS, AH) u wszystkich buków lecą w dół.

http://www.oddsportal.com/soccer/spain/copa-del-rey-2013-2014/atl-madrid-real-madrid-0G6MkTPb/#1X2;2

Tak jak mówisz - wszystko się może jeszcze zdarzyć, ale mimo tego ja się trzymam mojej wersji wydarzeń i czekam na odpowiedź Azji...

Odnośnik do posta

Dzieki za odpowiedz. Fajnie wszystko opisałeś i właśnie taka odpowiedz zmieniła moje nastawienie do rynku . Mimo to jednak poczekam az bedzie wiecej kasy .  Pozdrawiam . 

Odnośnik do posta
Napisano (edytowane)

Bardzo duży opór na poziomie 2.26-2.28 od rana - można było spokojnie wielokrotnie backować za 2.28 i layować za 2.26.

Generalnie jest dobrze, więc niniejszym oficjalnie zamykam pozycję startową z tego tematu (2.36) na 2.26 i... zachęcam wieczorem do oglądaniu halfpipe'u na snowboardzie facetów w ramach relaksu, a nie meczu w Pucharze Króla! B)

Pozdrawiam i sukcesów!!

Edytowane przez Kita
Odnośnik do posta